2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün sonuçlar çıktı 195 değerim karindan gözükmez dedi zaten geçici dr gelmişti hastaneye
Canım bebek küçükken ultrason bakilamayacagi için tek ölçü hcg. Bu nedenle 2 ser gün arayla hcg takibi yap. Gebeliğinin sağlıklı olup olmadığı oyle anlaşılır. 2 günde bir aynı yerde ve aynı saatte olması onemli. Yoksa kafanı karıştırırlar. Lekeleme ile beraber tek taraflı sancin var mı ya da regl den daha kuvvetli kasık agrisi

bazen belimde ve kasigimda hafif sızı oluyor rahatsız edici boyutta değil ve kısa sureli

bazen belimde ve kasigimda hafif sızı oluyor rahatsız edici boyutta değil ve kısa sureli
Tek taraflı değilse normaldir o. Aslında değerin cok yüksek degil bebisin yeni yerlesmis belki yerleşmeye bağlı kılcal ic kanama oldu ve sen onu parca parca şimdi görüyorsun. Sanci tek taraflı olursa tehlikelidir. Ben yaşadım direk dış gebelik belirtisi. Onun haricinde hcg yi bekle bakalım ne olacak. 195 i ne zaman öğrendin ve 195 de kaçıncı haftadaydı gebeligin

Kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında dinlenme sansim yok hic yatamiyorum ondanda olabilir yoruluyorum

canım dun 3.30 gibi verdim bu sabah sonucu dr söyledi benim adet günüme 2 gün var günüm bile geçmedi yani erken adet olurdum ve direk kırmızı kanama başlardı iki gün önce kahverengi leke gelip kesilince şüphe üzerine öğrendim ve supriz oldu bebek dusunmuyorduk simdi

E daha ne yeni yerleşiyor o zaman gözün aydin. Yarın sa 3.30 da aynı yere tekrar ver bakalim ınsallah sağlıklı gebeliktir. Allah gönlüne göre versin. Şimdi yorulursun ama büyüdüklerinde iyiki doğurmuşum dersin :)

bende öyle düşünüyorum peşpeşe yapılmazsa da olmuyor sizin ilk mi

bende öyle düşünüyorum peşpeşe yapılmazsa da olmuyor sizin ilk mi
Benim ikinci ınsallah. Ama çok ara verdim. Çalışıyorum kariyer uğruna ikinciyi erteledim durdum. Oğlum 10 yaşında. Ben 35 yaşında anca ikinci şansımı yakalayabildim. Arada bir de diş gebelik geçirdim. Insallah bu sorunsuz ilerler ve kucağımiza alırız. Sürekli dua ediyorum. P.tesi görmeye gidecez insallah

İnşallah sorunsuz gecirirsiniz sizin sat nedir

Merhaba kızlar. Bende aranıza yeni katıldım hamile olduğumu dün öğrendim . Allah hepimize hayırlısıyla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet hamileyim insallah. P.tesi görmeye gidecez bizde. Ben adete 4 gün kala idrardan öğrendim. Bir gün kala kanda belli oldu. Şimdi görmeyi bekliyoruz.
Maşallah canım Allah sağlık ve sıhhate kucağına almak nasip etsin beklemek zormus valla erken öğrenmek iyi değilmiş ben bekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…