- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.961
Kaka problemi bizdede tam duzelmis degil ama gazi rahat cikariyor cunku ayakları surekli hareket halinde gece bile uykusunda gaz cikariyor yukardan pek gaz çıkarmaz ama popo durmuyo bazenBiz iki ayı bitirdik üçüncü aydayiz ama kaka gaz problemi aynı hızla devam ediyor canım hatta bazen daha beterinşallah senin yavrucak sakinleşir
Keyifli aninda sling tekrar dene canim bize cok sicak geldi sling ama kanguruyu cok seviyoruzz bazen cok ağlıyor kangirudayken ama hareket edince sakinlesiyorhemenAğlamak istiyorummmGündüz uykusunu pusette tamamlamaya bayilan minnoşu bu huyundan vazgecireyim dedim. Uyuklamaya başladığında yatağına koydum. Yatağa alıştı fakat 5 dk fazla uyumuyor şimdi pusette de uyumuyor. Sen misin benim rahatımı bozan der gibi mahvetti beni bir haftadır
Sling aldım belki hoşuna gider birlikte dışarı bile cikabiliriz dedim. Büyük hayal kurmusumDaha bir bacağını içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Buradan çıkan sonuç şu ki benim kızım yeniliklere karşı
Dediğini yaptım canım. Keyifli anını yakaladım. Denedim 2 dk tutabildim içindeKeyifli aninda sling tekrar dene canim bize cok sicak geldi sling ama kanguruyu cok seviyoruzz bazen cok ağlıyor kangirudayken ama hareket edince sakinlesiyorhemen
Allahim hadi insallah fayda gorursun canim benim :) sagma sonucunu yazdiysan henuz gormedm yazmadiysan merak ettim :))Valla çok güzel fe iste :)
Senin kırmızı da efsaneymiş
Bu da benim kırmızı
Komple kırmızıydı sonra vazgeçmeye karar verdim
Diplere sürmeden uçları boyadığım dönem
Sonunda dipler istediğim kadar uzayınca kestirmiştim
Kendi saçlarım da kömür gibi simsiyah aslında da
Benim hiç öyle kıpkırmızı olmadı dikiş yerim bile çok belli değil
Benim çatlaklar çok fena acayip kırmızı hala zaten çok catlamistjm şimdi onları geçirecek bisi arıyorum
@etka31112basbelasiyim Efsun64
Kızlar bence bu mamipower ise yarıyor
3 gün birer tane içtim
Bugun sutumu hiç sagamadim göğüsler tas gibi oldu ve acayip agridi
Hafif sıktırdım sut geldi
Benim normalde 5 dk boşa cekiyirdu ki süt gelmeye başlasın
Şimdi eve geldim sagcam bakalım ne kadar çıkacak
Tesekkur ederim canim Allah a sukur bir sorunumuz yokmus :)Inşallah kontrolünúz gúzel gecer iyi haberlerle gelirsiniz bende 2 cesit aspiratòr var biri bebedorun birininkide wee di yanliş hatirlamiyorsam ama bizim doktorumuz kesinlikle aspiratòrle temizleme desi ben ezzacinin lafina bakarak temizledim bir kac kez bebegimin burnu biraz yara oldu bugùn doktora onuda soracam bakalim nediyecek
Tesekkur ederim canimCanim ben otri bebe kullanıyorum.
Acı elma yağı dedikleri şey mi oluyor oKaka problemi bizdede tam duzelmis degil ama gazi rahat cikariyor cunku ayakları surekli hareket halinde gece bile uykusunda gaz cikariyor yukardan pek gaz çıkarmaz ama popo durmuyo bazen
Adacayi yaagini denemismiydin canim sancili zamanlarda o cok iyi geliyor gobek cevresi ve ayak altlarina
Saglik ocaginda hemsiremiz sen alir gelirsin ben agzina damlatirim demisti orda yaptircam bakalim bir de eczanemizle goruseyimİlk çocuğuma yaptırmamıştım sorun çıkmadı. Yine yaptırmayacaktım ama çocuk doktorumuz (ilk kızımı da ona götürüyordum) artık virüslerin değişime uğradığını falan söyledi. Bu sefer yaptırıyorum. Aşıyı eczaneye getirtip sağlık ocağında vardırabilirsin burada söyledi bana hemşiremiz. Özel hastaneden daha hesaplı olabilir sadece aşıya para vermek. Bilgi almanı öneririm
Bizim hiriltimiz burun tikanikligindanmiş 5 gûn kullanimlik siprey verdi baskada bir sorunumuz yokTesekkur ederim canim Allah a sukur bir sorunumuz yokmus :)
Serum fizyolojikten bahsediliyordu burda ama benim de ona cesaretim yok sorunca beni etiketleyip dr unuzun ne dedigini anlatabilir misin canim :)
sizin de kontrolunhz guzel gecer insallah canim :))
Var var masallah hangi barajdan geliyorsa o enerji:) gunduzleri sabah gec uyandiysa uyumuyor uyursada gec saatte uyuyo ona da ben izin vermiyorum bu sefer gece 3 ler 4 lere kadar oyun ama gunduz uyumadigi gunlerde ben muslum baba dinleyip kendimi jiletlicek kivama geliyorum :) :). :) is yapamiyorum nobetci gibi baslarinda. Oturuyorum ev daginik kirli oluncada sinirlerim geriliyorİyi enerji varmis o zaman masallah gunduz uykusu var mi peki bizimki arada uyuyor o aksam hepimiz mahvoluyoruz ama benim oglum cok hareketli degil oyle daha dogrusu sakinledi biraz yoksa duz duvara tirmanan cinstendi simdi bi yere gidersek yine ayni o yuzden evden ciikmiyorum pek iki cocukla basa cikamam diye
Gözlerim kaydı canım emzirirken kapamıyor gözlerim , 5 dk uyusa hemen uyuyorum yoksahiç dayanamayacağımSen nasilsin peki dayanabiliyor musun
Canım kanguruya koyunca eVde ağlıyor ama dışarı çıkar çıkmaz uyuyor az önce ağlamalarına dayanamadım yine çıkardım yarım saat uyudu , sen de dene dışarıyı benceAğlamak istiyorummmGündüz uykusunu pusette tamamlamaya bayilan minnoşu bu huyundan vazgecireyim dedim. Uyuklamaya başladığında yatağına koydum. Yatağa alıştı fakat 5 dk fazla uyumuyor şimdi pusette de uyumuyor. Sen misin benim rahatımı bozan der gibi mahvetti beni bir haftadır
Sling aldım belki hoşuna gider birlikte dışarı bile cikabiliriz dedim. Büyük hayal kurmusumDaha bir bacağını içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Buradan çıkan sonuç şu ki benim kızım yeniliklere karşı
Aynen ben alistim ne bulursam iciyorum zaten :))) simdi hurma kaysi kuru uzumu kaynatip onu iciyoruum gundi cok degilsede gece biraz faydasini gordum ama fiakirarak gelmedigi ixin memeyi zor tutuyor bazen sagip veriyorumBence de al bi dene en fazla ictiginle kalırsın :) zararı olan bi şey değil sonuçta
Rahat batması yaşıyorum canım
Bünye alışık ya gece kalkmaya dalana kadar zaman geçiyor
Aaaaa ayni ben dislerimi sikmaktan dislerim kirildi curudu artik o bisey yapamamak benide sinir ediyor cocuklar dursa benim halim kalmiyor benim.oglumda seninki gibi bazen gec uyuyor sonraa evde bol curcuna gecenin kör vakitlerine kadar Allah yardimcimiz.olsun 2. Cocuk akil isi degilmisVar var masallah hangi barajdan geliyorsa o enerji:) gunduzleri sabah gec uyandiysa uyumuyor uyursada gec saatte uyuyo ona da ben izin vermiyorum bu sefer gece 3 ler 4 lere kadar oyun ama gunduz uyumadigi gunlerde ben muslum baba dinleyip kendimi jiletlicek kivama geliyorum :) :). :) is yapamiyorum nobetci gibi baslarinda. Oturuyorum ev daginik kirli oluncada sinirlerim geriliyor
Uyu canim isi gucu bosver karnini doyur at kafayi yat daha bir bebis var yine uyuyabilirsin vah halimeGözlerim kaydı canım emzirirken kapamıyor gözlerim , 5 dk uyusa hemen uyuyorum yoksahiç dayanamayacağım
Aynen ben alistim ne bulursam iciyorum zaten :))) simdi hurma kaysi kuru uzumu kaynatip onu iciyoruum gundi cok degilsede gece biraz faydasini gordum ama fiakirarak gelmedigi ixin memeyi zor tutuyor bazen sagip veriyorum
Canım Allah sizlere kolaylık versin. ikinci olmaydı ben olmazdım herhalde bir tanesi beni bu kadar zorluyorken, sizlere kolay gelsinUyu canim isi gucu bosver karnini doyur at kafayi yat daha bir bebis var yine uyuyabilirsin vah halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?