• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın bat tarihim 12 aralık 11aralıkta 136 , 14 aralıkta ölçtürdüğüm betahcg 580 çıkmıştı iki kat artık var yani. daha fazla ölçtürmedim. gelecek hafta salı yada çarşamba dr a gitmeyi düşünüyürum kese ile kalp atışıda duyulabilir mi sizce

kızlar birde4 buçuk aydır evliyim hiç vajinal muayane olmadım gebelik öncesi de sonrası da tüm tahlil ve testlerim güzel çıktı. böyle bir muayane ye gerek varmi sizce

Normal canim benimde sol tarfli agrim vardi hatta gene kist oldu bu ayda tutmadi derken almistim haberi ama gecti simdi seninde gecer :KK66:

Iki gun falan banada basti tam adet zamanindi kulaklarimdan alevler cikmiyordu simdi gecti ama :KK66:

Cuma gunu duyarsiniz canim.. ne kadarlik oldunuz???

Valla canim tam bende bilmiyorum, gec dollenme.. 6-7 hafa arası olmalı. Geçen çarşamba 9500 cıktı beta hcg degerim, artık bi aksilik yoksa 100000 leri bulmuştur. Tam haftasını yarın öğrenirim canım :)

Mesajı ben yazmışım gibi hissettim tam olarak ben.
Normalde 1 hafta yikamasam saçım yağlanmazdı şimdi 1 gün sonra komple yaglaniyor yüzüm de öyle
Kalçadaki sivilceye kadar ayni:KK45:
Saçlarım benimde çabuk yağlanmaya başladı,sivilceler çıktı şimdilik söndü ama kızarıklık kaldı,hamilelikte çıkan sivilcelerler oynanırsa iz kalabilirmiş bi yerde okumuştum,bide uçuk çıkarmıştım o geçti şükür.

Kızlar peki meme ağrılarınız var mı? Benimkilerin içine sanki taş koymuşum da hareket ederken sancı yapıyor , adet öncesi çektiğim acı gibi oldu şu gümlerde , geçen haftalarda çok değişik bir sızıydı
göğüs ağrım hep var özellikle sabahları bir kalkıyorum çok acıyorlar küçük göğüslerim vardı inanamıyorum bu kadar büyüdüklerine oğluma hamileyken hamileliğin sonuda büyümüştü ama şimdi sanki içleri süt dolu ve sol göğsüm sağdan daha büyük:olamaz:

kızlar birde4 buçuk aydır evliyim hiç vajinal muayane olmadım gebelik öncesi de sonrası da tüm tahlil ve testlerim güzel çıktı. böyle bir muayane ye gerek varmi sizce
Bence gerek yok kan değerlerine bakılsa ne eksik ne fazla görür zaten doktorun.

Selam ,
İkinci çocuğuma hamileyim . 80 kiloyla hamile kaldım yahu. Nasip kısmet diyelim napalım.
Bu arada ben yumurtlama dönemini bile hisseden biri olarak. Adete nerdeyse iki hafta kala dışarda restoranda hiç bişey yiyemedim tiksindim, ki dışarda yemeyi çok severim .sonra bir hafta kala göğüs sancıları . Sonraaaa bir baktım bu ay hiç adet sancısı Yok. Şimdi de tık Yok. Sadece miğde kazınması. Kızımda da 0 bulantı 0 problem le atlattım. Anne adaylarına sabırlar dilerim efendim . :)

Günaydın prenses ann işler ve annis adayları ☺ Biz bugün 5+1 olduk çok şükür neden burdaki takvimde 6+0 gözüküyor anlamıyorum.
Canım 6. Haftanın içine girdiğin için öyle çıkıyor :)
Aa seninle hemen hemen aynıyız bende bugün tam 5 aylık evliyim :) ben 3 kere oldum vajinal muayene enfeksiyon vardı ama bende hiç enfeksiyon belirtisi yoktu, tahlillerim de temizdi ama alttan bakınca gördü enfeksiyon olduğunu fitil kullandırdı doktor.

Canım 6. Haftanın içine girdiğin için öyle çıkıyor :)

Aa seninle hemen hemen aynıyız bende bugün tam 5 aylık evliyim :) ben 3 kere oldum vajinal muayene enfeksiyon vardı ama bende hiç enfeksiyon belirtisi yoktu, tahlillerim de temizdi ama alttan bakınca gördü enfeksiyon olduğunu fitil kullandırdı doktor.
Teşekkürler canim :KK36:

Maşallah kızlar bir bugün girmedim 30 sayfa var, oku oku bitmedi. Bugün neden giremedim, mide bulantısı mahvetti beni, normalde ara ara olurdu bugün yakamı bırakmadı
sizinle aynıyız ama benim mide bulantım yok çok korkuyoorum:(kalp atışlarını duymadım daha çok tedirginim daha çok var kontrole de :(

sizinle aynıyız ama benim mide bulantım yok çok korkuyoorum:KK43:kalp atışlarını duymadım daha çok tedirginim daha çok var kontrole de :KK43:

Tatlım mide bulantısı her hamilelikte olmaz sakin ol bebişi üzme, mide bulantının olmaması çok iyi bende de yok hiç olmadı bugün 6. haftam bitiyor inşaallah da hiç olmaz.
Bebeği sakin tutmalısın bu da senin sakin olmandan geçiyor lütfen telaş yapma :KK19:

Kızlar aile hekimine giden var mı aranızda? Bazı yerlerde aile hekimliklerinde ultrasonografi kullanımı var diye yazılmış. Gebe izlenimleri yapılıyormuş sanırım. Bilgisi olan var mı?
aile hekimine gittim. bizimkinde ultroson yoktu, bilgileri girdi bir de kan tahliliyle hemogram ve hormon testine baktı. şükür şimdilik değerlerim yolunda.

arkadaşlar hamilelik takvimini oluşturmak istediğim zaman, eksik bilgi girdiniz diyip duruyor. orada yazan tğm bildirimleri almamız için mi böyle yönlendiriyor anlamadım. Sizler kişisel bilgiler bölümündeki saç renginden tutun da takip etmeniz gereken bölümlerin hepsini doldurdunuz mu? bir ben mi yapamıyorum bunu :(

o_O
Benimde cildim yağlı ve akneliydi ama doğru bakımla 2 ayda tertemiz normal bi cildim oldu ben katranlı sabun kullanıyodum sonra alkollü tonik sonra su bazlı bir nemlendirici suan cildimde tek bir sivilce parlaklık yok düzenli uygularsan cildini dengelersin
Ay bende çok sıkıntıdayım yağlı ciltle düzenli cilt bakımı yaptırıyorum 2 hafta süper oluyor sonra tekrar bu katranlı sabunu aktardanmı almak gerek rica etsem bana kullandıklarınız isimleri markalarıyla verirmisin o_O

Back