- 4 Ekim 2012
- 16.497
- 32.525
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.521
Ben de saf kil eşitleyici maskesini düşünüyordum. Bir bakayım canım sağolCanım Loreal'in kivili peeling jelinden ben çok çok memnunum tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de saf kil eşitleyici maskesini düşünüyordum. Bir bakayım canım sağolCanım Loreal'in kivili peeling jelinden ben çok çok memnunum tavsiye ederim
Boya yok saçımda canım. Hayal olarak kalsın o zaman bir süre dahaNesrinay86 daha önce kullandın mı bilmiyorum ama kızıl çok zor. Bebekle çok zor olur canım çok fazla akiyor
Oh masallah 1 saniyeligine susmus gibi zaten bebis her an aglamaya hazir ve nazir bekliyor. Boylede guzelsin canim bebis biraz daha buyusun okursun yineEki Görüntüle 2195504secondlife
Nesrinay86
Minik kuzular ayyy hepiniz muhteşemsiniz, sarı saçlarına dönmek isteyen ben ve huysuz oğlumda burdayız.
Kızlar @basbelasiyimexixizimm @Efsun64
rofleli_kedi ilaç diye ne kadar tercih edersiniz bilmiyorum ama motilium bende inanılmaz etki yaptı ilk kez bir şey etkiledi saka gibi.
Masallah aryaya. Kiz hani roflelerin nickteki halinden eser yok simdiMaşallah bi sürü güzel gördümanneler güzel çocuklar daha güzel
Bizim halimiz fazla pasaklıo kadar dışarı çıkıyoruz ama resim çekmek aklıma gelmiyor
Sacımın genel modu anne topuzu :)
Senide görek bebegimKizlarrrr maşallah size harika gorunuyorsunuz![]()
Bana doktor önermişti canım bebeklerde hazimsizliklarda da aynı ilacı kullaniyorlarmisEmzirirken kullanilmaz diyo canim![]()
Masallah aryaya. Kiz hani roflelerin nickteki halinden eser yok simdi
Biri pasakli diye bana.mi seslendiiki cocukla banyo sonrasi saclarimi taradigima dua ediyorum
Canım ben yıllar önce bir karar aldım sosyal medya hesabimi kapattım. Foto yuklemiyorum. Sadece hamilelikte dayanamayıp bir göbüs fotosu attım buraya , kararimi delerek :)))Senide görek bebegim![]()
Maşallah sizekizlar hadi anali bebisli fotolar gelsin.bizden size Merhaba
Ben de burasi haric hicbir yere koymuyorum foto canim.burasi baskaCanım ben yıllar önce bir karar aldım sosyal medya hesabimi kapattım. Foto yuklemiyorum. Sadece hamilelikte dayanamayıp bir göbüs fotosu attım buraya , kararimi delerek :)))
Yoksa içim gidiyor sizin fotoları görünce :)) Güzel güzel hatunlar, minnoş minnoş bebekler :)))
Maşallah çok güzelsinizOyy maşallah size. Biz de bugün çekildik teyzesi
P.s. gözaltlrımız ben bir bebek annesiyim diye haykırıyor...
Eki Görüntüle 2195479
Maşallah güzel anneye ve yakışıklı oğlana
Ayin hareketlerine gore bakim.yapiyorsun yada epilasyonBilmiyorum canım. Nasıl oluyor?
MaşallahEki Görüntüle 2195504secondlife
Nesrinay86
Minik kuzular ayyy hepiniz muhteşemsiniz, sarı saçlarına dönmek isteyen ben ve huysuz oğlumda burdayız.
Gunduz bizde uyuyinca uyu yok maalesef bolunmeden 30 dakika uyuyoor o zamanda besigin basinda olacaksin ama.iki çocuk korkutuyor gözümüAh ahh ilk cocukta hayat masal gibiymis canim ya.uyuyunca uyu kalkinca sinirsiz sev...2 ve sonrasi uyanikken kabus gormek gibi.buyuk kucugun ustune zipliycak diye nobet tutuyorum resmen.![]()