- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.781
Ay yakin olsan mutfaktan oklavayi kapip girisicem sana :)) sipa ne guzel meme emiyor en buyuk derdin buydu yine yaranamiyor sana neymis emzik niyetineymis ondan daha onemli isinmi var hatunnn. Bak gor bir ay sonrada emmiyor niye acaba diyeceksin emme araligi azalacak ayi geregi ve sen yine stres yapacaksin birak akisina. Benim ikisidd almadi emzigi demekki plastikle isleri yok senin memenin tadini bulamayinca istemiyor akilli veled :) artik ellerini farkettiler ve oral doneme gecis yapiyorlar o yüzden ellerini enmeleri cok dogal bir olay gelisimlerinin buyuk bir parcasi engel olma sakin emmesine. Hem daha dur bunun ayaklarini emecegi gunleride var bekle sen bu daha ne ki :))Bi emzik vermeyi beceremdim su bebise almiyor bakiyor ki bos emmihor.emzik niyetine beni emiyor ha simdide elini emiyor kalktim emzigi verdim yine almadi midesi kalkti ama elini emmeye devam ediyor ac degildir dimi ya biktim artik bu konuyu sorun etmekten 100 kilo olucam onu doyurmak icin ama o hala ac gibi davraniyor
Dimi ya bana dayak sart kiz hemoroid oldum otur emzir gaz cikar yapmaktan inan ki. Canim seni etiketlwdigim konuya bi bakar misin yardima ihtiyaci var arkadasin meme yarasi icin acmistim konuyu amaAy yakin olsan mutfaktan oklavayi kapip girisicem sana :)) sipa ne guzel meme emiyor en buyuk derdin buydu yine yaranamiyor sana neymis emzik niyetineymis ondan daha onemli isinmi var hatunnn. Bak gor bir ay sonrada emmiyor niye acaba diyeceksin emme araligi azalacak ayi geregi ve sen yine stres yapacaksin birak akisina. Benim ikisidd almadi emzigi demekki plastikle isleri yok senin memenin tadini bulamayinca istemiyor akilli veled :) artik ellerini farkettiler ve oral doneme gecis yapiyorlar o yüzden ellerini enmeleri cok dogal bir olay gelisimlerinin buyuk bir parcasi engel olma sakin emmesine. Hem daha dur bunun ayaklarini emecegi gunleride var bekle sen bu daha ne ki :))
Aynen ya sutten agzim yaninca oyle yaptimSen kaşınmışsın ne deyim :) neyse dur hele belki ihtiyacın olmaz sonradan.
Bnm yavrm aliyor artik. Midesi bulana bulana verdm zafer bnm oldu. Uyurkn sgliyor veriyorim susuyorBi emzik vermeyi beceremdim su bebise almiyor bakiyor ki bos emmihor.emzik niyetine beni emiyor ha simdide elini emiyor kalktim emzigi verdim yine almadi midesi kalkti ama elini emmeye devam ediyor ac degildir dimi ya biktim artik bu konuyu sorun etmekten 100 kilo olucam onu doyurmak icin ama o hala ac gibi davraniyor
Yok ya hic bi sekilde almiyor yaramazim bos cunku icinden bisey gelmiyor alir mi akilli kuzuBnm yavrm aliyor artik. Midesi bulana bulana verdm zafer bnm oldu. Uyurkn sgliyor veriyorim susuyor
Hastanede annemle teyzem verdiler agzina ilkten almadi sonra aldi bende vermeyin neyapiyorsunuz desim annem sen karisma senin išini kolaylaştıırıyoruz dedi tabuki ben tıpYok ya hic bi sekilde almiyor yaramazim bos cunku icinden bisey gelmiyor alir mi akilli kuzu
Ooo bzimkide tokken almiyr acsa bi dakika vereyim wcye gideyim desem yok.. ne akilli bu böcekler. Bnde evdeykn bir iki kere anxs veriyorm bnimkide memede durmk istiyor dursun ,:)) uykuya dalmakda zorlanıyor meme istiyor o zmn veriyorum emziğiYok ya hic bi sekilde almiyor yaramazim bos cunku icinden bisey gelmiyor alir mi akilli kuzu
Aliyor mu peki melike hanim emzigi cidden kolaylik o yonde buyuk oglundan biliyorum ama napalim bu kez benim meme emzik olduHastanede annemle teyzem verdiler agzina ilkten almadi sonra aldi bende vermeyin neyapiyorsunuz desim annem sen karisma senin išini kolaylaştıırıyoruz dedi tabuki ben tıp
Ay evet benim.hosuma gidiyor ama uyumak icin bile meme emmesiOoo bzimkide tokken almiyr acsa bi dakika vereyim wcye gideyim desem yok.. ne akilli bu böcekler. Bnde evdeykn bir iki kere anxs veriyorm bnimkide memede durmk istiyor dursun ,:)) uykuya dalmakda zorlanıyor meme istiyor o zmn veriyorum emziği
Ooo bzimkide tokken aliyor.acsa bi dakika vereyim wcye gideyim desem yok.. ne akilli bu böcekler. Bnde evdeykn bir iki kere anxs veriyorm bnimkide memede durmk istiyor dursun ,:)) uykuya dalmakda zorlanıyor meme istiyor o zmn veriyorum emziği
Canım aynı problem bizde de var. Emzik almıyor. Becerebilse elini tamamen ağzına sokacak. O da yetmezmiş gibi yattığı yeri yaliyor. Aç değil eminim. Alışkanlık ağzı boş durmayacak. Ben de bu durumun nasıl üstesinden gelecegimi bilmiyorum. Bebegi 6 aylik olan arkadaşım zamanla bırakıyor dedi ama ne zaman olur onu da bilmiyorumBi emzik vermeyi beceremdim su bebise almiyor bakiyor ki bos emmihor.emzik niyetine beni emiyor ha simdide elini emiyor kalktim emzigi verdim yine almadi midesi kalkti ama elini emmeye devam ediyor ac degildir dimi ya biktim artik bu konuyu sorun etmekten 100 kilo olucam onu doyurmak icin ama o hala ac gibi davraniyor
Okuduğum bir kitapta bebeklerin ellerini emmesi açlık değil uyku sinyalidir diyordu. Rahat ol aç olsa ağlar.Bi emzik vermeyi beceremdim su bebise almiyor bakiyor ki bos emmihor.emzik niyetine beni emiyor ha simdide elini emiyor kalktim emzigi verdim yine almadi midesi kalkti ama elini emmeye devam ediyor ac degildir dimi ya biktim artik bu konuyu sorun etmekten 100 kilo olucam onu doyurmak icin ama o hala ac gibi davraniyor
Çok Tatlısın okuyunca yazmadan edemedim.Ay yakin olsan mutfaktan oklavayi kapip girisicem sana :)) sipa ne guzel meme emiyor en buyuk derdin buydu yine yaranamiyor sana neymis emzik niyetineymis ondan daha onemli isinmi var hatunnn. Bak gor bir ay sonrada emmiyor niye acaba diyeceksin emme araligi azalacak ayi geregi ve sen yine stres yapacaksin birak akisina. Benim ikisidd almadi emzigi demekki plastikle isleri yok senin memenin tadini bulamayinca istemiyor akilli veled :) artik ellerini farkettiler ve oral doneme gecis yapiyorlar o yüzden ellerini enmeleri cok dogal bir olay gelisimlerinin buyuk bir parcasi engel olma sakin emmesine. Hem daha dur bunun ayaklarini emecegi gunleride var bekle sen bu daha ne ki :))
Acken almiyo canim uyumaya yakın birde aglarken falan veriyorum aliyo yani hatta bazen meme agzindan dúsecegi zaman eliyle yada omzuyla agzinda tutmaya calisiyoAliyor mu peki melike hanim emzigi cidden kolaylik o yonde buyuk oglundan biliyorum ama napalim bu kez benim meme emzik oldu
Seninki yattigi yeri yaliyormuş gene iyi benim sıpa kimin kucagindaysa yúzûnú boynunu hatta eline parmaklarini verseler onu bile hemen agzina gotùrúyo biz bunlari doyuramiyozmu acabaCanım aynı problem bizde de var. Emzik almıyor. Becerebilse elini tamamen ağzına sokacak. O da yetmezmiş gibi yattığı yeri yaliyor. Aç değil eminim. Alışkanlık ağzı boş durmayacak. Ben de bu durumun nasıl üstesinden gelecegimi bilmiyorum. Bebegi 6 aylik olan arkadaşım zamanla bırakıyor dedi ama ne zaman olur onu da bilmiyorum
Tamam canm :)Benim ilk dogdugunda 1 hafta oldu oda normalmis şimdi yok bilmiyorum canim
Biz 1. Ay 3350 idik 2. Ay 4100 cikti 2400 dogmustuKizlar pazartesi günû beboşumu doktora gòtúrmústum 6 100 kg tarttı ayin 26 2 aylik kontrolümúzde de 5 650 kilo cikmişti bu súre zarfi icinde sadece 450 gram almiş bana az almis gibi geldi sizlerde nasil acaba
Giyinip soyunmayi mi sevmiyor kiKıyafet değiştirirken bir yerini kesmişim gibi davranıyor benim ki ya. Bir yerini acitmamak için özende gösteriyorum. Hele banyo sonrası giydirirken katılıyor ağlamaktan neden bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?