2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CocoChanelmademoiselle kuzumm ne yaptın kavuştun mu yavruna?

Ay evet dündü doğumu değilmi CocoChanelmademoiselle in ? İnşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna. Çete tamamlandı

Allah Allah CocoChanelmademoiselle ne yaptı acaba .Kız dogurdun gozun baska bisi görmüyor herhalde bizi merakta bıraktın kuzum ya

CocoChanelmademoiselle neyapti yazdimi kızlar dogum gercekleşmişmi prensesini almismi inşallah herşey yolundadir kuzusunu hayirlisiyla saglikli bir şekilde almiştır kucagina

CocoChanelmademoiselle , merak ediyoruz canım bir iyi haberini ver. İnşallah ikiniz de iyisiniz

CocoChanelmademoiselle canım doğum nasıl geçti 3 gün oldu nerelerdesin korkmaya başladım kızın nasıl? Bi haber versen

CocoChanelmademoiselle canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Sıkma canını o süt gelecek merak etme :) grup tamamdır hepimiz meleklerimize kavuştuk şükür

Gözün Aydın canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin

CocoChanelmademoiselle canimmm sukur kavustun kizina .. cok sevindim 30 dikis cok zor olmustur ama Allaha sukur kizin kucaginda bol sutlu gunlerin olsun ♡♡♡

CocoChanelmademoiselle gozun aydin ccnm allah anali babali buyutsun hyrli evlst olsun ins... Stres yapma sütünde glir bol bol sutun olsn gazsiz sancisiz gecsin ins.

Sacmalama canim ne diye gece gundiz agliyorsun benim sutum yetmedigi icin mama veriyorum ama.benimki hic mamaya alismadi once emiyor sonra mam ayiyor seninki nasil alissin :) germe kendini elbette yapamayabilorsin normal videolari izle

Sen pompa almamismiydin onunla hem sútúnún gelmesine yardimci olursun hemde gògus uclarin búyùr benegin daha rahat alir agzina

Gozun aydin canim emziremesen bile al hep gogsunde dursun yalasin falan surun iner insallah zaman ver oda yorulmustur birsey olmaz kendine geldiginde memeni kavrar uzulme

Kuzum sakinnnn mememe çocuğu kocam resmen yapıştırıyordu. Ben kucağıma alıpda veremiyordum. Hepimiz yaşadık bunları dur daha öyle demoralize olma hemen.

CocoChanelmademoiselle canim nasilsiniz bebisin nasil Allag anneli babali buyutsun saglikla huzurla insallah

canlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..

Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..

Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimki beceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..

Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.

Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isi aglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..

Buda bizden gelsin teyzeleri

İçtim canım. Gazında bir değişiklik olmadı. Mineral açısından içmek iyiymiş

Allahım bu ne tatlılık böyle. Maşallah bu kız çok güzell

Maşallah prensese pek tatlı rabbim nazarlardan korusun kollasın onu aize sizi ona bagışlasın canım

Bizde de sarılık var canım şuan 36 günlüğüz hala tam geçmedi. 16 iken öğrendik 5. gündü. Şimdi 12 ye düştü. Kan uyuşmazlığı olabilir, anne sütü de olabilir sebebi dedi doktorumuz. Bir kere dğşmeye başlayınca bir daha çıkmazmış zaten. Mama tavsiye etti ama kilo alımı gayet iyi, sadece anne sütüyle devam ediyorum. İnşallah atlatacak bebeklerimiz, başka sıkıntımız olmasın..

CocoChanelmademoiselle , canım çok zorluk yaşamışsın. Geçmiş olsun kurtuldun sonuçta. Dikişlerin acıyormu hala? Yavrun çok güzel onun için herşeye değer tabiki ama acısı da az olmadığını kuzenimden biliyorum. Makata kadar kesik açmıştı dr onda. Meme uçların acıyormu? Mutlaka birşeyler yap onun için. Kızınla aranız nasıl? Mesajlarını bekliyorum canım.

DIYTOY marka canım şu an indirimde 19 tl her yerde

Ayyy coco okurken tüylerim diken diken oldu. Maşallah kuzun çok tatlı. Biberondan bir an önce kurtul bebeğim. Bak bende sağ göğsümü veremiyordum. Eşim yaklaştırıp bebeği memeyi tutturuyordu. Her bu göğüs olmuyor dediğimde kardeşim olur olur deyip yüreklendirdi. Hangi göğsü vermem gerektiğini hatırlayamadığımda inatla o göğsümü verdim. Yara da oldu. Sonuç Deniz Arel hala o göğsü emerken acayip acayip sesler çıkarıyor ama emiyor. Yani oluyorrrrr

CocoChanelmademoiselle canim zorlu olmus ama guzel prensesin dogdu ya unutursun hepsini emzirmeyi nasil beceremiyorsun tutup pozisyonu mu alamiyorsun bagdas kurup yastik al hangi taraftan emziriyorsan bacaginin altina bebegin altina kolay olur o sekilde sen o zor dogumu atlatmissin ya bunuda basarirsin guzel gunlerde buyut hayirli evlat olsun insallah

Geçmiş olsun canım. Aynen okyanusu geçmişsin. Emzirmeyi bende ilk önce becerememiştim.
İlk önce sen rahat edeceksin hangi pozisyonda rahat ettiğini bul.
Sonra bebeği kucağına al bebeğin ayakları aşağıda, kafası yani ağzı memene eşit, göbeği göbeğine denk gelmesi gerekiyor ki rahat emzirebilesin.
Bunun içinde kolunla bebeğin kafasının altına destek vermen gerekiyor istersen bebeğin altına yastık koy. Ben sadece kolumun altına kırlent koyuyorum. Aslında çok basit ve huzur verici. Pes etme. Etrafında tecrübeli annelerden gerekirse her emzirmede yardım iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…