2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oral donemde oldugu icin elini emmesi cok normal ilk ellerini tanirlar ve her bulduklarini agizlarina gotururler hic canini sıkma

Son 2 haftadır yattığı yeri yalama bizde de var. Yüzüstü yatırıyorum ya uyanınca yapıyor diyordum ama sanırım sancısı olunca da yapıyor. Çok komik görünüyor

Kız 2018 yaz anneleri zayıflıyor yazaydın ya bunu kalabalık olunca motive olurdunuz
Yani sanki dogru gibi orda da yine buradakiler olarak var olunacak ayri baslik acmadan burdan da konusulabilinir baskalari olmayacaksa :) biraz genele yaysak daha cok insan olur iyi olabilir :)

Valla canim aynen yaptirma dedi simdi imkanim olsa kendime yaptirmazdim dedi adam arastirin bakalim zarrari mi yarar mi var dedi bizi payladi ginderdi doktor da cok iyi bi dr yani biliyirum
Burda yapılmıyor sağlık problemi olmadığı sürece o yuzden gelecek seneye tatile geldiğimizde yapalım dedik

Kızlar bu lansinoh marka pompada ben bişi anlamadım. Çalişirken masajamı geçiyor. 2 kademeli diyor ama nasıl oluyor o? Bilen kullanan varsa bana bir anlatabilir mi? Birde süt pompanın altında kalıyor. Eğilmem mi gerekiyor aşşağıya doğru. Belim koptu

ONTK senin oglanin pipisi yine sansasyon yaratti ya bbende dicektim ama bu kez olay benden cikmadi
Hahahaha valla ya nedir bu oğlanın pipisinden çektiğim foto attım koca pipili dediniz sünneti konuştuk yalnış anlaşıldı galiba. Seneye kestircem kurtulcam pipi işleri sakıncalı bizde ay çok güldümmm

Arkadaslar sol gogsumu verememekten oturu artik ordan pek sut gelmiyor ici bombos sanki.sagdigimda da az geliyo.ilk gunlerdeki gibi bol sutum yok artik napcam bi akil verin nolur.benim beceriksizligim yuzunden cocugum emmekten sogudu

Elimize yeni basladik canim ama yastik mendil falan agzina gelse hemen yalanmaya basliyor

Arkadaslar sol gogsumu verememekten oturu artik ordan pek sut gelmiyor ici bombos sanki.sagdigimda da az geliyo.ilk gunlerdeki gibi bol sutum yok artik napcam bi akil verin nolur.benim beceriksizligim yuzunden cocugum emmekten sogudu
Canım benim ilk önce şu üstündeki stresi kaldır herseyi kendine dert etme stres sütü keser dikkat et. Ben süt verecem de yapabilirim de motive et kendini. Doktora sordunmu peki? İnşallah sütün çoğalır sende emzirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…