2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle canim malesef gaz ve kabızlık cok oluyor..folik asit ne kullaniyorsun..kabizlik problemin var mi
Kabızlık problemim çok fazla folik asit yurt dışındayım oyuzden adını bilmiyorum asistanlara en uygunu hangisiyse onu aldırıyorum am türkiye kullandığım folicus diye birşey di

Bende bugün kan verdim sabah dr gidecem sonuçlar için kahverengi akintim oluyor arada hamileliklerimde hep oluyor karnımdan baktı kese görünmedi 2 kasım son adet tarihim daha günün geçmedi 4 haftalık bile değildir hamileysem

Merhabalar bende az önce kan tahlili sonucumu aldim 148 çıktı :) cuma günü tekrar vericem kan. Insallah hepimizin değerleri artar ve sağlıklı bebeklerimiz olur. Sayfaya benide eklerseniz. Hesplarim ağustos diyor ama bakalim

Merhabalar bende az önce kan tahlili sonucumu aldim 148 çıktı :) cuma günü tekrar vericem kan. Insallah hepimizin değerleri artar ve sağlıklı bebeklerimiz olur. Sayfaya benide eklerseniz. Hesplarim ağustos diyor ama bakalim
Hayirli olsun cnm. Adete kac kala cikti bu deger?

Hayırlı olsun gözün aydın. Bat a göre erken mi öğrendin zamanında mi ogrendin

Hayirli olsun cnm. Adete kac kala cikti bu deger?

Hayırlı olsun gözün aydın. Bat a göre erken mi öğrendin zamanında mi ogrendin

Teşekkür ederim kizlar. Son aylarda adetim biraz düzensiz oluyordu. Benim hesabima gore bat 3 gun gecince öğrendim. Duzensiz olduğu için hic aklımda yoktu bi deneme yapiyim diyim dun evde test yaptım. Ikinci cizgi cikinca bugun kan verdim. Cuma tekrar vericem kan. Insallah yukselerek devam eder.

Burdaki hamilelerden kac tanesi yerleşme kanaması gördü
Misal ben görmedim. Hem de bugüne kadar hiç görmedim.
Bir de şu çay kahve olayı var. Kahve içmeyi azalttım ama caya çare bulamadım. Sizler ne yaptiniz
Ilk gebeligimde olmadi ama bunda belkide deildir yani sadece umut ama sen böyle yazinca olmayacak duaya emin diyormus hissine kapiliyorum..

X