-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Canım bebek küçükken ultrason bakilamayacagi için tek ölçü hcg. Bu nedenle 2 ser gün arayla hcg takibi yap. Gebeliğinin sağlıklı olup olmadığı oyle anlaşılır. 2 günde bir aynı yerde ve aynı saatte olması onemli. Yoksa kafanı karıştırırlar. Lekeleme ile beraber tek taraflı sancin var mı ya da regl den daha kuvvetli kasık agrisibugün sonuçlar çıktı 195 değerim karindan gözükmez dedi zaten geçici dr gelmişti hastaneye
bazen belimde ve kasigimda hafif sızı oluyor rahatsız edici boyutta değil ve kısa sureliCanım bebek küçükken ultrason bakilamayacagi için tek ölçü hcg. Bu nedenle 2 ser gün arayla hcg takibi yap. Gebeliğinin sağlıklı olup olmadığı oyle anlaşılır. 2 günde bir aynı yerde ve aynı saatte olması onemli. Yoksa kafanı karıştırırlar. Lekeleme ile beraber tek taraflı sancin var mı ya da regl den daha kuvvetli kasık agrisi
İlk bebek progesteron için ayrı bi test yapılıyor canımilk bebek mi
anladım hadi hayırlısı inş. Bisey olmadan bebeğine kavusursun canımİlk bebek progesteron için ayrı bi test yapılıyor canım
Tek taraflı değilse normaldir o. Aslında değerin cok yüksek degil bebisin yeni yerlesmis belki yerleşmeye bağlı kılcal ic kanama oldu ve sen onu parca parca şimdi görüyorsun. Sanci tek taraflı olursa tehlikelidir. Ben yaşadım direk dış gebelik belirtisi. Onun haricinde hcg yi bekle bakalım ne olacak. 195 i ne zaman öğrendin ve 195 de kaçıncı haftadaydı gebeliginbazen belimde ve kasigimda hafif sızı oluyor rahatsız edici boyutta değil ve kısa sureli
Maşallah allah bağışlasın kuzularını. Peki bu istediğin bir gebelik miydiKızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında dinlenme sansim yok hic yatamiyorum ondanda olabilir yoruluyorum
canım dun 3.30 gibi verdim bu sabah sonucu dr söyledi benim adet günüme 2 gün var günüm bile geçmedi yani erken adet olurdum ve direk kırmızı kanama başlardı iki gün önce kahverengi leke gelip kesilince şüphe üzerine öğrendim ve supriz oldu bebek dusunmuyorduk simdiTek taraflı değilse normaldir o. Aslında değerin cok yüksek degil bebisin yeni yerlesmis belki yerleşmeye bağlı kılcal ic kanama oldu ve sen onu parca parca şimdi görüyorsun. Sanci tek taraflı olursa tehlikelidir. Ben yaşadım direk dış gebelik belirtisi. Onun haricinde hcg yi bekle bakalım ne olacak. 195 i ne zaman öğrendin ve 195 de kaçıncı haftadaydı gebeligin
sağol canım biz yaz tatili dönüşü düşünüyorduk öyleydi planimiz ama allahın dediği oluyor çocukları seviyoruz üzülmedik inş. Kucagimiza alirizMaşallah allah bağışlasın kuzularını. Peki bu istediğin bir gebelik miydi
E daha ne yeni yerleşiyor o zaman gözün aydin. Yarın sa 3.30 da aynı yere tekrar ver bakalim ınsallah sağlıklı gebeliktir. Allah gönlüne göre versin. Şimdi yorulursun ama büyüdüklerinde iyiki doğurmuşum dersin :)canım dun 3.30 gibi verdim bu sabah sonucu dr söyledi benim adet günüme 2 gün var günüm bile geçmedi yani erken adet olurdum ve direk kırmızı kanama başlardı iki gün önce kahverengi leke gelip kesilince şüphe üzerine öğrendim ve supriz oldu bebek dusunmuyorduk simdi
bende öyle düşünüyorum peşpeşe yapılmazsa da olmuyor sizin ilk miE daha ne yeni yerleşiyor o zaman gözün aydin. Yarın sa 3.30 da aynı yere tekrar ver bakalim ınsallah sağlıklı gebeliktir. Allah gönlüne göre versin. Şimdi yorulursun ama büyüdüklerinde iyiki doğurmuşum dersin :)
Benim ikinci ınsallah. Ama çok ara verdim. Çalışıyorum kariyer uğruna ikinciyi erteledim durdum. Oğlum 10 yaşında. Ben 35 yaşında anca ikinci şansımı yakalayabildim. Arada bir de diş gebelik geçirdim. Insallah bu sorunsuz ilerler ve kucağımiza alırız. Sürekli dua ediyorum. P.tesi görmeye gidecez insallahbende öyle düşünüyorum peşpeşe yapılmazsa da olmuyor sizin ilk mi
İnşallah sorunsuz gecirirsiniz sizin sat nedirBenim ikinci ınsallah. Ama çok ara verdim. Çalışıyorum kariyer uğruna ikinciyi erteledim durdum. Oğlum 10 yaşında. Ben 35 yaşında anca ikinci şansımı yakalayabildim. Arada bir de diş gebelik geçirdim. Insallah bu sorunsuz ilerler ve kucağımiza alırız. Sürekli dua ediyorum. P.tesi görmeye gidecez insallah
30 ekimİnşallah sorunsuz gecirirsiniz sizin sat nedir
2 gün var aramız sizin hgb kaçtı30 ekim
Oy masallahO ne ki ben 2008 Temmuz annesiyim..
Şimdi ki ağustos görünüyor ama temmuz sonu olur diye bekliyorum kismetse
Harika. İki katına katlamış yani normal gebelik gidiyor gözün aydınMerhaba kizlar degerim 279/558 iki gun araya ayni saatte yaptirdim sizce nasil?
Maşallah canım Allah sağlık ve sıhhate kucağına almak nasip etsin beklemek zormus valla erken öğrenmek iyi değilmiş ben bekleyemiyorumEvet hamileyim insallah. P.tesi görmeye gidecez bizde. Ben adete 4 gün kala idrardan öğrendim. Bir gün kala kanda belli oldu. Şimdi görmeyi bekliyoruz.