• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum günde 3 veya 4 kez kaka yapıyor. Hafta sonu annemdeydim oğlumda o gün yeşil sümüksü kaka yapmıştı annem gördü çocuk üşütmüş kızım dikkat et dedi giydirdim sıcak tuttum ertesi gün kakası düzeldi sarıya döndü. Bugünde tuhaf turuncu gibi bişeydi. Akşam gene sarıydı. Ayy bilmiyorumki normalmi deilmi noluyo ishalide merak ettim şimdi çünkü hiç sıkı kaka yapmadı hep sulu :KK43:
Ama benim kızın yeşil sümüksü Kaka yapmaması lazım yeterince giydirdiğimi düşünüyorum. Sesli yaptığında kakası yeşil oluyor benimkinin. Bir ara sarı yapıyordu ne güzel :)

Bir aylık bebek boyu ve kilosu mu bu ?? Hey maaşallah analar neler doğuruyor :)))

41-3 de doğurdum kızımı
35 günlük

Ama normal
Babası 5 kusur kilo doğmuş
Dayısı 4300
Ben de 3.750 gibi bisey ki hala kiloluyum :)
1 yasında yaşıtları kadar olur ams böyle iri gitmez :)))

T TubaSude gecmis olsun

@etka31112 bende gelmek isterim de irade hiç yok bende :D

87.6 ile hamile kaldım 96.1 ile doğuma girdim 10 gün sonra falan 89 kusurdu
29 ekimde tekrar kontrolüm var tartilcam bakalım kaç çıkacak

Her tartı farklı çıktığı icin doktorunkini baz alıyorum
Evdeki de bozulmuştu dogumdan önce beni 59 kilo gösterdi :D ki bennn yanı yarımı kesseler ancak olacak

Atlasata kirmizzi isikta uyaniyor hemde hepsinde

:D :D çocuk resmen arabanın durduğunu anlıyor ya tebrikler :) bizimki henüz araba durunca uyanmıyor şükür :)) ama öğrenmesi yakındır

Yaaa bu atak şeyini ben nasıl hesaplıcam
Erken olmadı ki beklenen tarihe göre hesaplayayım

Benim oğlum günde 3 veya 4 kez kaka yapıyor. Hafta sonu annemdeydim oğlumda o gün yeşil sümüksü kaka yapmıştı annem gördü çocuk üşütmüş kızım dikkat et dedi giydirdim sıcak tuttum ertesi gün kakası düzeldi sarıya döndü. Bugünde tuhaf turuncu gibi bişeydi. Akşam gene sarıydı. Ayy bilmiyorumki normalmi deilmi noluyo ishalide merak ettim şimdi çünkü hiç sıkı kaka yapmadı hep sulu :KK43:
Canim benim yigenim yeşil sulu kaka yapmalari normal dedi benimkide 2 gúndúr kokulu yeşil sümûkst ve bugünde kòpûklû yapti bana biogaia kullan dedi basladim kullanmaya

Kızlar ben kendimden rahatsız olmaya başladım topik açsam benimle dengeli beslenmeye başlayacak olan olur muuu? Ben 95le doğuma gitmiştim en son tartildigimda 85tim 65 olmam lazım ben kilolu hamile kalmıştım .85in üstüne çok yedim .eger başlayacak olan olursa haftaya bugün başlayalım mı topik acimmm miii?
Diyet mi yapcan kız ne gerek süt için dünya yiyoruz içiyoruz o iş zor biraz. Hea topik açarsan her türlü gelirim o ayrı En Büyük KK

:KK70: :KK70: çocuk resmen arabanın durduğunu anlıyor ya tebrikler :) bizimki henüz araba durunca uyanmıyor şükür :)) ama öğrenmesi yakındır

Yaaa bu atak şeyini ben nasıl hesaplıcam
Erken olmadı ki beklenen tarihe göre hesaplayayım
Sen dogdudugu gunu esas al ben iki sekildede takip ediyorum dogdugu gun daha cok uyuyore
Dogmasingereken tarihte dedigi seyleri ataktan oncce zaten yapabiliyor tam ikisinin arasinda birseyler oluyor

Bir problem olmadı Allah’a şükür
Şalazyon göründüğünden daha büyük dedi doktor hamilelikten dolayı bu kadar büyümüştür dedi
Bandajlı gözüm sabah açacaklar sabırsızlıkla sabah olsun istiyorum
Çok geçmiş olsun

rofleli_kedi rofleli_kedi sağol canım Allah razı olsun
Benim kızlar da gezenti merak etme çok rahat oluyor böyle çocuk
Sadece çok para lazım :KK76:
Tek sıkıntı gece 2 de eve girerken ‘’ ama baba beni gezmeye götürecektin hani’’ diye böğürmeleri oluyor

:D :D işte biz yaaaa
Bi sene kombine alıp Bursa dan İstanbul’a maça geliyorduk gece 4-5 de evde olup sabah 8 de ise gidiyorduk :) günü birlik Antalya’ya mi gitmedik
Kahvaltı icin İzmir Eskişehir gitmeleri saymıyorum da :))) geçen senenin sonuna dogru durulmuştuk pesine gebelik oldu zaten seneye yaz Allah’ın izniyle aryayla bomba gibi geri doncez gezmelere

Kendime bir maşallah diyorum
Ben çok iradeliyimdir bu konuda
Kaçamak yapmam saatimi geçirsem ağzıma lokma atmam
Çok güzel rejim yaparım
Ama yürüyüş yapamayacağım sanırım
Bebiş benden başka kimse de kalmıyor ve susmuyor
Benden de sana maşallah hem de 4 çocukla harikasin:) ben de baslarsam yapmam insallah

Back