2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahaha valla ya nedir bu oğlanın pipisinden çektiğim foto attım koca pipili dediniz sünneti konuştuk yalnış anlaşıldı galiba. Seneye kestircem kurtulcam :KK70: pipi işleri sakıncalı bizde:KK70: ay çok güldümmm
Oglanin pipisi ulislararasi kriz cikaracak az kaldi :deli: turkiye isvicre arasinda

Canım benim ilk önce şu üstündeki stresi kaldır herseyi kendine dert etme stres sütü keser dikkat et. Ben süt verecem de yapabilirim de motive et kendini. Doktora sordunmu peki? İnşallah sütün çoğalır sende emzirebilirsin
Atamiyorum kendimden nefret ediyorum.sutum o kadar coktu ki,bebegim ise o kadar emme istekliydi ki,benim beceriksizligim yuzunden ne dogru duzgun sutum kaldi,nede bebegimin emme istegi kaldi.solu vermeyi bir turlu beceremedim.olmuyor 100 kisi gosterse de olmuyor.bebegim almak istiyor ama ben vermeyi beceremiyorum solak oldugum icin.hic sutum kalmadi simdi.doktora gitmedim

Esim çocuğu sadece aksmalari bir kere salliyor sunnet doneminde sallladk bide sussun die :) alisti mi napti velet bugun durmadı ayağima aldm salliyim die aninda sustu. Oysaki bn sallamaya alistirmicktm :kızgın: şuanda ayagimda.:bicak:

Esim çocuğu sadece aksmalari bir kere salliyor sunnet doneminde sallladk bide sussun die :) alisti mi napti velet bugun durmadı ayağima aldm salliyim die aninda sustu. Oysaki bn sallamaya alistirmicktm :kızgın: şuanda ayagimda.:bicak:
Hahaha cocuk boyle bisey iste neyi yapmicam dersen yaptiriyorlar arkadasim

Doları bile düşürür bu pipi :KK70: haklısın:KK70: ay Allah iyiliğinizi versin S Syba gece gece çok güldüm inşallah başıma bi iş gelmez
sende bnm gibi cok guldun mu korkuyon galiba aglicm mi die... Birsey olmaz ins... Cocuk büyüyünce bu muhabbeti duysa ne yapar acaba :KK70: psikolojisi bozulmasa bari :)

Atamiyorum kendimden nefret ediyorum.sutum o kadar coktu ki,bebegim ise o kadar emme istekliydi ki,benim beceriksizligim yuzunden ne dogru duzgun sutum kaldi,nede bebegimin emme istegi kaldi.solu vermeyi bir turlu beceremedim.olmuyor 100 kisi gosterse de olmuyor.bebegim almak istiyor ama ben vermeyi beceremiyorum solak oldugum icin.hic sutum kalmadi simdi.doktora gitmedim
Emzirme yastığını denedinmi? Nasıl beceremedinki canım:( kız sen hamileyken ne güzel konuşuyordum ne olduda böyle karamsar oldun:(

Benımkıdr yaklaşık yarım saattr ayagımda ama bız bılerek alıştırdık yoksa sadece benım omzumda uyuyordu

Yapmam dediğin herseyi yaptırıyo bu yavrular

Vallahi sabirsiz beni dovecek bende seniiiii bacim senden baska bu isi kimse yapmayacak biliyon dimi kendini soyleeee bi topla once psikolojikmen ben bubisi yapicam de otur basina kiz emziricem diye benim oglan sarilik oldu illa mama dediler emzirmek icin vermedim direndim benim gibi beceriksiz bile yaptiysa oooooo

sende bnm gibi cok guldun mu korkuyon galiba aglicm mi die... Birsey olmaz ins... Cocuk büyüyünce bu muhabbeti duysa ne yapar acaba :KK70: psikolojisi bozulmasa bari :)
Ayyyyy oğlum büyüdüğünde aranıza sokmam herseyi dökersiniz meydana :KK34: aynen gülmek bana yaramıyo nezaman çok gülsem ardından bişi oluyo ağlıyorum o yuzden gülmekten korkuyorum:confused:

Canım benim bu herkesin yaşadığı bişey, bende de sağda sıkıntı var. Olmasa da sürekli dene olduğu kadar. Şakın pes etme. Evet belki de hiç diğer göğsün kadar rahat olmayacak ama olacak İnan ki. İkiz emzirme pozisyonunu mu denesen birde belki o kolay gelir.

Benımkıdr yaklaşık yarım saattr ayagımda ama bız bılerek alıştırdık yoksa sadece benım omzumda uyuyordu
Bnmkide hep omzumda uyurdu smdi yok. Huy degstiriyor bir kac defa sallamaklada alisilmaz mi cnm. İns bugünluk boyle olmstur

Emzirme yastığını denedinmi? Nasıl beceremedinki canım:KK43: kız sen hamileyken ne güzel konuşuyordum ne olduda böyle karamsar oldun:KK43:

Vallahi sabirsiz beni dovecek bende seniiiii bacim senden baska bu isi kimse yapmayacak biliyon dimi kendini soyleeee bi topla once psikolojikmen ben bubisi yapicam de otur basina kiz emziricem diye benim oglan sarilik oldu illa mama dediler emzirmek icin vermedim direndim benim gibi beceriksiz bile yaptiysa oooooo

Canım benim bu herkesin yaşadığı bişey, bende de sağda sıkıntı var. Olmasa da sürekli dene olduğu kadar. Şakın pes etme. Evet belki de hiç diğer göğsün kadar rahat olmayacak ama olacak İnan ki. İkiz emzirme pozisyonunu mu denesen birde belki o kolay gelir.
benden bi cacik olmaz kizlar.anneme bile cok kotu davraniyorum sinirden.ne dogru duzgun bi evlat nede anne olabildim.hayir yani sutum olmasa veya bebegim emmese reddetse diycem ki okey mama veririm hic uzulmiycem.ama tamamen benim beceriksizligimden kaynakli.her pozisyonu deniyorum.artik bebegim surekli memeye ittirdigim icin cocuk agliyo sol tarafi oda ittirmeye basliyo.sıkıştırıyorum devamli cocugu.annemin ise burnundan getiriyorum.yani sizler yaparsiniz ama ben dunyaya bir beceriksiz olarak gelmişim.oyle de gidicem.

Back