• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@etka31112 canim ben saglikli beslenmeyi dusunurken bile sagliksiz besleniyorum napicaz biz ya kiz kocluk yapican mi bize kendi kendime yapamam herhalde vayyy be bir zamanlarin 50 kilolusu simdi oldum 77 kilo aradaki farktan koca bi cocuk cikar

Ama benim kızın yeşil sümüksü Kaka yapmaması lazım yeterince giydirdiğimi düşünüyorum. Sesli yaptığında kakası yeşil oluyor benimkinin. Bir ara sarı yapıyordu ne güzel :)
Bu kaka rengini hiç anlamadım gitti nasıl olmalı acaba :(

Canim benim yigenim yeşil sulu kaka yapmalari normal dedi benimkide 2 gúndúr kokulu yeşil sümûkst ve bugünde kòpûklû yapti bana biogaia kullan dedi basladim kullanmaya
Aaa yeşilmi gelmesi geliyormuş? Sarı geldiğinde ne oluyormuş canım sorsana :(

Ben çiftli aldım ama aynı anda ikisini kullanamadım
Performans olarak düşük geldi bana iki çekim
Ama tek olarak sağım çok iyi hatta masaj modundaki sağım bile yetiyor
Bir de bu tarz cihazlar şans işidir birazcık inşallah sana da iyisi denk gelir
İyice kontrol ederek al ebebek değişim de iade de kabul etmiyor
Nesini kontrol edeyim canım? Bozuk mu çıkıyor alet?

Canlar Süt sagma makinesi almayan kaldiysa mamajoo öneriyorum mukemmel sagiyo 10 kademesi var.masaj modu var.ben masaj modunda cok rahat sagiyorum.sagma moduna hic gecmeme gerek kalmadi bile.ben tekli almistim keske ciftli alsaydim
Ben alsam mı diyorum hala. Dolaba süt koydum baya ama ziyan olup gidecek onlar da. Zaten çalışmayaca
Çok geçmiş olsun canım. Bana da dün arkadaşım okul çıkışı çocuklarıyla uğradı. Allahtan komşu teyzem bizdeydi bebeği aldı elleri yıkatmadan vermedi yine rahatsız oldum çünkü saldırdılar direk çocuğa, bir de hastalıktan daha tam çıkmadık. Benim de evim okulun karşısında, eve gitmeye canı sıkılan bana geliyor. Okul çıkışı çocuklar aç, oynamaya dağıtnaya can atıyorlar, üstleri elleri kirli. Eskiden ilgilenirdim, birşeyler ikram ederdim ama şimdi enerji olarak, dağınıklık olarak müsait olmuyorum bir on dk diye dalıyorlar sana da öyle dediklerine göre herkes kullanıyor demek ki bu kelimeyi
okulda çocuklar aklınıza hayalinize gelmeyecek kadar kirleniyorlar. Çocukken dışarıda çok oynayıp kirlenince annem kapıdan alır bizi direkt kucağında banyoya götürürdü paket gibi. Okulda çocukları görünce bunu her gün yapmalı diye düşünüyor insan :KK64:

Ne güzel hem mama yiyip hem emen çocuk benimki kilo kaybı oldu ucu küçük olunca ememedi iki gün biberon verince memeyi reddetti ben halen sagip veriyorum mama da veriyorum her gün deniyorum memeyi tutuyor olsa bile çığlık çığlığa bağırıp bırakıyor 53 günlük ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum istese emecek sütte çoğalacak ama benim kız cadı
Ben de ucunu tutturamadığım için silikon göğüs ucuyla veriyorum. Bir de yara vardı uçlarında sadece ucunu emdiği için. Dün silikon ucu çıkarıp durdu eliyle kızıp çıkardım içebiliyorsan iç bakalım böyle diye, 15 dk silikonsuz emdi tam sevinecektim ama sanırım yine ucunu emmiş hafif acıyor :işsiz:

Kizlar gunaydin nasilsinz :)
Biz asimizi olduk geldik suan icin aglamiyor iyiyiz :)
Bir de dr a kizimin kutusundaki akintiyi gosterdim enfeksiyon baslamis dedi dogumdan beri oluyordu hastanede anneden gecebilir demislerdi kadin hormonlari krem verdi kiz annelerinden yasayan var mi bu durumu ?
Canim sulu kakayi sordunmu

E Egepam bende de bu anca final ödülü olur. Ev kredimiz var (daha ona adapte olamadan) birde ben ücretsiz de kullanacam.
Ben de calismaya baslayinca ek ucretlerim.yine yatmaya baslayacak ona güveniyorum. Bizim izinde olunca üniversite geliştirme odenekleri, ek ders ucretleri sıfırlanıyor. Kasimda baslayayim bakalim, ders almayacam ama en azindan gelistirme odenegim yatar.

Canim ben sûtúmú arttirmak için almadim benim sútúm vardi kizcem gògsú boşaltamadigi ivin sagmak zorundaydim ama ben sagdikca sút dahada fazlalaşmaya başladi cok zorlandim śimdi sagmiyorum sadece disari falan gidersem
Günde kaç cl sağıyorsun canım sen? Bir de gerçekten sütün arttı mı?

Benim bir bilgim yok bizim de ön kisminda koyu akinti gibi sumuk gibi bir sey oluyor normal mi acaba
Biz kaka konusunda çok hassasız, eşimde bağırsak rahatsızlığı olduğundan her kakayı inceliyorduk.mukus görünce kakada doktora sorduk, tek başına mukus annenin yedikleriyle ilgilidir endişe etmeyin dedi. Ama mukusa kan eşlik ederse vakit kaybetmeden doktora gitmeliymişiz

Back