• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Diyet mi yapcan kız ne gerek süt için dünya yiyoruz içiyoruz o iş zor biraz. Hea topik açarsan her türlü gelirim o ayrı En Büyük KK
Diyet değil canım sağlıklı beslenme diyelim ben.hala tatlı ve hamurisi yiyorum onlardan arinalim :))

41-3 de doğurdum kızımı
35 günlük

Ama normal
Babası 5 kusur kilo doğmuş
Dayısı 4300
Ben de 3.750 gibi bisey ki hala kiloluyum :)
1 yasında yaşıtları kadar olur ams böyle iri gitmez :)))

T TubaSude gecmis olsun

@etka31112 bende gelmek isterim de irade hiç yok bende :KK70:

87.6 ile hamile kaldım 96.1 ile doğuma girdim 10 gün sonra falan 89 kusurdu
29 ekimde tekrar kontrolüm var tartilcam bakalım kaç çıkacak

Her tartı farklı çıktığı icin doktorunkini baz alıyorum
Evdeki de bozulmuştu dogumdan önce beni 59 kilo gösterdi :KK70: ki bennn yanı yarımı kesseler ancak olacak
Sağlıklı beslenicez insallah gidecek kilolar canım gel biz seni de motive ederiz

T TubaSude @Minik kuzular olduk 3 kişi yok mu arttiran :) önümüzdeki salı başlıyoruz
Ben de istiyorummm, ama tatlilardan az daha yeseydik ya. Tmm kiloluluyuz ama en azindan bu kadar ozgur yemeye kilo almiyorduk iyiydi :D
Su da var 1 ay sonra ise baslayacam, ayyy cok kilo almissin laflarini hic cekemem. Hadi baslayalim o zaman :KK76:

:KK70: :KK70: işte biz yaaaa
Bi sene kombine alıp Bursa dan İstanbul’a maça geliyorduk gece 4-5 de evde olup sabah 8 de ise gidiyorduk :) günü birlik Antalya’ya mi gitmedik
Kahvaltı icin İzmir Eskişehir gitmeleri saymıyorum da :))) geçen senenin sonuna dogru durulmuştuk pesine gebelik oldu zaten seneye yaz Allah’ın izniyle aryayla bomba gibi geri doncez gezmelere
Hadi inşallah
Sağlıkla sıhhatle gezin bol bol

Yaparım tabi yapabilirim başarabilirim :KK76:
T TubaSude maşallah :KK200:azminin kısısından köşesinden ben de faydalanabilirim inşallah

Seneler evvel bir sabah programında gün içinde yediğimiz yemekleri bir poşetin içine döktüler program sonuna kadar beklettiler
Tatlı tuzlu midede karıştı işte böyle oldu mide şişti kocaman oldu diyerek poşeti gösterdiler ki
Ekşimiş köpürmüş koca bir poşet
O an çok tiksinmiştim ben
Rejimde hep o görüntüyü getiririm aklıma
Telkinde bulunurum sürekli
Sağlıklı bir midem olacak, fazla kilom olmayacak
Dolaptaki elbiselerime kavuşacağım diye
Bir de kendime ödül koyarım
Mesela şu an 8 kilo fazlam var
Kalça göğüs 6 cm incelmem lazım
Eski formuma dönünce kendime ödül olarak Guess’in çantasını alacağım :halay::KK76:

Hadi inşallah
Sağlıkla sıhhatle gezin bol bol

Seneler evvel bir sabah programında gün içinde yediğimiz yemekleri bir poşetin içine döktüler program sonuna kadar beklettiler
Tatlı tuzlu midede karıştı işte böyle oldu mide şişti kocaman oldu diyerek poşeti gösterdiler ki
Ekşimiş köpürmüş koca bir poşet
O an çok tiksinmiştim ben
Rejimde hep o görüntüyü getiririm aklıma
Telkinde bulunurum sürekli
Sağlıklı bir midem olacak, fazla kilom olmayacak
Dolaptaki elbiselerime kavuşacağım diye
Bir de kendime ödül koyarım
Mesela şu an 8 kilo fazlam var
Kalça göğüs 6 cm incelmem lazım
Eski formuma dönünce kendime ödül olarak Guess’in çantasını alacağım :halay::KK76:
Vayy güzel ödülmüş :)
Ben de seneler önce bir kere Afrika’dakilerin baseni göbeği mi var diye düşünüp yediklerimin fazlasını israf bulup 8 kilo vermiştim, aslında hep dikkat ederim ama özgürce yemeyi biraz abarttım sanırım :rolleyes:

Bugun 1 aylık kontrolümüz vardı kalça ultrasonu çekildi bisey çıkmadı
Bir de kist için ultrason çekildi
Hamileyken kistin ölçüsü 30*28 yazıyordu
Şimdi 10*8 e düşmüş ama yok olmamış
2-3 ay sonra tekrar bakalım ama önemli bizi değil takılma hiç dedi doktorumuz

4825 kg olmuş 57 cm de boyu

Sonra da is yerime gittik
Neredeyse 4 saat hiç uyanmadan uyudu
Hem mama saati geçti hem de cisini yapmıştı bezi doluydu yine de bana misin demedi :)
Benim kız gezinti galiba :KK70:
Bunlar hepsi gezinti )))) ben de dün watsons a gittim ordan çarşıya da çıktım, 3,5 saat uyudu çıt çıkarmadan. Ama gece 3te hala beşik sallıyordum

Kızlar ben kendimden rahatsız olmaya başladım topik açsam benimle dengeli beslenmeye başlayacak olan olur muuu? Ben 95le doğuma gitmiştim en son tartildigimda 85tim 65 olmam lazım ben kilolu hamile kalmıştım .85in üstüne çok yedim .eger başlayacak olan olursa haftaya bugün başlayalım mı topik acimmm miii?
Bence aç, toplanınca moral olur canım. Ben 54e geri döndüm, böyle giderse 52-53 kiloyu da görürüm, eski kotları giymeye başladım onun için diyetlik değilim. Spor yapmak istiyorsan bize gel )))))) sabah bir süt ısıtayım içeyim dedim, ocağı sildim, tezgahı topladım , masayı sildim topladım, dün geceden kalanlar, sabah eşim kahvaltı yapmış falan filan derken 1 saattir mutfaktan şimdi çıkacağım. Bu sabah sporum :deli: Birazdan öğle okul sporum başlayacak :KK49: böyle böyle fit olacağım sanırım :halay:hamileliğe başladığım kiloyu koruya bilirsem iyidir ))))

Bence aç, toplanınca moral olur canım. Ben 54e geri döndüm, böyle giderse 52-53 kiloyu da görürüm, eski kotları giymeye başladım onun için diyetlik değilim. Spor yapmak istiyorsan bize gel )))))) sabah bir süt ısıtayım içeyim dedim, ocağı sildim, tezgahı topladım , masayı sildim topladım, dün geceden kalanlar, sabah eşim kahvaltı yapmış falan filan derken 1 saattir mutfaktan şimdi çıkacağım. Bu sabah sporum :deli: Birazdan öğle okul sporum başlayacak :KK49: böyle böyle fit olacağım sanırım :halay:hamileliğe başladığım kiloyu koruya bilirsem iyidir ))))
Oh maşallah fit anne :KK200:
Ben bırakamıyorum ki sıpayı az önce gözüme battı süpürge açtım salon mutfak süpürdüm bizimki uyandı. Böyle böyle akşama kadar evi süpürsem kardır :bicak:

Ben de istiyorummm, ama tatlilardan az daha yeseydik ya. Tmm kiloluluyuz ama en azindan bu kadar ozgur yemeye kilo almiyorduk iyiydi :KK70:
Su da var 1 ay sonra ise baslayacam, ayyy cok kilo almissin laflarini hic cekemem. Hadi baslayalim o zaman :KK76:
1 hafta daha ye sonra cıss:)

Back