- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.781
Ay yakin olsan mutfaktan oklavayi kapip girisicem sana :)) sipa ne guzel meme emiyor en buyuk derdin buydu yine yaranamiyor sana neymis emzik niyetineymis ondan daha onemli isinmi var hatunnn. Bak gor bir ay sonrada emmiyor niye acaba diyeceksin emme araligi azalacak ayi geregi ve sen yine stres yapacaksin birak akisina. Benim ikisidd almadi emzigi demekki plastikle isleri yok senin memenin tadini bulamayinca istemiyor akilli veled :) artik ellerini farkettiler ve oral doneme gecis yapiyorlar o yüzden ellerini enmeleri cok dogal bir olay gelisimlerinin buyuk bir parcasi engel olma sakin emmesine. Hem daha dur bunun ayaklarini emecegi gunleride var bekle sen bu daha ne ki :))Bi emzik vermeyi beceremdim su bebise almiyor bakiyor ki bos emmihor.emzik niyetine beni emiyor ha simdide elini emiyor kalktim emzigi verdim yine almadi midesi kalkti ama elini emmeye devam ediyor ac degildir dimi ya biktim artik bu konuyu sorun etmekten 100 kilo olucam onu doyurmak icin ama o hala ac gibi davraniyor