• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de başta öyleydim sonra ben uyuyana kadar bizimki tekrar uyanınca 3 dk.da tekrar uyuyabilmeye başladım:KK70: bi de ilk doğduğunda hiç durmadan ık ık ık diye ses çıkartıyordu gece uyuyamiyordum bisi oldu sanıp artık aglamadikca uyuyorum en azından gözümü acmiyorum :))

Bizimki devamlı konuşur gibi acayip sesler çıkartıyor uyanıksa da :)
Neler anlatiyo çok merak ediyorum o seste gel de uyu :)

Ben de bizim gece kuşunun uykusunu geri çekmeye çalışıyorum .normalde 00.30da uyuyordu iki gündür 23.30a geldi .Her hafta 1 saat geri çeksem 21.00 yeterli .Çünkü o 8de uyusa da ben en erken 10da uyuycam o zaman benim uykudan 2 saat kaybim var :KK70:
Aynen benim hesap..onlar uyuyunca 8s bitiyor mu .uyuyacak ki evdeki 8sler toparlanıp uyuyacağız.aah ahh ne mümkün.

Biz de yaklaşık 2 hafta fena gaz çekmiştik ben 2 kat çorap ve kiraz cekirdeginde fayda buldum. Kiraz cekirdeginden isitici satıyorlar cekirdek kısmını ısıtıp kilifinda karnında tutuyorsun. Ben bunu hamileliğin başında öğrendiğim için yazın yediğimiz kirazlarin cekirdeklerini biriktirip temizlemis kurutmustum . ısıtıp karnına koyunca benimki rahatlamıştı bence sıcak su torbası da aynı görevi görür.
Çorabını iki kat giydiriyorum canım karnına sıcak havlu koyuyorum ve gaz çıkarıyor ama bitmiyor ki hep gaz var bitmeyen gaz

Gunaydin kizlar gunaydin nasilsinjz. Usura bakmayin pek giremedim bu siralar arada bakabildikce alintilar yapmistim cvp veririm diye ama gitmis hepsi gecmisi okuyorum hala guncelde degilim.
Girememe sebebim romatizmal agrilarimdan dolayi pek keyfim yok beni merak eden olduysa bilginiz olsun :))
Kanguru almis bir arkadasim daha hayirli olsn ben de aldim ama hala deneyemedim ilk gun zaten nasil takilacagini cozemedim kiz da agladi biraktim :)
Simdi ikinci ay kontrolumuze gidicez hazirlaniyoruz bi yazayim buraya dedim :)
Kizlar bir de ben burun aspiratoru alicam ama nasl bir sey almaliyim ya da marka falan da soyleyebilirainiz beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz :) en yakin zamanda kaldigim yersen gecmise devam edicem insallah gorusmek uzere :)

Gece en son o kucağımda pilates topunda sallanıyorduk :KK53: dünkü kadar şiddetli gaz atağı yaşamamıştık. Emmedi bile helak oldu ağlamaktan , kanguru ve pilates topu biraz rahattı , birlikte duşa girdik sustu çıkınca yine cayır cayır :KK43: sabaha yakın kaka yaptı şimdi biraz daha rahat
Sen nasilsin peki dayanabiliyor musun

Gunaydin kizlar gunaydin nasilsinjz. Usura bakmayin pek giremedim bu siralar arada bakabildikce alintilar yapmistim cvp veririm diye ama gitmis hepsi gecmisi okuyorum hala guncelde degilim.
Girememe sebebim romatizmal agrilarimdan dolayi pek keyfim yok beni merak eden olduysa bilginiz olsun :))
Kanguru almis bir arkadasim daha hayirli olsn ben de aldim ama hala deneyemedim ilk gun zaten nasil takilacagini cozemedim kiz da agladi biraktim :)
Kizlar bir de ben burun aspiratoru alicam ama nasl bir sey almaliyim ya da marka falan da soyleyebilirainiz beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz :) en yakin zamanda kaldigim yersen gecmise devam edicem insallah gorusmek uzere :)
Canim ben otri bebe kullanıyorum.

Ağlamak istiyorummm :olamaz: Gündüz uykusunu pusette tamamlamaya bayilan minnoşu bu huyundan vazgecireyim dedim. Uyuklamaya başladığında yatağına koydum. Yatağa alıştı fakat 5 dk fazla uyumuyor şimdi pusette de uyumuyor. Sen misin benim rahatımı bozan der gibi mahvetti beni bir haftadır :olamaz::KK48:
Sling aldım belki hoşuna gider birlikte dışarı bile cikabiliriz dedim. Büyük hayal kurmusum :KK45:Daha bir bacağını içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Buradan çıkan sonuç şu ki benim kızım yeniliklere karşı :KK43::lülülü::duduk::KK48:

Inşallah kontrolünúz gúzel gecer iyi haberlerle gelirsiniz bende 2 cesit aspiratòr var biri bebedorun birininkide wee di yanliş hatirlamiyorsam ama bizim doktorumuz kesinlikle aspiratòrle temizleme desi ben ezzacinin lafina bakarak temizledim bir kac kez bebegimin burnu biraz yara oldu bugùn doktora onuda soracam bakalim nediyecek

Ben 1 haftadir humananin rezene kimyon cayini iciyorum burdan bir arkadas ònermişti bizde işe yaradi benim kuzum sabahlari kalkarken emerken oynarken bile alttan cikariyo sadece kakayla birlikte olunca zorlaniyo
Tane kimyon aldım sabah akşam içiyorum ama o dediğini de yapayım ayrıca

Ağlamak istiyorummm :olamaz: Gündüz uykusunu pusette tamamlamaya bayilan minnoşu bu huyundan vazgecireyim dedim. Uyuklamaya başladığında yatağına koydum. Yatağa alıştı fakat 5 dk fazla uyumuyor şimdi pusette de uyumuyor. Sen misin benim rahatımı bozan der gibi mahvetti beni bir haftadır :olamaz::KK48:
Sling aldım belki hoşuna gider birlikte dışarı bile cikabiliriz dedim. Büyük hayal kurmusum :KK45:Daha bir bacağını içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Buradan çıkan sonuç şu ki benim kızım yeniliklere karşı :KK43::lülülü::duduk::KK48:
Yüz üstü yatırmayı denesene, mayıştırıp yüz üstü yatırıyorum, pış pış ile uyutuyorum. Uyuma süresi uzadı. Sling kısmına gelince bir kere de pes etme, bende inatla kanguru deniyorum. Kimi zaman ağlıyor kimi zaman uyuyor. Bakalım alışacak mı?

P Pikapii canım sana tavsiyem cingirakli oyun halilarindan al 2 aylikken dikkatini çekiyor onda 15 dk falan oynuyor ama eller ayaklar hafeket halinde olduğu için gazını port port atıyor
Canım var oyun halımız geçen haftadan itibaren koyuyorum dediğin gibi 15 dk durduğu da oluyor hiç durmadığı da . Aslında bizim ufaklık sürekli pırt pırt çıkarıyor ama çıkarırken çok ağlıyor ya da çıkardığı yetmiyor

Back