- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.501
Ic bacak dis bacak ne ararsan var bende ama boyle yuvarlak bisey oldum sevdim boyle hosuma gittiBemim gittimi acaba ozellikle ic bacak cok sikayetciyim hadi gobek dogumdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ic bacak dis bacak ne ararsan var bende ama boyle yuvarlak bisey oldum sevdim boyle hosuma gittiBemim gittimi acaba ozellikle ic bacak cok sikayetciyim hadi gobek dogumdan
parmaginla cenesinden alt dudaginin altindan tutarsan asagi doğru, agzini buyuk acar. aslinda bunu dogduklarinda refleks olarak biliyorlar. Ben bir de ilk zamanlae arkadan kafasini tutuyordum yönlendirmek için. Alt dudagi kapali olursa elimle aciyorum tuttuktan sonra. Dogru tutmadiginda çıkarıp tekrar dene, emme suresi azalir bayagi.Benim bebek agzini oyle bir kapatoyir ki dudaklari gorunmuyor bile
Dis bacak hepnvarda ic bacak rahatsiz etti beni yaa hellede bu nsicaklarda gitmedi hala yaz fenalık geldi marttan beri yaz var antalyadaIc bacak dis bacak ne ararsan var bende ama boyle yuvarlak bisey oldum sevdim boyle hosuma gitti
Ahh sorma yaa ama nasil gidicem koyulastirsam evde kendim boyarim aksam atlas uyuyunca ama onu da istemiyirum kac aydir bekliyorum bide her türlü sariya dönüyorum ben ama zor bebeklede sari offffsiz böyle konuştukça canım nasıl kuaför çekiyor anlatamam![]()
Canım Loreal'in kivili peeling jelinden ben çok çok memnunum tavsiye ederimŞu kızı biraz ele avuca getiriyim saç bakım ampullerinden almak istiyorum. Saçlar zaten nanaydı iyice kötüledi. Zaten kestiremedim, deli gibi de dökülüyoruzun süredir yapamadığım cilt bakımını düzene soktum. Coenzim q10 içeren nemlendiriciye başladım. Malum yaş 35. Çok fark etti. Bir de gönlüme göre peeling bulursam tamamdır. Saldı kendini dedirtmeyecem Allah’ın izniyle :)))
Ben de 3 senedir saçımı boyamiyorum düzgün bir ombre yaptırmak için ama ombre çok uzun sürüyormuş .Yıllardır istediğim kuaforun tesettür bölümü açılmış ama şimdi de ben gidemiyorum :) 1 yaşına gelsin de gidip yaptiricam insallahAhh sorma yaa ama nasil gidicem koyulastirsam evde kendim boyarim aksam atlas uyuyunca ama onu da istemiyirum kac aydir bekliyorum bide her türlü sariya dönüyorum ben ama zor bebeklede sari offff
Ooooh annesinede oglunada masallahkizlar hadi anali bebisli fotolar gelsin.bizden size Merhaba
Cok slklldik bugun disarda firtina var.fotografa verdik kendimizi. heyecan olsun diye ama sizi de bekliyoruzOoooh annesinede oglunada masallah
Ben de kendimi karşıma oturttum saydım savurdum.. Englishhome dan inci tozu yüz maskesi sipariş ettim geldi. Onu kullanmaya başladım, dün 11 ayda ilk defa saçıma ve yüzüme evde maske uyguladım. Sırada tırnak bakımı var, zamanla toparlanmak şart yani. Hadibir birimize destek verelim canlar.Şu kızı biraz ele avuca getiriyim saç bakım ampullerinden almak istiyorum. Saçlar zaten nanaydı iyice kötüledi. Zaten kestiremedim, deli gibi de dökülüyoruzun süredir yapamadığım cilt bakımını düzene soktum. Coenzim q10 içeren nemlendiriciye başladım. Malum yaş 35. Çok fark etti. Bir de gönlüme göre peeling bulursam tamamdır. Saldı kendini dedirtmeyecem Allah’ın izniyle :)))
Hayır canım, o kadar ince düşünme bence. Bebeler ek gıdaya geçince her şeyle tanışacak zaten .senin kafa derinden geçen vitaminin bir milyonda birini bebek farketmez bile. O ampüller vitamin zatenHah hazır aklımdayken sorayım akıl akıldan üstündür. Emzirirken saç bakım ampulü kullanmak zararlı olur mu acaba bebek için? Sütten kesmeyi mi beklesem..
Goz altlarin sanki uyu der gibi gibikizlar hadi anali bebisli fotolar gelsin.bizden size Merhaba
Kv gelince bende yapicam geliyo madem biseye byarasin zaman kalsin bana demi ama sac bakim sart bana yaa tirnaklarim berbat zaten deBen de kendimi karşıma oturttum saydım savurdum.. Englishhome dan inci tozu yüz maskesi sipariş ettim geldi. Onu kullanmaya başladım, dün 11 ayda ilk defa saçıma ve yüzüme evde maske uyguladım. Sırada tırnak bakımı var, zamanla toparlanmak şart yani. Hadibir birimize destek verelim canlar.
Emzirirken kullanilmaz diyo canimKızlarbasbelasiyim
exixizimm
Efsun64
rofleli_kedi ilaç diye ne kadar tercih edersiniz bilmiyorum ama motilium bende inanılmaz etki yaptı ilk kez bir şey etkiledi saka gibi.
Zormu yaaO renklerincok severim canim ama.maaleaef kuklanmasi cok zor bi ara gecen yilmi neydi yapmistim ama 1 ay anca kullanabildim 3 haftada boya ıstiyor hele antalyada yazin kullanmak mumkun degil ama kahve kizil acayip guzel piriltili oluyor
Bilmiyorum canım. Nasıl oluyor?Bende kestim gecen gun dusta kozmik bakimi biliyor musun
Olmazmıı... Azalıyor ama giderekKızlar ya bişi sorcam ilişki sonrası kanaması çok az gelen varmı özellikle sezeryan olanlar? İç dikişlerle alakalı olabilirmi korkuyorumböyle yaşayan varmı offf
Ah ahh ilk cocukta hayat masal gibiymis canim ya.uyuyunca uyu kalkinca sinirsiz sev...2 ve sonrasi uyanikken kabus gormek gibi.buyuk kucugun ustune zipliycak diye nobet tutuyorum resmen.Goz altlarin sanki uyu der gibi gibimasallah size