2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam sizlere birşey danışıcam. Evimi benim ilk defa karıncalar bastı ama öyle böyle değil duvarlarda dahi geziniyolar. Limon tuz çamaşır suyu vs herşeyi denedim yok olmuyor ordu gibi geliyolr yine. Üstelik tek bi yerde de değiller evin heryerindeler. Bayerin granül karınca ilacı varmış sabun tozu gibi yani o komple çözüyormuş işi sipariş ettim. Ama içime de kuşku düştü sizce kızım açısındam bir sıkıntı olır mu? Emeklemiyorlar ya daha sıkıntı olmaz diye düşündüm. Kızım en çok yatak odası ve salonda duruyor oralara koymam dedim ama ne diyorsunuz

Neerlerdesiniz kızlar yoksa bebeciklerle gezmeleremi cikildi :anne:biz evdeyiz dün gece bir yagmur yagdi buraya bugyn hava iyi olmasina ragmen cesaret edemedim cikarmaya suan uyku modundayim:uykucu:

Kızlar selam sizlere birşey danışıcam. Evimi benim ilk defa karıncalar bastı ama öyle böyle değil duvarlarda dahi geziniyolar. Limon tuz çamaşır suyu vs herşeyi denedim yok olmuyor ordu gibi geliyolr yine. Üstelik tek bi yerde de değiller evin heryerindeler. Bayerin granül karınca ilacı varmış sabun tozu gibi yani o komple çözüyormuş işi sipariş ettim. Ama içime de kuşku düştü sizce kızım açısındam bir sıkıntı olır mu? Emeklemiyorlar ya daha sıkıntı olmaz diye düşündüm. Kızım en çok yatak odası ve salonda duruyor oralara koymam dedim ama ne diyorsunuz
Cevresine verdigi zarar varmi ona bakin ben ilk dogdugunda prize takilan sivrisinek ilaci kullaniyordum bebege zararliymiş bunun gibi etkileri varmidir

Kizlar bu avatar resmini nasil yûkleyecez bi yardim ben birtürlü beceremiyorum

ferrum forte canim kan hapim ama kabizlik yapiyor yaa ne ypican.onu bilmiyrm ama hergun pekmez tüketmeye kararliyim
Bende de gyno ferro sanol kabızlık yaptigi icin icmiyorum.cogu demir ilaci kabizlik yqpiyor.ama feramat yapmadi bende.aksine kabizligi önlüyor sanki.surup olanlardan mi icsen acaba?? Bende dogumdan sonra hem makatta dikis oldugu icin,hemde catlak oldugu icin lavman yapiyorum :(

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum internette bulamadım, ciğer yemek istiyorum ama emzirdiğim için zararı varmıdır yoksa tam tersi iyimidir bilemedim. Yiyenler yada bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilirmi?

kızlar bu kadar minnos olmak zorunda mısınız Allah askina:KK72::KK72:
Canlarim benim her birinizi,bu topikteki herksi ayri ayri o kadar cok seviyorum ki..sagolun varolun.

Her yolu deniyorum,inanin gecem gündüzüm birbirine karisti.bebeğim dogali 15 gun olmuş ama nasil gecti 15 gun hic farkinda bile değilim.her yolu denedim,her pozisyonda denedim.o sol tarafimda birsey var sanki beceremiyorum.olmuyor.günde 1 kez annemle zor tutturuyorum.genelde sag göğsümü veriyorum.napim yapcak bisy yok:KK43: hic aklima gelmezdi hamileyken emziremeyecegim.ne kadar kolay gözüküyordu halbuki.günde 2 kez mama takviyesi yapiyorum.bi gece yatarken,birde sabah.geceleri zaten surekli emişiyoruz Allaha şükür
Ohh ne güzel bunada şükür canım. Piskolojik sorunlar hepimizde oldu ama zamanla hepsi düzeliyor miniklerimiz büyüyor :nazar::KK200: çok minnoşuz çokkkk :KK76:

Kizlar doktorunuz dogumdan sonra vitamin vermis miydi? Benim doktorum vermedi.kullananlar varsa hangi vitamini kullaniyorsunuz?
Benim doktorumda vermedi saçlarım çok fena dökülmeye başladı geçen aradım dr yoktu gelecek haftadan sonra tekrar arayıp bi soracam kel kalmadan bişeyler yapmam lazım

Benim doktorumda vermedi saçlarım çok fena dökülmeye başladı geçen aradım dr yoktu gelecek haftadan sonra tekrar arayıp bi soracam kel kalmadan bişeyler yapmam lazım
Ben demir hapini daha yeni kullanmaya basladim.birde vitamin alicam eczaneden.benimde emzirdikce yüzüm gözüm çökmeye basladi.dogumdan sonra hizla kilo vermeye erimeye basladim.ve cok halsizim.bencede kullansak iyi olacak

Ben demir hapini daha yeni kullanmaya basladim.birde vitamin alicam eczaneden.benimde emzirdikce yüzüm gözüm çökmeye basladi.dogumdan sonra hizla kilo vermeye erimeye basladim.ve cok halsizim.bencede kullansak iyi olacak
Evet karnımızdayken sömürüyolardı şimdi gene durum aynı :) yerim onları ben ya iyiki geldiler neşe kaynaklarımız:KK200:

Back