2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyafet değiştirirken bir yerini kesmişim gibi davranıyor benim ki ya. Bir yerini acitmamak için özende gösteriyorum. Hele banyo sonrası giydirirken katılıyor ağlamaktan neden bilemedim.
Banyo sonrası katılarak ağlama bizde de var niye anlamadım, elimden gelse o banyoda yaşatacağım

S Syba ben kac misafir atlattim teheeeeyyy ne sen sor ne ben diyeyim. Kadinim var temizligi o yapiyor, burda ev yemekleri satan yerlerden böreğimi coregimi tatlimi falan hazir aliyorum. Kalabalik misafirde kadinimi gondermiyorum ikrami o yapiyor, cikan bulasigi hemen kaldiriyor. Tum bunlara ragmen kalabalik misafir olunca evin duzeni alt ust oluyor, bebis huysuz oluyor ya. O bile yetti bana.. 3 kere misafir aldim, daha 3 5 daha alırım

Kiz arkadasla sunnetin ilgisini cozemedim canim

Bende tyzeme dedim ortak arkadaşlar var glck dedm tyze soyle bebehi durmuyor mevlut yapacak die alttan alttan sinyali alırlar galiba :)))) grckden cok zormus bebekle misafir.

Ne zamandan sonra kuzum yaa. 2.5 aylık olduk artık yani
O civarlardaydi galiba masaji daha yeni yeni 3 ay bittikten sinra yapabildim ellerimi isitinnca izin verdi ben hava sicak diye hic düşünemedim ellerimi yaglayip birbirnie surutnce yaptiriyor ama.her gun degil.uyku durumuna gore sabri varsa

Bi emzik vermeyi beceremdim su bebise almiyor bakiyor ki bos emmihor.emzik niyetine beni emiyor ha simdide elini emiyor kalktim emzigi verdim yine almadi midesi kalkti ama elini emmeye devam ediyor ac degildir dimi ya biktim artik bu konuyu sorun etmekten 100 kilo olucam onu doyurmak icin ama o hala ac gibi davraniyor

Doğduğu gün verecekmişiz anacım. Erken doğunca hazırlıksız yakalandım. İş işten geçti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…