- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- Konu Sahibi Nesrinay86
Gözün aydın canım hayırlı olsun bide karnınız şişiuormu ay ben sanki 4 5 aylık hamile gibi karnım şiş5 haftalik dedi doktor hcg baktrmadik bugun.normal ultrason karindan gordu canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım hayırlı olsun bide karnınız şişiuormu ay ben sanki 4 5 aylık hamile gibi karnım şiş5 haftalik dedi doktor hcg baktrmadik bugun.normal ultrason karindan gordu canim
Şişlik oluyor canim yemwklerden snra ama bnde kabızlık cok fazla ondan da olabilir diye dsnyrm.bebekten sismez dahaGözün aydın canım hayırlı olsun bide karnınız şişiuormu ay ben sanki 4 5 aylık hamile gibi karnım şiş
Evet tabi bebekten şişmiyor ama garibim eşim öyle seviniuor hamilelikten şişiypr diye halbuki bebek değil gazŞişlik oluyor canim yemwklerden snra ama bnde kabızlık cok fazla ondan da olabilir diye dsnyrm.bebekten sismez daha
Aynen oyle canim malesef gaz ve kabızlık cok oluyor..folik asit ne kullaniyorsun..kabizlik problemin var mi
Evet tabi bebekten şişmiyor ama garibim eşim öyle seviniuor hamilelikten şişiypr diye halbuki bebek değil gaz
Kabızlık problemim çok fazla folik asit yurt dışındayım oyuzden adını bilmiyorum asistanlara en uygunu hangisiyse onu aldırıyorum am türkiye kullandığım folicus diye birşey diAynen oyle canim malesef gaz ve kabızlık cok oluyor..folik asit ne kullaniyorsun..kabizlik problemin var mi
Gözün aydın Allah hepimize nasip etsin. Bende yarın sabah 3.kan testimi vericem 16:15 de doktorumda olucam bu kez bende görürüm umarım yine dış gebelik çıkmazKeseyi gördük bugün ultrasondadarısı tüm isteyenlerin basina insallah.
Insaalah canim Allah gönlüne gore versin mübarek kandil günüGözün aydın Allah hepimize nasip etsin. Bende yarın sabah 3.kan testimi vericem 16:15 de doktorumda olucam bu kez bende görürüm umarım yine dış gebelik çıkmaz
Hayirli olsun cnm. Adete kac kala cikti bu deger?Merhabalar bende az önce kan tahlili sonucumu aldim 148 çıktı :) cuma günü tekrar vericem kan. Insallah hepimizin değerleri artar ve sağlıklı bebeklerimiz olur. Sayfaya benide eklerseniz. Hesplarim ağustos diyor ama bakalim
Hayırlı olsun gözün aydın. Bat a göre erken mi öğrendin zamanında mi ogrendinMerhabalar bende az önce kan tahlili sonucumu aldim 148 çıktı :) cuma günü tekrar vericem kan. Insallah hepimizin değerleri artar ve sağlıklı bebeklerimiz olur. Sayfaya benide eklerseniz. Hesplarim ağustos diyor ama bakalim
Aminnn kuzummmmmCok saol cnmm allahim isteyen herkese saglikla sihhatla hayirli evlatlar nasip etsin
Haydi ınsallah. Allah gönlüne göre versinUfak bi lekem geldi hala devami yok kist olustu ondanmi yoksaa amaaannn allaahimmm yerleşme kanamasimi
Insallah gonlune gore olur kuzummm❤Ufak bi lekem geldi hala devami yok kist olustu ondanmi yoksaa amaaannn allaahimmm yerleşme kanamasimi
Hayirli olsun cnm. Adete kac kala cikti bu deger?
Hayırlı olsun gözün aydın. Bat a göre erken mi öğrendin zamanında mi ogrendin
Ilk gebeligimde olmadi ama bunda belkide deildir yani sadece umut ama sen böyle yazinca olmayacak duaya emin diyormus hissine kapiliyorum..Burdaki hamilelerden kac tanesi yerleşme kanaması gördü
Misal ben görmedim. Hem de bugüne kadar hiç görmedim.
Bir de şu çay kahve olayı var. Kahve içmeyi azalttım ama caya çare bulamadım. Sizler ne yaptiniz