2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bi sürü güzel gördüm anneler güzel çocuklar daha güzel

Bizim halimiz fazla pasaklı o kadar dışarı çıkıyoruz ama resim çekmek aklıma gelmiyor

Sacımın genel modu anne topuzu :)

Eklentiler

• AFD21AB2-835B-49F4-9078-FDEB6E876B28.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 92
Maşallah bi sürü güzel gördüm anneler güzel çocuklar daha güzel

Bizim halimiz fazla pasaklı o kadar dışarı çıkıyoruz ama resim çekmek aklıma gelmiyor

Sacımın genel modu anne topuzu :)
Masallah aryaya. Kiz hani roflelerin nickteki halinden eser yok simdi
Biri pasakli diye bana.mi seslendi iki cocukla banyo sonrasi saclarimi taradigima dua ediyorum

Masallah aryaya. Kiz hani roflelerin nickteki halinden eser yok simdi
Biri pasakli diye bana.mi seslendi iki cocukla banyo sonrasi saclarimi taradigima dua ediyorum

Hayatımda hiç yaptırmadım röfle de morlarım pembelerim gitti komple siyaha boyadığını için de en iyi ihtimal 1 sene yapamicam

Kız geçen hafta mevlit için fon çektirmeye gittim
Bi gece önce duş aldım saçlarımı taramaya çalıştım yok
Digum dugjm olmuş hep
Ertesi sabah bu daha duş aldım kuaföre dedim sana zahmet dugumleri çözüver çok üşeniyorum bi de çok terliyorum hala daha o yüzden hep toplu saclar

Senide görek bebegim
Canım ben yıllar önce bir karar aldım sosyal medya hesabimi kapattım. Foto yuklemiyorum. Sadece hamilelikte dayanamayıp bir göbüs fotosu attım buraya , kararimi delerek :)))
Yoksa içim gidiyor sizin fotoları görünce :)) Güzel güzel hatunlar, minnoş minnoş bebekler :)))

Ben de burasi haric hicbir yere koymuyorum foto canim.burasi baska

Bilmiyorum canım. Nasıl oluyor?
Ayin hareketlerine gore bakim.yapiyorsun yada epilasyon
Bazi burçlarda yaptigin kesim.hizli uzamasini saglarken bazi burcalardada tam tersi etki yapiyor mesela kisa sac kullananlara yariyor
Yada yaptigin bakim daha etkili oluyor
Vs google kozmik bakim yaz bak cok detayi var
Mesela tibet egzersizleri var ben hamile.kalmadan once baslamistim acayip etkili hatta ben oyle hamile.kaldim.diye dusunuyorum yumurtalamayi etkiliyor ama vucida faydasi buyuk genclestirici diye geçiyor

Ah ahh ilk cocukta hayat masal gibiymis canim ya.uyuyunca uyu kalkinca sinirsiz sev...2 ve sonrasi uyanikken kabus gormek gibi.buyuk kucugun ustune zipliycak diye nobet tutuyorum resmen.
Gunduz bizde uyuyinca uyu yok maalesef bolunmeden 30 dakika uyuyoor o zamanda besigin basinda olacaksin ama.iki çocuk korkutuyor gözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…