- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.381
Valla bozana psikolojik baskı yaparım karar verUf tatlı ben de yiyorumeşime alma diyorum inatla alıp önüme koyuyor ben de yemek zorunda kalıyorum ben de gelirim ama yapabilir miyim bilmiyorum
Diyet değil canım sağlıklı beslenme diyelim ben.hala tatlı ve hamurisi yiyorum onlardan arinalim :))Diyet mi yapcan kız ne gerek süt için dünya yiyoruz içiyoruz o iş zor biraz. Hea topik açarsan her türlü gelirim o ayrı
Tamma0kuzum sonradan istersen yine bekleriz :)@etka31112 cok isterim ama bogazim durmaz çünkü arada yiyemedim icin ekmek cok yiyirum ac kalmayim diye
Biz atlas pasayla havalar serinlesin yürüyüş yapicaz artik
Tamam canım ekliyorum :)Bende gelirim benimde 65 leri gormem lazim zaten kilolu hamile kaldim
Sağlıklı beslenicez insallah gidecek kilolar canım gel biz seni de motive ederiz41-3 de doğurdum kızımı
35 günlük
Ama normal
Babası 5 kusur kilo doğmuş
Dayısı 4300
Ben de 3.750 gibi bisey ki hala kiloluyum :)
1 yasında yaşıtları kadar olur ams böyle iri gitmez :)))
T TubaSude gecmis olsun
@etka31112 bende gelmek isterim de irade hiç yok bende
87.6 ile hamile kaldım 96.1 ile doğuma girdim 10 gün sonra falan 89 kusurdu
29 ekimde tekrar kontrolüm var tartilcam bakalım kaç çıkacak
Her tartı farklı çıktığı icin doktorunkini baz alıyorum
Evdeki de bozulmuştu dogumdan önce beni 59 kilo gösterdiki bennn yanı yarımı kesseler ancak olacak
Ben de istiyorummm, ama tatlilardan az daha yeseydik ya. Tmm kiloluluyuz ama en azindan bu kadar ozgur yemeye kilo almiyorduk iyiydi
Hadi inşallahişte biz yaaaa
Bi sene kombine alıp Bursa dan İstanbul’a maça geliyorduk gece 4-5 de evde olup sabah 8 de ise gidiyorduk :) günü birlik Antalya’ya mi gitmedik
Kahvaltı icin İzmir Eskişehir gitmeleri saymıyorum da :))) geçen senenin sonuna dogru durulmuştuk pesine gebelik oldu zaten seneye yaz Allah’ın izniyle aryayla bomba gibi geri doncez gezmelere
Vayy güzel ödülmüş :)Hadi inşallah
Sağlıkla sıhhatle gezin bol bol
Seneler evvel bir sabah programında gün içinde yediğimiz yemekleri bir poşetin içine döktüler program sonuna kadar beklettiler
Tatlı tuzlu midede karıştı işte böyle oldu mide şişti kocaman oldu diyerek poşeti gösterdiler ki
Ekşimiş köpürmüş koca bir poşet
O an çok tiksinmiştim ben
Rejimde hep o görüntüyü getiririm aklıma
Telkinde bulunurum sürekli
Sağlıklı bir midem olacak, fazla kilom olmayacak
Dolaptaki elbiselerime kavuşacağım diye
Bir de kendime ödül koyarım
Mesela şu an 8 kilo fazlam var
Kalça göğüs 6 cm incelmem lazım
Eski formuma dönünce kendime ödül olarak Guess’in çantasını alacağım
Yemeye gec saatte bir sey yemiyorumda hareketsizlik bende kilo yapiyor ee gun icinde yediklerimde yetiyorEn sevdigim abur cubur ve hamurisi bu saat oldu uyumadi yavrucak gelde yeme:)
Bende 65 le hamile kaldim 89 la gittim.doguma 51 gunluk olduk simdi 72 kiloyum bende 60 62 yi felan gormek istiyorum :)Tamam canım ekliyorum :)
Bunlar hepsi gezinti )))) ben de dün watsons a gittim ordan çarşıya da çıktım, 3,5 saat uyudu çıt çıkarmadan. Ama gece 3te hala beşik sallıyordumBugun 1 aylık kontrolümüz vardı kalça ultrasonu çekildi bisey çıkmadı
Bir de kist için ultrason çekildi
Hamileyken kistin ölçüsü 30*28 yazıyordu
Şimdi 10*8 e düşmüş ama yok olmamış
2-3 ay sonra tekrar bakalım ama önemli bizi değil takılma hiç dedi doktorumuz
4825 kg olmuş 57 cm de boyu
Sonra da is yerime gittik
Neredeyse 4 saat hiç uyanmadan uyudu
Hem mama saati geçti hem de cisini yapmıştı bezi doluydu yine de bana misin demedi :)
Benim kız gezinti galiba
Biz hizmetlisiyiz ya bunların )))) bana da agu yapmıyor, babaya, dedeye, komşuya vs tonla .Bize ancak ingaaa ingaaaa
Bence aç, toplanınca moral olur canım. Ben 54e geri döndüm, böyle giderse 52-53 kiloyu da görürüm, eski kotları giymeye başladım onun için diyetlik değilim. Spor yapmak istiyorsan bize gel )))))) sabah bir süt ısıtayım içeyim dedim, ocağı sildim, tezgahı topladım , masayı sildim topladım, dün geceden kalanlar, sabah eşim kahvaltı yapmış falan filan derken 1 saattir mutfaktan şimdi çıkacağım. Bu sabah sporumKızlar ben kendimden rahatsız olmaya başladım topik açsam benimle dengeli beslenmeye başlayacak olan olur muuu? Ben 95le doğuma gitmiştim en son tartildigimda 85tim 65 olmam lazım ben kilolu hamile kalmıştım .85in üstüne çok yedim .eger başlayacak olan olursa haftaya bugün başlayalım mı topik acimmm miii?
Oh maşallah fit anneBence aç, toplanınca moral olur canım. Ben 54e geri döndüm, böyle giderse 52-53 kiloyu da görürüm, eski kotları giymeye başladım onun için diyetlik değilim. Spor yapmak istiyorsan bize gel )))))) sabah bir süt ısıtayım içeyim dedim, ocağı sildim, tezgahı topladım , masayı sildim topladım, dün geceden kalanlar, sabah eşim kahvaltı yapmış falan filan derken 1 saattir mutfaktan şimdi çıkacağım. Bu sabah sporumBirazdan öğle okul sporum başlayacak böyle böyle fit olacağım sanırım hamileliğe başladığım kiloyu koruya bilirsem iyidir ))))
1 hafta daha ye sonra cıss:)Ben de istiyorummm, ama tatlilardan az daha yeseydik ya. Tmm kiloluluyuz ama en azindan bu kadar ozgur yemeye kilo almiyorduk iyiydi
Su da var 1 ay sonra ise baslayacam, ayyy cok kilo almissin laflarini hic cekemem. Hadi baslayalim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?