2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz iki ayı bitirdik üçüncü aydayiz ama kaka gaz problemi aynı hızla devam ediyor canım hatta bazen daha beter inşallah senin yavrucak sakinleşir
Kaka problemi bizdede tam duzelmis degil ama gazi rahat cikariyor cunku ayakları surekli hareket halinde gece bile uykusunda gaz cikariyor yukardan pek gaz çıkarmaz ama popo durmuyo bazen
Adacayi yaagini denemismiydin canim sancili zamanlarda o cok iyi geliyor gobek cevresi ve ayak altlarina

Keyifli aninda sling tekrar dene canim bize cok sicak geldi sling ama kanguruyu cok seviyoruzz bazen cok ağlıyor kangirudayken ama hareket edince sakinlesiyorhemen

Keyifli aninda sling tekrar dene canim bize cok sicak geldi sling ama kanguruyu cok seviyoruzz bazen cok ağlıyor kangirudayken ama hareket edince sakinlesiyorhemen
Dediğini yaptım canım. Keyifli anını yakaladım. Denedim 2 dk tutabildim içinde Umarim bu süre katlanarak artar da eve tikilmaktan kurtulurum.

Allahim hadi insallah fayda gorursun canim benim :) sagma sonucunu yazdiysan henuz gormedm yazmadiysan merak ettim :))
Bize de aktardan bi karisim onerdiler onu alicam bakalim :)

Arkadaslar dr dan geldim aimdi yine rota virusu icin beni uyardi yaptiran var mi aranizda benim maddi gucum yok nasil alicam nasl yaptiricam bilmiyorum var mi bi kolay yolu acaba bunun cok uzgunum su parasizlik ne zor...

Tesekkur ederim canim Allah a sukur bir sorunumuz yokmus :)
Serum fizyolojikten bahsediliyordu burda ama benim de ona cesaretim yok sorunca beni etiketleyip dr unuzun ne dedigini anlatabilir misin canim :)
sizin de kontrolunhz guzel gecer insallah canim :))

Acı elma yağı dedikleri şey mi oluyor o

Saglik ocaginda hemsiremiz sen alir gelirsin ben agzina damlatirim demisti orda yaptircam bakalim bir de eczanemizle goruseyim

Bizim hiriltimiz burun tikanikligindanmiş 5 gûn kullanimlik siprey verdi baskada bir sorunumuz yok

Var var masallah hangi barajdan geliyorsa o enerji:) gunduzleri sabah gec uyandiysa uyumuyor uyursada gec saatte uyuyo ona da ben izin vermiyorum bu sefer gece 3 ler 4 lere kadar oyun ama gunduz uyumadigi gunlerde ben muslum baba dinleyip kendimi jiletlicek kivama geliyorum :) :). :) is yapamiyorum nobetci gibi baslarinda. Oturuyorum ev daginik kirli oluncada sinirlerim geriliyor

Canım kanguruya koyunca eVde ağlıyor ama dışarı çıkar çıkmaz uyuyor az önce ağlamalarına dayanamadım yine çıkardım yarım saat uyudu , sen de dene dışarıyı bence

Kizlar bizim bu kaka neden degisik oluyo 2 gúne bir yapiyo artik bugûn yapti rengi normal ama kakanin içinde balgam var neden oluyo boyle olan varmi

Bence de al bi dene en fazla ictiginle kalırsın :) zararı olan bi şey değil sonuçta

Rahat batması yaşıyorum canım
Bünye alışık ya gece kalkmaya dalana kadar zaman geçiyor
Aynen ben alistim ne bulursam iciyorum zaten :))) simdi hurma kaysi kuru uzumu kaynatip onu iciyoruum gundi cok degilsede gece biraz faydasini gordum ama fiakirarak gelmedigi ixin memeyi zor tutuyor bazen sagip veriyorum

Aaaaa ayni ben dislerimi sikmaktan dislerim kirildi curudu artik o bisey yapamamak benide sinir ediyor cocuklar dursa benim halim kalmiyor benim.oglumda seninki gibi bazen gec uyuyor sonraa evde bol curcuna gecenin kör vakitlerine kadar Allah yardimcimiz.olsun 2. Cocuk akil isi degilmis

Bize de aspiratör kullanmayın dedi
Bi marka yazmıştı ilk doğduğu zaman icinden aspiratör de çıktı da onu kullanmadım burnuna siktkm bıraktım kendi aksın diye

Efsun64 rota yaptırmak şart değil imkanın yoksa zorlama saglik ocağına sor istersen ama aklımda kalmasın

Ftm41 hayırdır kontrol mu var başka bi sorun mu

Bu Arada T TubaSude gecmis olsun sana da operasyon olacakmışsın alıntı da gördüm

Aynen ben alistim ne bulursam iciyorum zaten :))) simdi hurma kaysi kuru uzumu kaynatip onu iciyoruum gundi cok degilsede gece biraz faydasini gordum ama fiakirarak gelmedigi ixin memeyi zor tutuyor bazen sagip veriyorum

Tadı nasıl
Ben kayısıyla kuru üzüm sevmiyorum :)

Bende elma limon ıhlamur kuşburnu kaynatıp içiyorum

Koca kari ilaçlarının hepsini denicez bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…