- 4 Ekim 2012
- 16.475
- 32.419
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.321
Uzun süre emmediğinde oluyor benimkinde. Uyanmışsa ve ağlıyorsa kucağıma alıyorum emzirmek için bir bakıyorum gurul gurul seslerBenimkinde oluyo bazen ozellikle aksamlari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süre emmediğinde oluyor benimkinde. Uyanmışsa ve ağlıyorsa kucağıma alıyorum emzirmek için bir bakıyorum gurul gurul seslerBenimkinde oluyo bazen ozellikle aksamlari
Bagirsak hareketlerindende oluyoUzun süre emmediğinde oluyor benimkinde. Uyanmışsa ve ağlıyorsa kucağıma alıyorum emzirmek için bir bakıyorum gurul gurul sesler
Evet canim o an sızlıyor.mesela cocuk uyurken birseyler yiyeyim süt olsun diyorum.yedikten sonra goguslerim sizliyor birden tisortum islanmaya basliyor.hep boşa gidiyor sutler diye uzuluyorum.bundan sonra bastiririm bende uclarina.durur insallah
Kızlar ben kendimden rahatsız olmaya başladım topik açsam benimle dengeli beslenmeye başlayacak olan olur muuu? Ben 95le doğuma gitmiştim en son tartildigimda 85tim 65 olmam lazım ben kilolu hamile kalmıştım .85in üstüne çok yedim .eger başlayacak olan olursa haftaya bugün başlayalım mı topik acimmm miii?
Suan gobegime bakarak sana evet diyorum ama emzirirken olur mu o isler daha erken degil mi canimKızlar ben kendimden rahatsız olmaya başladım topik açsam benimle dengeli beslenmeye başlayacak olan olur muuu? Ben 95le doğuma gitmiştim en son tartildigimda 85tim 65 olmam lazım ben kilolu hamile kalmıştım .85in üstüne çok yedim .eger başlayacak olan olursa haftaya bugün başlayalım mı topik acimmm miii?
Aynen canım bende sürekli cekiyorum hergun buyuyolar gün geçtikçe daha da farklı olucak :)Evet canim ya cok tatlı yanaklarini kemirmemek icin kendimi zor tutuyorum inan ki :)) bol bol foto cekmeye calisiyoruz bizde hatira kalsin bu gunler birdaha geri gelmiycek.masallah 10 gun once baskaydi,10 gun sonra daha da baska oldu büyüdü sanki :)
Sadece dengeli beslenicez zaten diyet değil .Yani sizi bilmem ama ben tatlı ve hamur işi yiyorum su anSuan gobegime bakarak sana evet diyorum ama emzirirken olur mu o isler daha erken degil mi canim
Bende bende
Aynen bende oyle besleniyorum 3 ogun yemekse 3 ogunde abur cubur yiyorum ama tamamen sut olsun azalmasin diye benimkisi cok kilo aldim ya yanlarim cikmis cok pis dar kot falan giyince pörtluyorlarSadece dengeli beslenicez zaten diyet değil .Yani sizi bilmem ama ben tatlı ve hamur işi yiyorum su an![]()
Bakayım internetten canımAmeda lactaline kullanıyorum çok memnunun
Alayım diyorum bende. Sütüm arttı mamayı kesmek istiyorum artık.Söyle memnunum benim kızım hiç emnedi o yüzden sağarak getirdi sütümü
30 gündür de o olmasa giderdi herhalde
Ben varimmm... Sözde kaç hafta önce diyetisyene gitmiştim elimde liste vardı. Buzdolabı süsü olarak duruyor
Hep beraber basariciiiiz kuzumBen varimmm... Sözde kaç hafta önce diyetisyene gitmiştim elimde liste vardı. Buzdolabı süsü olarak duruyor![]()
8.30 da başladı uyutma çabalarım. 3 saattir meme ole savaşıyor ve gurul gurul sesler geliyor. Bugün benimle inatlasiyor bu minnoşKızlar sizin bebeklerinizin de karnı gurulduyor mu
Ben de denemek için ebebek ten aldım baby&plus elektrikli çok memnun kaldım çok güzel süt çekiyor fiyatı da çok uygunAlayım diyorum bende. Sütüm arttı mamayı kesmek istiyorum artık.
Salı da biter :) bu sefer ideal kiloya inene kadar durmicaz insallahRejimler hep Pazartesi başlar halbuki
Ben de denemek için ebebek ten aldım baby&plus elektrikli çok memnun kaldım çok güzel süt çekiyor fiyatı da çok uygun
Sağol canım Allah razı olsun![]()
Salı da biter :) bu sefer ideal kiloya inene kadar durmicaz insallah