2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar güzel premses annisler ve bizimle bubyolda yürüyen hanımlar bir kaç gündür giremedim annisim buradaydı neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor her şey bu arada kilo alan var mı aranızda ya çok psikolojim bozuk

Biz daha hiç görüşmedik ama doktorla. Ya kimse görememiş ki tam 5+0 olcam pazartesi o kadar erken görünmez bence

Canım doktor 6. Haftanda gel demişti bana. Ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum için gitmek zorunda kaldım. Asıl kontrole bu Cuma gideceğim 6+0'da

Maşallah kızlar bir bugün girmedim 30 sayfa var, oku oku bitmedi. Bugün neden giremedim, mide bulantısı mahvetti beni, normalde ara ara olurdu bugün yakamı bırakmadı

Merhaba arkadaşlar bnde 6+5 gunluk hamileyim. Bnde sizlere katilmak istedm. Bundan once bi bos gebelik bide 2 aylikken bebegimn kalbi durdu gelisim geriliği oldu kürtaj oldum. Bnde hicbir belirti yok sizler nasilsinz. Kalp atışını duydunuz mu cuma günü gidicem ins duyarim

Merhaba hanımlar bende yeni geldim gruba 6 +3 günlük gebeyim .. Birlikte sıkıntılarımız paylasırız diye düşünüyorum nasıl gidiyor sizin hamilelik
Hoşgeldin canım
Nedir durum kalp atışı duydunuz mu?

Tesekkurler canim

Aldım kızlar şükürler olsun sonucum iyi sadece kansızlık var onun için kan ilacı verdi. Bhcg 4 günde 155 den 1260’a yükselmiş. Adet gecikmesinin 2. Gününde iyi mi bu değer?
Masallah super degerin

ben 75 ile tedaviye başladım şuan 78 im üçüzlerim devam ederse (AllaHım nolur bırakamasınlar ) çok kilo alan bir insanım normalde de !! Herlade 130 la filan giderim doğuma
Oooyyy ucuz masallah
Dr hemen söyledim bişey yok onda dedi bol su iç dinlen dedi
Canim hic endiselenme benimde oldu lekenmelerim dinlendim gecti

Artmış artmış daha ne olsun maşallah kuzuya :)) bundan sonra kan falan vermek yok bize çok çok lazım olmadıkça. Kan kalmadı :))
Ben sekiz tup kan verdim kolum mosmor oldu....

Benim ilk hamileligimde hatirlamiyorum baslarini pek iyiymis demek ki hatirlamadigima gore
Bunda ise (bu arada calisiyorum ve asiri bir is yukum var beyinsel olarak tukeniyorum bazen beyin nakli yaptirasim geliyo ) ogle yemeginden sonra bir uyku cokuyyor oyle boyle degil
Aksamlar yemek sonrasi resmen uyumamak icin direniyorum
Alnim asiri yaglandi
Kalcalarimda sivilce cikti
Midem de acikinca bi bulaniyo kusturmuyor ama sarsiyor baya betim benzim kul gibi oluyor
Sizlerde ne var ne yok kizlar

Ben cok geriden geliyorum ya bi kalkiyorum kac sayfa olmus okumaya calisiyorum kilo konusulmus bende 61 le hamile kaldim simdiden 62.5 olmusum ailecek kiloya cok meyilliyim halalarim hep 100 ustu.. bakalim ne olack?????

Ben cok geriden geliyorum ya bi kalkiyorum kac sayfa olmus okumaya calisiyorum kilo konusulmus bende 61 le hamile kaldim simdiden 62.5 olmusum ailecek kiloya cok meyilliyim halalarim hep 100 ustu.. bakalim ne olack?????
Ekmek yeme canım mümkünse tam tahılli ekmek tüket ekmek çok kilo aldırıyor üstelik bebeğe bir faydası da yok

İnşallah bu sefer herşey güzel olur. Benim 4. Gebeliğim ve bir kızım var. 6-7 haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum, ağustosta da kimyasal geçirdim. 2 aylıkta neden olduğunu açıkladılarmı? Bende erken olduğuna göre embriyo varmı yokmu bilinmedi

Benimde yuzum sivilce doldu cok fena onun disindada baska pek bir degisiklik yok simdilik

Aslinda doktorumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Farklı 3 doktora gittim hepsi ayni seyo soyledi gelisim geriligi var dedi. Suan gttigim doktor cok iyi hemn baktı sonuçlara sana kan sulandirici yapılmadi mi dedi. Kan sulandirici verdi hergun yapıyorum kolum mosmor oldu. Bide tirotim yuksek çıktı buda düşüğe gelisim geriliğine fln engel oluyormuş. Ama tirotim yok normalde gebelikde olbiliyormus. Onceki doktorum sadece beta hcg bakiyordu surekli. Bu doktorum cok iyi hic duymadigim şeyleri söylüyor. Kurtaj oldugumda patolojiy gitti ama bisey cikmadi. İns bu sefer guzel seyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…