2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haha hosgeldin annelige canim. Sac taranmasi bi yana vallahi soyleeee ayaklarimi uzatip tepeden tirnaga bakim istiyorum ha birde masaj ne guzel olur

Benimde yok sosyal medyam whatsapp dahi kullanmiyorum sadece burasi var

Maşallah bi sürü güzel gördüm anneler güzel çocuklar daha güzel

Bizim halimiz fazla pasaklı o kadar dışarı çıkıyoruz ama resim çekmek aklıma gelmiyor

Sacımın genel modu anne topuzu :)
Evde sanki ben farklıyım )))) kızı voleybola götürüyordum ondan makyaj falan Ama sen böyle de güzelsin canım.

Ben ebebegin elektriklisini aldim tek gogùs manûelide cok iyiymiş arkadas kullaniyo

Haha hosgeldin annelige canim. Sac taranmasi bi yana vallahi soyleeee ayaklarimi uzatip tepeden tirnaga bakim istiyorum ha birde masaj ne guzel olur
Bende dedim.esime atlasin bensiz durabildigi ilk anda 1 gece otel rezervasyonu hamam kese kopuk masajj hatta masaj.masasinda beni biraksinlar orda uyumaknistiyrum ertesi gune kadar

Bende dedim.esime atlasin bensiz durabildigi ilk anda 1 gece otel rezervasyonu hamam kese kopuk masajj hatta masaj.masasinda beni biraksinlar orda uyumaknistiyrum ertesi gune kadar
Bu yaz tatil yapAmadik kisin gidelim diyoruz esimle soyle nevsehirde termal tatil sanirim denizden daha iyi olur masaj falanda yaptiririm ohhh misss aserdim gibi bisey ben bu masaji cok yoruldukkkk cokkkk

Bu yaz tatil yapAmadik kisin gidelim diyoruz esimle soyle nevsehirde termal tatil sanirim denizden daha iyi olur masaj falanda yaptiririm ohhh misss aserdim gibi bisey ben bu masaji cok yoruldukkkk cokkkk
Nevsehiri bende cok istiuorum gecen yil gidemedik bu yil.soyledim kaya otel var cok guzel icinde odalarin havuzu falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…