2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma kuzu son ghnlerde benim kizda bi acayiplik var 2 gundúr kaka yapamiyordu biraz once yapti bezinin birkac yerinde kırmızı renkte kan vardi moralim cok kòtü yigene resim attim bakalim nediyecek
Cvp geldi mi cnm
2 dk masajdan sinra sagma miduna geciyor evet egmen gerek :)

Canim ne olur kendini biraz topla biraz lohusaligin verdigi gerginlikte var anliyorum seni ama bu kadar ozlemin uzerine bebegin oldu dort elle sarilip her isi yoluna koyman lazim annenede yine koti davranma gidene kadar onun dedigini yapsan bisey olmaz

Bnmkide hep omzumda uyurdu smdi yok. Huy degstiriyor bir kac defa sallamaklada alisilmaz mi cnm. İns bugünluk boyle olmstur
Bır hafta boyunca butun akşam aynı saatlerde uyutmaya calıstık bızımkını tabı sadece bende uyursa dayanamıycam için ayakta sallıyoruz akşamları eşimde sallıyor ama gazlı oldugundan dolayı derın uykuya gecmıyor

Öyle düşünme canım hamileliğini herseyini bi başına yaşadın güçlü durdun sinirlerin bozuldu şimdi patlak veriyo. Toparlanacaksın inanıyorum ben. Anneciğinde seni anlıyordur yoksa yanında durmazdı. Neyse bak dünyalar tatlısı prensini sağlıkla kucağına aldın elinden geleni yapıyorsun olmadı sağ annen içirsin bebeğe

Bak şimdi neden bu ruh halin boyle bizler bir kadin olarak neleri başarmiyoruzki emzirmeyi basaramiyacagiz boyle dùşün canim sen bu emzirme işini yapacaksin yok òyle benden birsey olmaz yavrunu al kucagina konuş sakin bi múzik ac besmele cekerek meme.ucunu yanagina dudaklarina biraz sùt sık agzina ve ver meme ucunu alacak ve emecek bak sol tarafida uyurken dene alisir òyle sen pozitif olki bebišinde sakin olsun canim yapma lùtfen

Canim yatarak emzirmeyi denedin mi

Doğum sonrası biraz karamsarlik olur ama kendine cok yukleniyorsun. Mesele beceri filan degil merak etme yapabilirsin. Ama bence bu karamsarligindan doktoruna bahset, bu bakış açısıyla en kolay iş bile zorlaşır. Sakinlesmek rahatlamak için neler yapardin onceden,nne dusunurdun? önce kendini düşünerek gevsemeye çalış, sen iyi olursan bebek de iyi olur.

Kizlar hamilelikte hic catlagim olmadi meme ve karin ama atlas kuvezden cikti meme altlarimda kirmizi derin catlaklar oldu ben catlak kremi kullanabilir miyim

Psacmalama coco ya normal canim 30 dikisin var belki bizde bile okadar yok bebekte sende yeni alisiyorsunuz birburinize lohusalikta sibir stres oluyor bende oyleydim hatta diyordum bu cocuk hep benimlemi yadayacak dusunsene ustelik neler cektigimi sen biliyorsun sakin pes etme onun senden baska guvenecegi kimsesi yok dayan canim sabir inanki 2 aydan sonra duzene binecektir onada kizma annesi oda alismaya calisiyor

Hangi asi bu

Canım çöm zor süreçlerden geçtin, yerinde olsam belki de altından kalkamayacağım süreçte sen tek başına her şeyi en güzel şekliyle hallettin. Şimdi de çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz lohusalık hormonal olarak alt üst olan vücudun üstüne fiziksel yorgunluk ve zorluğun eklenmesiymiş. Nu düşünceler sağlıklı değil ama çok normal benim önerim eğer üzülüyorsan ve altından kalkamayacağını düşünüyorsan psikolojik destek alman bu seni rahatlatabilir

Arkadaslar sol gogsumu verememekten oturu artik ordan pek sut gelmiyor ici bombos sanki.sagdigimda da az geliyo.ilk gunlerdeki gibi bol sutum yok artik napcam bi akil verin nolur.benim beceriksizligim yuzunden cocugum emmekten sogudu
Bol bol vereceksin canım. Boş göğsünü emzik niyetine çeke çeke getirecek sütü güzel kızın

CocoChanelmademoiselle , aynen katılıyorum , kime patlarsan patla bebişe sinirli yaklaşma, duyuyorlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…