2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ufaklık 3 4 gündür ağlayarak emiyor bazen de emmiyor. Meme ağzında ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyle yapınca Gazını çıkarıyorum ama yine ağlıyor. Aft baktım göremedim. Süt tazyikli gelirken de ağlıyor az gelirken de... emzirmek işkenceye döndü resmen neden oluyordur ki

Canım Allah sizlere kolaylık versin. ikinci olmaydı ben olmazdım herhalde bir tanesi beni bu kadar zorluyorken, sizlere kolay gelsin
Cok zormus ya bu 5.6 cocuk doguranlar nasil bakti acaba bilmiyorum sahi saldim cayira yapmadigimiz icin bu kadar zorlaniyor olabilirim. Sende her firsatta yat baride zorlanma yine iyi bakiyosun ben ilkinde zor topladim kendimi ama bu minnosumda cok huysuz maalesef yinede bi gulusu icin herseye yetismeye calisiyorum

Arkadaslar dr dan geldim aimdi yine rota virusu icin beni uyardi yaptiran var mi aranizda benim maddi gucum yok nasil alicam nasl yaptiricam bilmiyorum var mi bi kolay yolu acaba bunun cok uzgunum su parasizlik ne zor...
Merhabadoktora soyledinmi bu durumu
1 yoluvarsa obiliyordur asiyi yaptirmanin

Canim bazi donemleri var bebeklerin meme reddi yapma konusunda o donemde olabilirsin cogu bebek bunu yapiyor sagipda verim deme ayakta sallayarak herhangi bi sekilde emzir mutlaka

Bizimkide 6 da başlıyoruz uyutma hazırlıklarına alt değiştirme emzirme gazıdır kakasıdır 8 de uyur en geç olan atak döneminde saat 9 du. Bende pes etmiyorum çorapları ayağında tutmuyorum sadece bi pijama yetiyo rahat uyuyor. Ay biraz büyüdüler ya pijamalar kıyafetler güzel güzel giydiriyorum. Bizim baya kuyafet oldu küçülenleri güzelce katladım ve sakladım yeni cicileri yerleştirdim. Küçük adam kıyafetleri çok tatlıııı

Bir çaresi yok malesef kucaktan başka yerde durmuyolar kucağına sar öyle anca yemek yiyebilirsin bağlamadanda olmuyolar artık eller ayaklar sürekli hareket halinde

Birdeeee bunlar şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar sanki agızlarını yuzlerini yediklerimin kuzucukları

Aynen canım bir gülüşleri her şeyi unutturuyor ama gerçekten zormuş

Canim bazi donemleri var bebeklerin meme reddi yapma konusunda o donemde olabilirsin cogu bebek bunu yapiyor sagipda verim deme ayakta sallayarak herhangi bi sekilde emzir mutlaka
Tamam canım çok teşekkür ederim yürüyerek denedim şimdi daha sakin aldı ama hala söyleniyor. Aslında emmek istiyor gibi ama bağır çağır 2 3 gündür

Tamam canım çok teşekkür ederim yürüyerek denedim şimdi daha sakin aldı ama hala söyleniyor. Aslında emmek istiyor gibi ama bağır çağır 2 3 gündür
Onlarda sıkıliyor galiba surekli ayni pozisyonda emmekten cogu bebekte oliyor meme reddi mucadele etmek lazim sagip vereyim desen biberonla hemen atlar bebecik senide emmeyi birakir bi guzel

Kizlar bebegimin yuzu boyle okdu 2 banyodur kepeklendi biraz bebek yagi surdum kizardi bende hassas ciltliyim anlasilan bana cekmis ama iki banyodur olmasi dikkatimi cekti banyo urunlerini degistireyim ok de yuzune mustela yuz kremi mi alsam dra mi gitsek tecrube edinen var mi bu durumu bi el atin akilli hatunlar

Onlarda sıkıliyor galiba surekli ayni pozisyonda emmekten cogu bebekte oliyor meme reddi mucadele etmek lazim sagip vereyim desen biberonla hemen atlar bebecik senide emmeyi birakir bi guzel
Yok canım yapmam öyle çok sağol. Şimdi de ebe olan yengemle konuştum o da senin gibi dedi biraz uykulu hale getirip verebilirsin dedi

Tadı nasıl
Ben kayısıyla kuru üzüm sevmiyorum :)

Bende elma limon ıhlamur kuşburnu kaynatıp içiyorum

Koca kari ilaçlarının hepsini denicez bu gidişle
Tadi cok guzel canim icebilirsin bence dene 4 su bardagi suya 4 kayisi 4 hurma yarim cay bardagi kuru uzum koyup karistiriyorsun sonra blendirdan gecirip iciyorsun afiyet olsun :)

Sorma nasil sevindim kuculenleri gorunce bazi 0 3 ay lar baya buyuk ama hediye gelenler onlar bekliyo bazilarini unutmusum kuculduler giydirmeden
Oyy kuzular yaa büyüdüler

Tecrübem yok ama kıyamam miniğe geçmiş olsun demeye geldim. Doktora götür bence kuşum.

Sağol canım Allah razı olsun

Memeyi bırakmak istedikleri dönemler olacak canım
O dönemlerden birini yaşıyor olabilirsiniz
Sakın pes etme biberon verme

Benim kızıma da bübchenin bebe yağı alerji yaptı aynen böyle oldu
Artık yağlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…