2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok enteresan. Mutlaka araştıracağom canım sağol

Büyüdü cok şükür
Kaslarimi dogumdan 1 ay once aldirmistim 4.5 ay oldu meger bende kas cikmiyirmus
Kiminde oluyor canım. Ben hamilelik boyu bacaklarımı 3 ayda bir falan temizledim. Şuanda da çok az. Koltuk altında temizlemek için kıl yok. Ama kaşlar hamilelikten sonra yine aynı hızda çıkmaya devam etti

Kiminde oluyor canım. Ben hamilelik boyu bacaklarımı 3 ayda bir falan temizledim. Şuanda da çok az. Koltuk altında temizlemek için kıl yok. Ama kaşlar hamilelikten sonra yine aynı hızda çıkmaya devam etti
Bendedr hamilelikte laazerle bitenler bile geri gelmisti sonra gitttiler neyseki

yokmu akmayana boya tipi?? Siz boyuyorsunuz bilirsiniz. Ben ilk, acemi. İyiki söylüyorsunuz vallahi. Beyaz tişortedemi çıkıyor? Kötü üretmişler bu kızıl rengi desene

Ayy masallah ne guzelsiniz siz uyumuyor mu ki benim ki con gibi bakiniyor hala imkani yok 10 olmadan da uyumaz
Sabahtan beri toplasan 2 saat anca uyumuştur hala da inat ediyor. Uyuyor yatırıyorum 5 dk geçmeden ağlıyor bakalım ne kadar dayanacağız

yokmu akmayana boya tipi?? Siz boyuyorsunuz bilirsiniz. Ben ilk, acemi. İyiki söylüyorsunuz vallahi. Beyaz tişortedemi çıkıyor? Kötü üretmişler bu kızıl rengi desene
Sen hic kizil yapmadin mi daha once...
Kizil en lanet sac rengidir, bulasmadiysan bulasma derim. Oturana kadar surekli boyamak gerekie, hemen akar cok akar her taraf kirmizi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…