• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence aç, toplanınca moral olur canım. Ben 54e geri döndüm, böyle giderse 52-53 kiloyu da görürüm, eski kotları giymeye başladım onun için diyetlik değilim. Spor yapmak istiyorsan bize gel )))))) sabah bir süt ısıtayım içeyim dedim, ocağı sildim, tezgahı topladım , masayı sildim topladım, dün geceden kalanlar, sabah eşim kahvaltı yapmış falan filan derken 1 saattir mutfaktan şimdi çıkacağım. Bu sabah sporum :deli: Birazdan öğle okul sporum başlayacak :KK49: böyle böyle fit olacağım sanırım :halay:hamileliğe başladığım kiloyu koruya bilirsem iyidir ))))

Ohh süper canım. Ben zaten kilolu hamile kalmıştım bakalım biz de görürsek o günleri iyi olacak :)

Hadi inşallah
Sağlıkla sıhhatle gezin bol bol

Seneler evvel bir sabah programında gün içinde yediğimiz yemekleri bir poşetin içine döktüler program sonuna kadar beklettiler
Tatlı tuzlu midede karıştı işte böyle oldu mide şişti kocaman oldu diyerek poşeti gösterdiler ki
Ekşimiş köpürmüş koca bir poşet
O an çok tiksinmiştim ben
Rejimde hep o görüntüyü getiririm aklıma
Telkinde bulunurum sürekli
Sağlıklı bir midem olacak, fazla kilom olmayacak
Dolaptaki elbiselerime kavuşacağım diye
Bir de kendime ödül koyarım
Mesela şu an 8 kilo fazlam var
Kalça göğüs 6 cm incelmem lazım
Eski formuma dönünce kendime ödül olarak Guess’in çantasını alacağım :halay::KK76:
Ben de kendime ödül koyayım o zaman. 69 ile hamile kaldim, 82 ile doguma gittim. 1 ay sonra 73 tum ama bu aralar yedim yedim.suan 75 76 arasi dolasiyorum. Goren 75 e inanmiyor o ayri, ama kotlar elbiseler gomlekler hayir sen 75 sin diyor. Hayatimda ilk kez lcw den kot aldim. Uzun giymeyecem sizi bari kiloluyken idare edin beni diye. Ayyy bi igrenc ciktilar.. neyse demem o ki ya bu kilolar gidecek ya da lcw kotlarina devam edecem :kusmuk:
Simdi ilk hedeg 70 olsun. 70 e düştüğümde, kendime tommy nin kayışlı dikdortgen kasa saatini alacagim. Esime kilo verecem hedef koydum 70 olunca su saati alacam desem, eminim ben seni kilolu da cok.seviyorum diyecek. Hatta diyetimi bozmak icin her aksam tatli.bile getirebilir yani :D

Eklentiler

• SmartSelect_20181010-095917_Chrome.jpg
    SmartSelect_20181010-095917_Chrome.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 43
Ben de kendime ödül koyayım o zaman. 69 ile hamile kaldim, 82 ile doguma gittim. 1 ay sonra 73 tum ama bu aralar yedim yedim.suan 75 76 arasi dolasiyorum. Goren 75 e inanmiyor o ayri, ama kotlar elbiseler gomlekler hayir sen 75 sin diyor. Hayatimda ilk kez lcw den kot aldim. Uzun giymeyecem sizi bari kiloluyken idare edin beni diye. Ayyy bi igrenc ciktilar.. neyse demem o ki ya bu kilolar gidecek ya da lcw kotlarina devam edecem :kusmuk:
Simdi ilk hedeg 70 olsun. 70 e düştüğümde, kendime tommy nin kayışlı dikdortgen kasa saatini alacagim. Esime kilo verecem hedef koydum 70 olunca su saati alacam desem, eminim ben seni kilolu da cok.seviyorum diyecek. Hatta diyetimi bozmak icin her aksam tatli.bile getirebilir yani :KK70:
Bizimki tam tersi kilo verme böyle güzelsin diyor , adam kedi dahil çevresindeki herkese kilo aldırmaya çalışıyor ama kendi alsa intihar eder. Bak veremezsem tüm gardırobumu yenilerim dedim olur dedi. Hayır hem kilo vericem hem yenileyeceğim dedim, ee ne anladım ben bu işten diyor :halay:

Maşallah barekallah güzel sütün oluyor demek ki
Makine varsa sağ hemen at biraz dolaba
Hastalık olur birşey olur kullanırsın
Ben bugün gözümden operasyon geçirdim doktor sakinleştirici verdiği için sütünü sağ dök dedi
Dolaptaki sütlerim kurtarıcı oldu bana
Göğsüm yara olduğunda dolaptan verdim bir öğün bile dinlenince toparlanıyor göğüs
Bol bol varken at azıcık dolaba üzerine tarih de yaz zamanı geçmeden bitir

Ben başladım canım
Akşam 6 dan sonra yemiyorum
Bol su, süt çayları yatana kadar
Topik açarsan koşa koşa gelirim
Canim nasil yapicam onu.süt saklama poseti mi alicam ben ona.buzluga mi atcam hemen sonra.ne kadar sure durabilir buzlukta?

Simdi ilk hedeg 70 olsun. 70 e düştüğümde, kendime tommy nin kayışlı dikdortgen kasa saatini alacagim. Esime kilo verecem hedef koydum 70 olunca su saati alacam desem, eminim ben seni kilolu da cok.seviyorum diyecek. Hatta diyetimi bozmak icin her aksam tatli.bile getirebilir yani :KK70:
Meraktan kalktım tartıldım :KK48: 67 ile hamile kaldım (62 nin üstüne pek çıkmam kilolu idim) 78 ile doğurdum (100 olurdum şeker çıktı) şimdi 67im ama kıyafetlerimi denemeye korkuyorum. Geçen yaz sonu bir elbise almıştım hiç giymedim sadece onu denedim. Olmadı.... Sende saat T TubaSude de çanta ikisenede zaafım var. Ben ödül işini düşüneyim biraz hedefim 60 kilo ;)

Meraktan kalktım tartıldım :KK48: 67 ile hamile kaldım (62 nin üstüne pek çıkmam kilolu idim) 78 ile doğurdum (100 olurdum şeker çıktı) şimdi 67im ama kıyafetlerimi denemeye korkuyorum. Geçen yaz sonu bir elbise almıştım hiç giymedim sadece onu denedim. Olmadı.... Sende saat T TubaSude de çanta ikisenede zaafım var. Ben ödül işini düşüneyim biraz hedefim 60 kilo :KK66:
Ara hedef koy tatlim motive eder seni. Ben simdi 60 hedef koysam nasil olsa zayiflayamam alamayacam diyip vazgecerim. Ama 70 ulaşılabilir bir hedef saat icin zayiflarim yani :)

Bence ara ödülü baska bisi yapıp bunu final ödülü yapabilirsin canım:)))

Canim bende 70 koyim hedefi bende 76.77 arasindayim hadi bakalim

Kizlar gunaydin nasilsinz :)
Biz asimizi olduk geldik suan icin aglamiyor iyiyiz :)
Bir de dr a kizimin kutusundaki akintiyi gosterdim enfeksiyon baslamis dedi dogumdan beri oluyordu hastanede anneden gecebilir demislerdi kadin hormonlari krem verdi kiz annelerinden yasayan var mi bu durumu ?

Baba kız muhabbet ediyorlar şimdi bu kız bana gülmüyor agulamiyor. Babaya gülücükler agular kiskaniyorum bana da yapsın yaaa. :KK43:
Bana da cok az yapiyor ama dedelere ve babaya cok yapiyor sanirm kizlarin sadecr babaya degil erkeklere karsi daha yakinligi oluyor :)

Bugun 1 aylık kontrolümüz vardı kalça ultrasonu çekildi bisey çıkmadı
Bir de kist için ultrason çekildi
Hamileyken kistin ölçüsü 30*28 yazıyordu
Şimdi 10*8 e düşmüş ama yok olmamış
2-3 ay sonra tekrar bakalım ama önemli bizi değil takılma hiç dedi doktorumuz

4825 kg olmuş 57 cm de boyu

Sonra da is yerime gittik
Neredeyse 4 saat hiç uyanmadan uyudu
Hem mama saati geçti hem de cisini yapmıştı bezi doluydu yine de bana misin demedi :)
Benim kız gezinti galiba :KK70:
Allaha sukur canim :)
Senin kistte zamanla kaybolacak demekki kuculmus baya masallah sevindim :)
Bebekler genel olarak gezmeyi seviyor sanirim :)

Keske bilebilsem.kardes gibi gordugum bir arkadas dogum yapti ocakta.ben surekli hastayim diye 6 ay gorusmedim bebisine birsey olmasin diye.hala da gelmek istediginde diyorum hastayix gelme
o insanı sevdiğin için böyle düşünüyorsun zaten. Varsın bir yıl görüşemeyin bebeklere bir şey olacağına.

Kızlar ben kendimden rahatsız olmaya başladım topik açsam benimle dengeli beslenmeye başlayacak olan olur muuu? Ben 95le doğuma gitmiştim en son tartildigimda 85tim 65 olmam lazım ben kilolu hamile kalmıştım .85in üstüne çok yedim .eger başlayacak olan olursa haftaya bugün başlayalım mı topik acimmm miii?
Valla ben de istiyorm ama suan buna hazir dglm :KK70: ben de kilolu hamile kldim 84 tum dogumda 87 dim suan 81 im. 65 olmam lazm amaaaa iste hazr deglm :KK70: leslie falan yapsak iyi olacak aslinda

Back