2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beybiler özellikle 1 aylık hamileler.Yürüyüş yapmayımı tercih ediyorsunuz, yoksa uzanıp dinlenmeyimi?
Uzanıp dinleniyorum çünkü tam bebeğin rahime yerleştiği haftalar o yüzden dikkatli olmak lazım kendimi riske atmıyorum

Daha ben doktora adım atmadım, bata 3 gün kaldı, gidiyim mi? Yoksa batın geçmesinimi bekliyim.

Keske oyle olsa canim bende 8.30 aksam 18.00 aynenn genel anlamda uyku disinda problem yok ama bugun ilk kez sabah progestani icmistim icmez olaydim bas donmesi ve uyku yapti 1 saat sersem gibiydim
Bende progestan kullaniyorum. Doktor yatarken al dedi. Sabah kalkinca midem kotu ama hamilelikten mi progestandan mi bilmiyorum

Daha ben doktora adım atmadım, bata 3 gün kaldı, gidiyim mi? Yoksa batın geçmesinimi bekliyim.

Merhaba benim de bat 2 gun gecti gelen giden yok psikolojik mi bilmiyorum bütün erken belirtiler var bi tuhaf hissediyorum Erken gebelik testinde bikac gun once silik cizgi cikmisti ne yapsam bilemedim

Merhaba benim de bat 2 gun gecti gelen giden yok psikolojik mi bilmiyorum bütün erken belirtiler var bi tuhaf hissediyorum Erken gebelik testinde bikac gun once silik cizgi cikmisti ne yapsam bilemedim

Kan ver beybi, kanda hemencik çıkıyor.

Bebeğiniz ne kadarlık? Ben 2. gebeliğimde oğlum 4 aylıktı. Doğurana kadar emzirdim. Hatta oğlum emseydi Doğumdan sonra da devam edecektim.

Seninki erken çağırmış ne güzel benimki haftaya cuma günü çağırdı, kalp atışlarını da duyarız diyedir belki bilmiyorum
Biz daha hiç görüşmedik ama doktorla. Ya kimse görememiş ki tam 5+0 olcam pazartesi o kadar erken görünmez bence

Keske oyle olsa canim bende 8.30 aksam 18.00 aynenn genel anlamda uyku disinda problem yok ama bugun ilk kez sabah progestani icmistim icmez olaydim bas donmesi ve uyku yapti 1 saat sersem gibiydim

Ah canım doktoruna söyle belki hormona alisana kadar rapor falan verir kiyamam

Kızlar akşam 6da birden içime bir sıkıntı girdi hiç bir şey yokken. Deliriyor muyum normal midir hocam bebeğime bir şey olacak gibi geliyor. Durup durup benim betam niye düşük diyorum. Bat+1'de 11 Aralıkta 57.71di 3 kere beta hcg yapıldı artışlar olması gerektiği gibi en son 15inde 200ü geçmiştim doktor daha yapma artış güzel dedi progesteron da iyiydi 13ünde 20ydi; ama son 2 saattir sanki bir şey olacak gibi sinir stres oldum psikolojim bozuldu.

Ah canım doktoruna söyle belki hormona alisana kadar rapor falan verir kiyamam
Ne yapalimm kuzumm calisinca daha zor oluyor gercekten uzanmayi o kadar arzuluyorumki valla calismayan bayanlar veli nimet ya valla evet ev isleri yemek cocuk ama can isteyince 5 dk olsa uzanma sansi var

kızlar çalışan var mı aranızda?
çok zorlanıyor musunuz?
Bende calisiyorum.masa basi demek isterdim ama degil.gecem gunduzum yok.bi allah biliyor bide ben o kadar zorlaniyorum ki.bu ay sonuna kadar devam edicem.ocakta masa basi yapicam insallah doktordan rapor aldim gebeyim diye sirkete bildirdim.10 gun sonra cok rahatlicam allah hepimize guc kuvvet versin hic bi is kolay degil ev hanimligi bile.

Ne yapalimm kuzumm calisinca daha zor oluyor gercekten uzanmayi o kadar arzuluyorumki valla calismayan bayanlar veli nimet ya valla evet ev isleri yemek cocuk ama can isteyince 5 dk olsa uzanma sansi var

Evet aynen öyle Allah bize de nasip etsin evde oturmayı valla hayalim:)

Aynı benim de öyle 7+5 deyim bir tek akşamları erken uyuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok çalışyorum bende çok acıkıyorum ama

Selam kızlar 4 haftalık hamileyim 2. Çocuğum olacak Allah in izniyle. Birşey sormak istiyorum bugün kanamam var sanki adet görüyorum gibi doktora gittim benek duruyor daha çok küçük yerleşirken oluyordur veya kan uyusmazligindan oluşan kanamadir dedi düşük önleyici ilaç yazdi yinede tedirginim hiç böyle birşey başına gelen oldu mu acaba

Aynı benim de öyle 7+5 deyim bir tek akşamları erken uyuyorum çok şükür bir sıkıntımız yok çalışyorum bende çok acıkıyorum ama
Valla yalniz degilsiniz kuzulad bende oyleyim aman aman bi belirtim yok 7+1 iz suan uykum var yemek yer yemez tavuk gibi uyuyorum ve sabahlarida uyanmakta gucluk cekiyorm

Evet canim icini ferah tut kizimda 20 haftam bu sekilde gecti ve suan yanimda hoplayip zipliyor

Valla bende muthiş bas donmesi ve uyku yapiyo sersem gibiyim algida bile gucluk cekiyorum tam 1 saat oyleyim snrasinda duzeldi canim
Vajinal olarak alırsanız bu yan etkilerin hicbirini yaşamazsınız ben daha önce kullandıgımda doktor her iki türlü tesirin aynı oldugunu hatta vajinal sekilde alındıgında bi tık daha tesirli oldugunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…