2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım. 2 gün sonra tekrar kan vericen son yaptırdığım hastanede bakalım ne olacak. Çok teşekkür ederim ilgine.

Kızlar adete 5 gün varken kan degerim 61.16 adet günü 707.3 2 gün sonra 1423.5 sizce artış nasıl ☺bide tam 2 kat artmış mi ?
Artmış artmış daha ne olsun maşallah kuzuya :)) bundan sonra kan falan vermek yok bize çok çok lazım olmadıkça. Kan kalmadı :))

Hamileligini kotu geçiren varmi kızımda da.boyle kötüydüm ama şimdi daha yorgunum küçük bebegim var ama ona.bakacak halim yok diş agrisi çekiyorum kizimi.sutten kestim göğüslerim şiş ağrısını çekiyorum midem bulanıyor cok kötüyüm yaa

Benimde küçük bebeğim var. Sütten kestim ama sagiyorum günde 1 kez yoksa duramayacak gibiydim. Son 3-4 gündür daha iyi 2 günde bir sagacagim. Bugün alerjim azdı ne kendime.ne bebeğimle ilgilenemedim. Allah yardımcımız olsun.

Huseyin bey iyi guleryuzlu ilgili ama felaket tellali gibi davraniyor ama zuhalmi huseyinmi dersen tabiki huseyin :)

Keske oyle olsa canim bende 8.30 aksam 18.00 aynenn genel anlamda uyku disinda problem yok ama bugun ilk kez sabah progestani icmistim icmez olaydim bas donmesi ve uyku yapti 1 saat sersem gibiydim

Beybiler özellikle 1 aylık hamileler.Yürüyüş yapmayımı tercih ediyorsunuz, yoksa uzanıp dinlenmeyimi?

Canim nasil kestin bana anlaaaaat lutfeen benimde kesmem gerek

Kizimda cok zordu dort ay yattim kanama ve bulanti yuzunden kabus gibiydi. Simdide sadece lekelenmem var yine 11.5 aylik kizim. Emzirmeyi kesmeyecegim tandem emzirme yapacagim nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…