2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh süper canım. Ben zaten kilolu hamile kalmıştım bakalım biz de görürsek o günleri iyi olacak :)

Ben de kendime ödül koyayım o zaman. 69 ile hamile kaldim, 82 ile doguma gittim. 1 ay sonra 73 tum ama bu aralar yedim yedim.suan 75 76 arasi dolasiyorum. Goren 75 e inanmiyor o ayri, ama kotlar elbiseler gomlekler hayir sen 75 sin diyor. Hayatimda ilk kez lcw den kot aldim. Uzun giymeyecem sizi bari kiloluyken idare edin beni diye. Ayyy bi igrenc ciktilar.. neyse demem o ki ya bu kilolar gidecek ya da lcw kotlarina devam edecem
Simdi ilk hedeg 70 olsun. 70 e düştüğümde, kendime tommy nin kayışlı dikdortgen kasa saatini alacagim. Esime kilo verecem hedef koydum 70 olunca su saati alacam desem, eminim ben seni kilolu da cok.seviyorum diyecek. Hatta diyetimi bozmak icin her aksam tatli.bile getirebilir yani

Eklentiler

• SmartSelect_20181010-095917_Chrome.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
Bizimki tam tersi kilo verme böyle güzelsin diyor , adam kedi dahil çevresindeki herkese kilo aldırmaya çalışıyor ama kendi alsa intihar eder. Bak veremezsem tüm gardırobumu yenilerim dedim olur dedi. Hayır hem kilo vericem hem yenileyeceğim dedim, ee ne anladım ben bu işten diyor

Canim nasil yapicam onu.süt saklama poseti mi alicam ben ona.buzluga mi atcam hemen sonra.ne kadar sure durabilir buzlukta?

Meraktan kalktım tartıldım 67 ile hamile kaldım (62 nin üstüne pek çıkmam kilolu idim) 78 ile doğurdum (100 olurdum şeker çıktı) şimdi 67im ama kıyafetlerimi denemeye korkuyorum. Geçen yaz sonu bir elbise almıştım hiç giymedim sadece onu denedim. Olmadı.... Sende saat T TubaSude de çanta ikisenede zaafım var. Ben ödül işini düşüneyim biraz hedefim 60 kilo

Ara hedef koy tatlim motive eder seni. Ben simdi 60 hedef koysam nasil olsa zayiflayamam alamayacam diyip vazgecerim. Ama 70 ulaşılabilir bir hedef saat icin zayiflarim yani :)

Bence ara ödülü baska bisi yapıp bunu final ödülü yapabilirsin canım:)))

Canim bende 70 koyim hedefi bende 76.77 arasindayim hadi bakalim

Kizlar gunaydin nasilsinz :)
Biz asimizi olduk geldik suan icin aglamiyor iyiyiz :)
Bir de dr a kizimin kutusundaki akintiyi gosterdim enfeksiyon baslamis dedi dogumdan beri oluyordu hastanede anneden gecebilir demislerdi kadin hormonlari krem verdi kiz annelerinden yasayan var mi bu durumu ?

Baba kız muhabbet ediyorlar şimdi bu kız bana gülmüyor agulamiyor. Babaya gülücükler agular kiskaniyorum bana da yapsın yaaa.
Bana da cok az yapiyor ama dedelere ve babaya cok yapiyor sanirm kizlarin sadecr babaya degil erkeklere karsi daha yakinligi oluyor :)

Allaha sukur canim :)
Senin kistte zamanla kaybolacak demekki kuculmus baya masallah sevindim :)
Bebekler genel olarak gezmeyi seviyor sanirim :)

Keske bilebilsem.kardes gibi gordugum bir arkadas dogum yapti ocakta.ben surekli hastayim diye 6 ay gorusmedim bebisine birsey olmasin diye.hala da gelmek istediginde diyorum hastayix gelme
o insanı sevdiğin için böyle düşünüyorsun zaten. Varsın bir yıl görüşemeyin bebeklere bir şey olacağına.

Valla ben de istiyorm ama suan buna hazir dglm ben de kilolu hamile kldim 84 tum dogumda 87 dim suan 81 im. 65 olmam lazm amaaaa iste hazr deglm leslie falan yapsak iyi olacak aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…