- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.821
Oglanin pipisi ulislararasi kriz cikaracak az kaldiHahahaha valla ya nedir bu oğlanın pipisinden çektiğim foto attım koca pipili dediniz sünneti konuştuk yalnış anlaşıldı galiba. Seneye kestircem kurtulcampipi işleri sakıncalı bizde ay çok güldümmm
Atamiyorum kendimden nefret ediyorum.sutum o kadar coktu ki,bebegim ise o kadar emme istekliydi ki,benim beceriksizligim yuzunden ne dogru duzgun sutum kaldi,nede bebegimin emme istegi kaldi.solu vermeyi bir turlu beceremedim.olmuyor 100 kisi gosterse de olmuyor.bebegim almak istiyor ama ben vermeyi beceremiyorum solak oldugum icin.hic sutum kalmadi simdi.doktora gitmedimCanım benim ilk önce şu üstündeki stresi kaldır herseyi kendine dert etme stres sütü keser dikkat et. Ben süt verecem de yapabilirim de motive et kendini. Doktora sordunmu peki? İnşallah sütün çoğalır sende emzirebilirsin
Dunya basininda yer alicaz bu gidisleOglanin pipisi ulislararasi kriz cikaracak az kalditurkiye isvicre arasinda
Hahaha cocuk boyle bisey iste neyi yapmicam dersen yaptiriyorlar arkadasimEsim çocuğu sadece aksmalari bir kere salliyor sunnet doneminde sallladk bide sussun die :) alisti mi napti velet bugun durmadı ayağima aldm salliyim die aninda sustu. Oysaki bn sallamaya alistirmicktmşuanda ayagimda.
Dunya basininda yer alicaz bu gidisle
Bugün onun dedigi olsun yarin bnm dedigim olacakHahaha cocuk boyle bisey iste neyi yapmicam dersen yaptiriyorlar arkadasim
Emzirme yastığını denedinmi? Nasıl beceremedinki canımAtamiyorum kendimden nefret ediyorum.sutum o kadar coktu ki,bebegim ise o kadar emme istekliydi ki,benim beceriksizligim yuzunden ne dogru duzgun sutum kaldi,nede bebegimin emme istegi kaldi.solu vermeyi bir turlu beceremedim.olmuyor 100 kisi gosterse de olmuyor.bebegim almak istiyor ama ben vermeyi beceremiyorum solak oldugum icin.hic sutum kalmadi simdi.doktora gitmedim
Benımkıdr yaklaşık yarım saattr ayagımda ama bız bılerek alıştırdık yoksa sadece benım omzumda uyuyorduEsim çocuğu sadece aksmalari bir kere salliyor sunnet doneminde sallladk bide sussun die :) alisti mi napti velet bugun durmadı ayağima aldm salliyim die aninda sustu. Oysaki bn sallamaya alistirmicktmşuanda ayagimda.
Dunya basininda yer alicaz bu gidisle
Yapmam dediğin herseyi yaptırıyo bu yavrularEsim çocuğu sadece aksmalari bir kere salliyor sunnet doneminde sallladk bide sussun die :) alisti mi napti velet bugun durmadı ayağima aldm salliyim die aninda sustu. Oysaki bn sallamaya alistirmicktmşuanda ayagimda.
Vallahi sabirsiz beni dovecek bende seniiiii bacim senden baska bu isi kimse yapmayacak biliyon dimi kendini soyleeee bi topla once psikolojikmen ben bubisi yapicam de otur basina kiz emziricem diye benim oglan sarilik oldu illa mama dediler emzirmek icin vermedim direndim benim gibi beceriksiz bile yaptiysa ooooooAtamiyorum kendimden nefret ediyorum.sutum o kadar coktu ki,bebegim ise o kadar emme istekliydi ki,benim beceriksizligim yuzunden ne dogru duzgun sutum kaldi,nede bebegimin emme istegi kaldi.solu vermeyi bir turlu beceremedim.olmuyor 100 kisi gosterse de olmuyor.bebegim almak istiyor ama ben vermeyi beceremiyorum solak oldugum icin.hic sutum kalmadi simdi.doktora gitmedim
Ayyyyy oğlum büyüdüğünde aranıza sokmam herseyi dökersiniz meydanasende bnm gibi cok guldun mu korkuyon galiba aglicm mi die... Birsey olmaz ins... Cocuk büyüyünce bu muhabbeti duysa ne yapar acabapsikolojisi bozulmasa bari :)
Canım benim bu herkesin yaşadığı bişey, bende de sağda sıkıntı var. Olmasa da sürekli dene olduğu kadar. Şakın pes etme. Evet belki de hiç diğer göğsün kadar rahat olmayacak ama olacak İnan ki. İkiz emzirme pozisyonunu mu denesen birde belki o kolay gelir.Atamiyorum kendimden nefret ediyorum.sutum o kadar coktu ki,bebegim ise o kadar emme istekliydi ki,benim beceriksizligim yuzunden ne dogru duzgun sutum kaldi,nede bebegimin emme istegi kaldi.solu vermeyi bir turlu beceremedim.olmuyor 100 kisi gosterse de olmuyor.bebegim almak istiyor ama ben vermeyi beceremiyorum solak oldugum icin.hic sutum kalmadi simdi.doktora gitmedim
Kız çocuk dava açar hepimizeAyyyyy oğlum büyüdüğünde aranıza sokmam herseyi dökersiniz meydanaaynen gülmek bana yaramıyo nezaman çok gülsem ardından bişi oluyo ağlıyorum o yuzden gülmekten korkuyorum
Bnmkide hep omzumda uyurdu smdi yok. Huy degstiriyor bir kac defa sallamaklada alisilmaz mi cnm. İns bugünluk boyle olmsturBenımkıdr yaklaşık yarım saattr ayagımda ama bız bılerek alıştırdık yoksa sadece benım omzumda uyuyordu
Sen oyle de gonlunu eyle alisti bileeeeeeBnmkide hep omzumda uyurdu smdi yok. Huy degstiriyor bir kac defa sallamaklada alisilmaz mi cnm. İns bugünluk boyle olmstur
Emzirme yastığını denedinmi? Nasıl beceremedinki canımkız sen hamileyken ne güzel konuşuyordum ne olduda böyle karamsar oldun
Vallahi sabirsiz beni dovecek bende seniiiii bacim senden baska bu isi kimse yapmayacak biliyon dimi kendini soyleeee bi topla once psikolojikmen ben bubisi yapicam de otur basina kiz emziricem diye benim oglan sarilik oldu illa mama dediler emzirmek icin vermedim direndim benim gibi beceriksiz bile yaptiysa oooooo
benden bi cacik olmaz kizlar.anneme bile cok kotu davraniyorum sinirden.ne dogru duzgun bi evlat nede anne olabildim.hayir yani sutum olmasa veya bebegim emmese reddetse diycem ki okey mama veririm hic uzulmiycem.ama tamamen benim beceriksizligimden kaynakli.her pozisyonu deniyorum.artik bebegim surekli memeye ittirdigim icin cocuk agliyo sol tarafi oda ittirmeye basliyo.sıkıştırıyorum devamli cocugu.annemin ise burnundan getiriyorum.yani sizler yaparsiniz ama ben dunyaya bir beceriksiz olarak gelmişim.oyle de gidicem.Canım benim bu herkesin yaşadığı bişey, bende de sağda sıkıntı var. Olmasa da sürekli dene olduğu kadar. Şakın pes etme. Evet belki de hiç diğer göğsün kadar rahat olmayacak ama olacak İnan ki. İkiz emzirme pozisyonunu mu denesen birde belki o kolay gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?