- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.981

Maşallah erkek fatmaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah erkek fatmaya
Cok zormus ya bu 5.6 cocuk doguranlar nasil bakti acaba bilmiyorum sahi saldim cayira yapmadigimiz icin bu kadar zorlaniyor olabilirim. Sende her firsatta yat baride zorlanma yine iyi bakiyosun ben ilkinde zor topladim kendimi ama bu minnosumda cok huysuz maalesef yinede bi gulusu icin herseye yetismeye calisiyorumCanım Allah sizlere kolaylık versin. ikinci olmaydı ben olmazdım herhalde bir tanesi beni bu kadar zorluyorken, sizlere kolay gelsin
Merhabadoktora soyledinmi bu durumuArkadaslar dr dan geldim aimdi yine rota virusu icin beni uyardi yaptiran var mi aranizda benim maddi gucum yok nasil alicam nasl yaptiricam bilmiyorum var mi bi kolay yolu acaba bunun cok uzgunum su parasizlik ne zor...
Canim bazi donemleri var bebeklerin meme reddi yapma konusunda o donemde olabilirsin cogu bebek bunu yapiyor sagipda verim deme ayakta sallayarak herhangi bi sekilde emzir mutlakaBenim ufaklık 3 4 gündür ağlayarak emiyor bazen de emmiyor. Meme ağzında ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyle yapınca Gazını çıkarıyorum ama yine ağlıyor. Aft baktım göremedim. Süt tazyikli gelirken de ağlıyor az gelirken de... emzirmek işkenceye döndü resmen neden oluyordur ki
Bizimkide 6 da başlıyoruz uyutma hazırlıklarına alt değiştirme emzirme gazıdır kakasıdır 8 de uyur en geç olan atak döneminde saat 9 du. Bende pes etmiyorum çorapları ayağında tutmuyorum sadece bi pijama yetiyo rahat uyuyor. Ay biraz büyüdüler ya pijamalar kıyafetler güzel güzel giydiriyorum. Bizim baya kuyafet oldu küçülenleri güzelce katladım ve sakladım yeni cicileri yerleştirdim. Küçük adam kıyafetleri çok tatlıııı2.5 aylik olduğunda uyku rutini oluşturmaya basladik hala fireler versekte genel de duzene girdi ama hic bir gece birbirini tutmuyor
Aksam 7.30 8 arasi dus, yaptirirsa masaj, mama.meme ve şarkı soyleyip emziriyorum yada yataginda salliyirum ama.genelde meme de uyuyor
Bazen mamasini daha erken istiyor 7 gibi yada daha erkende olabiliyor
8de girdigim.odadan bazen yarim saatte bazen 2 satte cikmadigim oldu ama.istikrarla cikmadim.uyumasada
Karanlik oda ve hafif kiyafet bence rahat uykunun sirri
8 de uyuyup 02 de uyandigi da oldu
10a kadar uyumayip her saat basi uyandigida hala da oyle ama 8de uyutmazsam artik huysuzlaniyor uyku istiyor
Yoksa 10da beraber uyuyalim gece daha uzun uyur mu diye de dusundum yok ne kadar erken uyursa o kadar derin ve uzun uyuyor
Normalde 7 de uyutun diyorlar ama babasiyla hic zaman geciremez ozaman diye ben en erken 8 dd giriyirum uyutmaya
Maşallah erkek fatmayaya ne güzel resimler çekiyorlar. Benim oğlumun hastanede çekildiği için bikaç tane tek var
Bir çaresi yok malesef kucaktan başka yerde durmuyolar kucağına sar öyle anca yemek yiyebilirsin bağlamadanda olmuyolar artık eller ayaklar sürekli hareket halindeGünaydın uykusuz anneler..Bu bebisler pert etti bizi yaa.
Allah askina bir tüyo verin nasil uyutup işlerimizi yapıcaz karnımızı doyurucaz.
Bu gidişle sırtıma bağlayıp yapicam tüm işimi
Sizler ne durumdasınız?
Birdeeee bunlar şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar sankiAğlamak istiyorummmGündüz uykusunu pusette tamamlamaya bayilan minnoşu bu huyundan vazgecireyim dedim. Uyuklamaya başladığında yatağına koydum. Yatağa alıştı fakat 5 dk fazla uyumuyor şimdi pusette de uyumuyor. Sen misin benim rahatımı bozan der gibi mahvetti beni bir haftadır
Sling aldım belki hoşuna gider birlikte dışarı bile cikabiliriz dedim. Büyük hayal kurmusumDaha bir bacağını içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Buradan çıkan sonuç şu ki benim kızım yeniliklere karşı
![]()
Aynen canım bir gülüşleri her şeyi unutturuyor ama gerçekten zormuşCok zormus ya bu 5.6 cocuk doguranlar nasil bakti acaba bilmiyorum sahi saldim cayira yapmadigimiz icin bu kadar zorlaniyor olabilirim. Sende her firsatta yat baride zorlanma yine iyi bakiyosun ben ilkinde zor topladim kendimi ama bu minnosumda cok huysuz maalesef yinede bi gulusu icin herseye yetismeye calisiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim yürüyerek denedim şimdi daha sakin aldı ama hala söyleniyor. Aslında emmek istiyor gibi ama bağır çağır 2 3 gündürCanim bazi donemleri var bebeklerin meme reddi yapma konusunda o donemde olabilirsin cogu bebek bunu yapiyor sagipda verim deme ayakta sallayarak herhangi bi sekilde emzir mutlaka
Onlarda sıkıliyor galiba surekli ayni pozisyonda emmekten cogu bebekte oliyor meme reddi mucadele etmek lazim sagip vereyim desen biberonla hemen atlar bebecik senide emmeyi birakir bi guzelTamam canım çok teşekkür ederim yürüyerek denedim şimdi daha sakin aldı ama hala söyleniyor. Aslında emmek istiyor gibi ama bağır çağır 2 3 gündür
Yok canım yapmam öyle çok sağol. Şimdi de ebe olan yengemle konuştum o da senin gibi dedi biraz uykulu hale getirip verebilirsin dediOnlarda sıkıliyor galiba surekli ayni pozisyonda emmekten cogu bebekte oliyor meme reddi mucadele etmek lazim sagip vereyim desen biberonla hemen atlar bebecik senide emmeyi birakir bi guzel
Tadi cok guzel canim icebilirsin bence dene 4 su bardagi suya 4 kayisi 4 hurma yarim cay bardagi kuru uzum koyup karistiriyorsun sonra blendirdan gecirip iciyorsun afiyet olsun :)Tadı nasıl
Ben kayısıyla kuru üzüm sevmiyorum :)
Bende elma limon ıhlamur kuşburnu kaynatıp içiyorum
Koca kari ilaçlarının hepsini denicez bu gidişle
Sorma nasil sevindim kuculenleri gorunce bazi 0 3 ay lar baya buyuk ama hediye gelenler onlar bekliyo bazilarini unutmusum kuculduler giydirmedenBizimkide 6 da başlıyoruz uyutma hazırlıklarına alt değiştirme emzirme gazıdır kakasıdır 8 de uyur en geç olan atak döneminde saat 9 du. Bende pes etmiyorum çorapları ayağında tutmuyorum sadece bi pijama yetiyo rahat uyuyor. Ay biraz büyüdüler ya pijamalar kıyafetler güzel güzel giydiriyorum. Bizim baya kuyafet oldu küçülenleri güzelce katladım ve sakladım yeni cicileri yerleştirdim. Küçük adam kıyafetleri çok tatlıııı![]()
Sling bana sıkıcı geldi acikcasi ben bunaldim kanguru daha ferahDediğini yaptım canım. Keyifli anını yakaladım. Denedim 2 dk tutabildim içindeUmarim bu süre katlanarak artar da eve tikilmaktan kurtulurum.
Evet oylede geçiyor ama bazilarinin icindeki maddeler tehlikeliymis misk adacayi olan kullanilmaliymis karin gaz agrimizi cok kesti bizim hatta o zaman direkt aci elma yaginolabi kullanihorsum benAcı elma yağı dedikleri şey mi oluyor o
Tecrübem yok ama kıyamam miniğe geçmiş olsun demeye geldim. Doktora götür bence kuşum.Kizlar bebegimin yuzu boyle okdu 2 banyodur kepeklendi biraz bebek yagi surdum kizardi bende hassas ciltliyim anlasilan bana cekmis ama iki banyodur olmasi dikkatimi cekti banyo urunlerini degistireyim ok de yuzune mustela yuz kremi mi alsam dra mi gitsek tecrube edinen var mi bu durumu bi el atin akilli hatunlar
Eki Görüntüle 2196052
Bize de aspiratör kullanmayın dedi
Bi marka yazmıştı ilk doğduğu zaman icinden aspiratör de çıktı da onu kullanmadım burnuna siktkm bıraktım kendi aksın diye
@Efsun64 rota yaptırmak şart değil imkanın yoksa zorlama saglik ocağına sor istersen ama aklımda kalmasın
@Ftm41 hayırdır kontrol mu var başka bi sorun mu
Bu Arada T TubaSude gecmis olsun sana da operasyon olacakmışsın alıntı da gördüm
Benim ufaklık 3 4 gündür ağlayarak emiyor bazen de emmiyor. Meme ağzında ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyle yapınca Gazını çıkarıyorum ama yine ağlıyor. Aft baktım göremedim. Süt tazyikli gelirken de ağlıyor az gelirken de... emzirmek işkenceye döndü resmen neden oluyordur ki
Kizlar bebegimin yuzu boyle okdu 2 banyodur kepeklendi biraz bebek yagi surdum kizardi bende hassas ciltliyim anlasilan bana cekmis ama iki banyodur olmasi dikkatimi cekti banyo urunlerini degistireyim ok de yuzune mustela yuz kremi mi alsam dra mi gitsek tecrube edinen var mi bu durumu bi el atin akilli hatunlar
Eki Görüntüle 2196052