• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ufaklık 3 4 gündür ağlayarak emiyor bazen de emmiyor. Meme ağzında ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyle yapınca Gazını çıkarıyorum ama yine ağlıyor. Aft baktım göremedim. Süt tazyikli gelirken de ağlıyor az gelirken de... emzirmek işkenceye döndü resmen neden oluyordur ki
Arada sagi p biberonla vermeyi mi denesen canim acaba sutun tadindan vs olabilir mi benim bi ara kokuyirdu hatirlarsan

Kizlar bebegimin yuzu boyle okdu 2 banyodur kepeklendi biraz bebek yagi surdum kizardi bende hassas ciltliyim anlasilan bana cekmis ama iki banyodur olmasi dikkatimi cekti banyo urunlerini degistireyim ok de yuzune mustela yuz kremi mi alsam dra mi gitsek tecrube edinen var mi bu durumu bi el atin akilli hatunlar
Eki Görüntüle 2196052
Benimkinin kafasinda var kepeklenme bende zeytin yagi suruyorun zeytin yagin asidini alip yuzune surebilirsin

Tecrübem yok ama kıyamam miniğe geçmiş olsun demeye geldim. Doktora götür bence kuşum.
Tesekkurler teyzesi devam ederse goturucem ah bide ilcede olmasam hemen goturucem

Sağol canım Allah razı olsun

Memeyi bırakmak istedikleri dönemler olacak canım
O dönemlerden birini yaşıyor olabilirsiniz
Sakın pes etme biberon verme

Benim kızıma da bübchenin bebe yağı alerji yaptı aynen böyle oldu
Artık yağlamıyorum
Ben yuzune hic bisey kullanmiyorum banyo yaptirip birakiyorum niye oldu ki acaba

Benimkinin kafasinda var kepeklenme bende zeytin yagi suruyorun zeytin yagin asidini alip yuzune surebilirsin
Bugun basindaki konaklari icin surerken yuzunede surdum ama asidini almamistim ise yarar mi durulamicaz dimi normal zamanda kullanicam banyo oncesi falan degil

Kizlar bebegin anne sütûnd3ki bir besine alerjisi varsa kaka yaptigj zaman nasil yapiyo basina gelen varmi

Tesekkurler teyzesi devam ederse goturucem ah bide ilcede olmasam hemen goturucem

Ben yuzune hic bisey kullanmiyorum banyo yaptirip birakiyorum niye oldu ki acaba

Bugun basindaki konaklari icin surerken yuzunede surdum ama asidini almamistim ise yarar mi durulamicaz dimi normal zamanda kullanicam banyo oncesi falan degil
Şampuandan olabilir
Terlediyse olabilir
Yediğin birşey alerji yapmış olabilir ,fıstık özellikle yer fıstığı çok alerjiktir

Gunaydin kizlar gunaydin nasilsinjz. Usura bakmayin pek giremedim bu siralar arada bakabildikce alintilar yapmistim cvp veririm diye ama gitmis hepsi gecmisi okuyorum hala guncelde degilim.
Girememe sebebim romatizmal agrilarimdan dolayi pek keyfim yok beni merak eden olduysa bilginiz olsun :))
Kanguru almis bir arkadasim daha hayirli olsn ben de aldim ama hala deneyemedim ilk gun zaten nasil takilacagini cozemedim kiz da agladi biraktim :)
Simdi ikinci ay kontrolumuze gidicez hazirlaniyoruz bi yazayim buraya dedim :)
Kizlar bir de ben burun aspiratoru alicam ama nasl bir sey almaliyim ya da marka falan da soyleyebilirainiz beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz :) en yakin zamanda kaldigim yersen gecmise devam edicem insallah gorusmek uzere :)
Geçmiş olsun canım. Umarım en yakın zamanda atlatırsın.
Aspiratör hangisini al diyemeyeceğim ama bebedor alma iyi değil

Kafasina surdugununde asidini al canim yok durulamaya gerek yok gecer buyudugu icin olmustur bence ama rahat etmezsen doktora bir goster

Ağlamak istiyorummm :olamaz: Gündüz uykusunu pusette tamamlamaya bayilan minnoşu bu huyundan vazgecireyim dedim. Uyuklamaya başladığında yatağına koydum. Yatağa alıştı fakat 5 dk fazla uyumuyor şimdi pusette de uyumuyor. Sen misin benim rahatımı bozan der gibi mahvetti beni bir haftadır :olamaz::KK48:
Sling aldım belki hoşuna gider birlikte dışarı bile cikabiliriz dedim. Büyük hayal kurmusum :KK45:Daha bir bacağını içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Buradan çıkan sonuç şu ki benim kızım yeniliklere karşı :KK43::lülülü::duduk::KK48:
Senin kız resmen karakterini ortaya koyuyor desene

Bizim hastanede de çekildi farklı fotocu tabii
Süper değil ama hatıra tabii :) orada yok mu böyle fotocu
Var canım da uzak bize studyo gitmeye kalksak bu oğluş bizi yerr. Ama biraz agresifliği geçsin gidecem. Hastanede çekilenlerde güzel dediğin gibi hatıra onlarda çok güzel.

kizlar hadi anali bebisli fotolar gelsin.bizden size Merhaba
Fotoğraflarıma baktım da bebişimle en yakın fotoğrafımız 2 hafta önceye ait:deli: her gün babasıyla fotoğrafları var beyefendinin, ama benim sürekli memeler açık dolaşmamdan fotoğraf da çekemez olmuşuz :bicak:

Eklentiler

• 2762F9AB-5771-4A69-83D1-27AFC396E7A1.jpeg
    2762F9AB-5771-4A69-83D1-27AFC396E7A1.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 80
Masallah aryaya. Kiz hani roflelerin nickteki halinden eser yok simdi
Biri pasakli diye bana.mi seslendi :KK49: iki cocukla banyo sonrasi saclarimi taradigima dua ediyorum
Bebekten iki hafta sonra evlilik yıldönümümüzdü, bir ay sonra dışarı çıkmadığımızı/ bir şey yapmadığımızı fark ettim. Eşime ben unuttum sen niye unutuyorsun o kadar da hazırlanmıştım diyorum, hazırlandım dediğim de o gün banyo yapmam :olamaz:

Ne yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam ki
Ombre falan yaptır, bir değişiklik olur,ben geçen sene yaptırmıştım çok hoşuma gitmişti.

Back