• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin işi kendine göre zor mutlaka
Benim çalışma saatlerim çok iyi 09:30ile 14:30 arası
Ama ağır düzey yani evde bakım öncesi zihinsel engellilerde öğretmenim 10 çocuğum var sınıfta 11. Sınıflar pek çocukda sayılmazlar aslında
Herbiri boyumdan büyük neredeyse sınıfta 2 öğretmeniz o olmasa çok zorlanırdım şimdi az zorlanıyorum ama biz de her an herşey olabilir :((

Aslinda doktorumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Farklı 3 doktora gittim hepsi ayni seyo soyledi gelisim geriligi var dedi. Suan gttigim doktor cok iyi hemn baktı sonuçlara sana kan sulandirici yapılmadi mi dedi. Kan sulandirici verdi hergun yapıyorum kolum mosmor oldu. Bide tirotim yuksek çıktı buda düşüğe gelisim geriliğine fln engel oluyormuş. Ama tirotim yok normalde gebelikde olbiliyormus. Onceki doktorum sadece beta hcg bakiyordu surekli. Bu doktorum cok iyi hic duymadigim şeyleri söylüyor. Kurtaj oldugumda patolojiy gitti ama bisey cikmadi. İns bu sefer guzel seyler olur
Genel yapılan kan sonuçları dışındamı yaptı o testleri? Bana doktorum kan sulandırıcı verdi ama rutin testler dışında farklı bir test yapmadan. Benim zaten ara ara kahverengi lekem oluyor, bu sefer içerim de kanamam olur korkusuyla içmedim. Kan sulandırıcıyı neye dayanarak verdi onu yarın soracağım yarın randevum var. İki haftadır peşpeşe kahverengi lekem oluyor progesteron alıyorum geçiyor, ama düşüğü önlemekle sebebi bulmak farklı şeyler. Belki hiç düşecek değil mesela iltihap var, kist var yada gerçekten bir sorun var?! Neyse konudan saptım :) ek bir kan testi yapılıyorsa yarın doktora söyleyeyim yaptırtayım onu diyordum :)

Ekmek yeme canım mümkünse tam tahılli ekmek tüket ekmek çok kilo aldırıyor üstelik bebeğe bir faydası da yok
66 kiloydum canim ekmek ve sekeri cok azalttim 61e dusmustum oyle beslenmeye devam edecegim insallah sadece sabahlari bir iki dilim yiyorum ekmek baska yemiyorum dedigin gibi hic bi faydasi yok ;)

Herkesin işi kendine göre zor mutlaka
Benim çalışma saatlerim çok iyi 09:30ile 14:30 arası
Ama ağır düzey yani evde bakım öncesi zihinsel engellilerde öğretmenim 10 çocuğum var sınıfta 11. Sınıflar pek çocukda sayılmazlar aslında
Herbiri boyumdan büyük neredeyse sınıfta 2 öğretmeniz o olmasa çok zorlanırdım şimdi az zorlanıyorum ama biz de her an herşey olabilir :KK43:(
Allah kolaylik versin canim sen daha cok dikkat et kendine ucuzler mazallah.benimde isim zor ucuyorum bende sacma sapan yerlere gidiyosun kaliyorsun sitma riski zika virusu var saatlerce havadasin agir kaldiriosun yani Hersey var anlayacagin.extra dikkat etmek gerekiyor.

Genel yapılan kan sonuçları dışındamı yaptı o testleri? Bana doktorum kan sulandırıcı verdi ama rutin testler dışında farklı bir test yapmadan. Benim zaten ara ara kahverengi lekem oluyor, bu sefer içerim de kanamam olur korkusuyla içmedim. Kan sulandırıcıyı neye dayanarak verdi onu yarın soracağım yarın randevum var. İki haftadır peşpeşe kahverengi lekem oluyor progesteron alıyorum geçiyor, ama düşüğü önlemekle sebebi bulmak farklı şeyler. Belki hiç düşecek değil mesela iltihap var, kist var yada gerçekten bir sorun var?! Neyse konudan saptım :) ek bir kan testi yapılıyorsa yarın doktora söyleyeyim yaptırtayım onu diyordum :)
Doktor yapmistir test sulandirici herkese verilmiyor cunku. Pıhtılaşma sorunu varsa verilir. İl disindayken doktor testler yapmisti kurtaj burda olmicm deyince gittiğin zmn doktoruna goster bunlari dedi. Doktorum onlara baktıktan snra dedi kan sulamdiric verilmedi mi die.. kist vs bisey yoktu bnde. Bide esimle kan uyuşmazlığı vat onun ignesini vuruldugumu htrlamiyorum. Kurtajran snrs yapıldı . Kan sulandırıcı buyuk etkn dusuge fln. Yapilmasi gerekiyor. Gebeliğe engel olabiliyor

Yuzumde de cikti da gecti neyse ki ilk hamileligimde is yerimde simdikine gore cok daha rahattim burda rahatin r si yok ve cok yiprandi vucut bu hamileligimi agir geciricem sanirim :işsiz::işsiz:
Benimkilerde gecsin ya ergen gibi dolaniyorum :( Allah kolayligini verir canim simdiden oyle dusunme.. Hersey guzel olacak :KK200:

Benim ilk hamileligimde hatirlamiyorum baslarini pek iyiymis demek ki hatirlamadigima gore
Bunda ise (bu arada calisiyorum ve asiri bir is yukum var beyinsel olarak tukeniyorum bazen beyin nakli yaptirasim geliyo :halay:) ogle yemeginden sonra bir uyku cokuyyor oyle boyle degil
Aksamlar yemek sonrasi resmen uyumamak icin direniyorum
Alnim asiri yaglandi
Kalcalarimda sivilce cikti:bicak:
Midem de acikinca bi bulaniyo kusturmuyor ama sarsiyor baya betim benzim kul gibi oluyor
Sizlerde ne var ne yok kizlar:KK76::KK76:

Mesajı ben yazmışım gibi hissettim tam olarak ben.
Normalde 1 hafta yikamasam saçım yağlanmazdı şimdi 1 gün sonra komple yaglaniyor yüzüm de öyle
Kalçadaki sivilceye kadar ayni:KK45:

Kızlar peki meme ağrılarınız var mı? Benimkilerin içine sanki taş koymuşum da hareket ederken sancı yapıyor , adet öncesi çektiğim acı gibi oldu şu gümlerde , geçen haftalarda çok değişik bir sızıydı

Benimkilerde gecsin ya ergen gibi dolaniyorum :( Allah kolayligini verir canim simdiden oyle dusunme.. Hersey guzel olacak :KK200:
Ya bende de sivilce cok cikti gercekten ergen gibi oldum, baska belirtim cok allaha cok sukur, sizce gecer mi bu sivilcelenme yoksa sonuna kadar mi boyle devam eder?

Benim hafif var çok değil ama sadece sol göğsüm büyüdü neden acaba
Kızlar peki meme ağrılarınız var mı? Benimkilerin içine sanki taş koymuşum da hareket ederken sancı yapıyor , adet öncesi çektiğim acı gibi oldu şu gümlerde , geçen haftalarda çok değişik bir sızıydı

Ya bende de sivilce cok cikti gercekten ergen gibi oldum, baska belirtim cok allaha cok sukur, sizce gecer mi bu sivilcelenme yoksa sonuna kadar mi boyle devam eder?
Benim de yüzümde sivilce ve kasık ağrım var başka bir belirtim yok ama ben hamileligimi hissetmek istiyorum yaa neden yok belirtilerim ki :işsiz:

• Beğen
Reactions: D-E
Kizlar ilk gebeligim Allah bundan geri koymasin ama cok kotu gunler gecirdim .Bir gece evde tektim bir anda sag gozum gormemeye basladi acile gittik sonra sag kolda uyusma sag yuzde uyusma dilimde uyusma ardindan kusma ve siddetli sol tarafta bas agrisi ne oldugu bilinemedi 3 gun hastanede yattim mr cekilemedi .Doktor clexan igne verdi kan sulandirici kendine yapacaksin dedi bi yerlere beyinde pihti atmis olabilir veya aurali migren de olabilir dedi .4 aydan sonra cekilebilirmis mr .Ardindan baska doktora gittim o doktor da beyinde bi sizinti olmus olabilir bu clexan igne kan sulandirici daha da arttirabilir dedi .4 ay olana kadar beklemekten baska carem yok .Basina boyle bir durum gelen var mi

Hic bilmiyorum canim ama insallah gecer.. benim yumurtlamadan sonra cene ve boyun bolgemde cikti tam onlar gecti derken bu seferde yanaklarim doldu kucuk kucuk kipkirmizi birde cok beyaz tenliyim :KK43:

• Beğen
Reactions: D-E
Kizlar ilk gebeligim Allah bundan geri koymasin ama cok kotu gunler gecirdim .Bir gece evde tektim bir anda sag gozum gormemeye basladi acile gittik sonra sag kolda uyusma sag yuzde uyusma dilimde uyusma ardindan kusma ve siddetli sol tarafta bas agrisi ne oldugu bilinemedi 3 gun hastanede yattim mr cekilemedi .Doktor clexan igne verdi kan sulandirici kendine yapacaksin dedi bi yerlere beyinde pihti atmis olabilir veya aurali migren de olabilir dedi .4 aydan sonra cekilebilirmis mr .Ardindan baska doktora gittim o doktor da beyinde bi sizinti olmus olabilir bu clexan igne kan sulandirici daha da arttirabilir dedi .4 ay olana kadar beklemekten baska carem yok .Basina boyle bir durum gelen var mi
Canım Allah şifalar versin inşallah tekrarlamaz ve hiçbirşeyin yokturdur. Stres yada herhangi birşeyin sebep olduğu geçici bi reaksiyon olmuştur inşallah. Hiç düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle doldur aklına bile getirme.

Cok gemis olsun canim :(

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasılsın

Benim de yüzümde sivilce ve kasık ağrım var başka bir belirtim yok ama ben hamileligimi hissetmek istiyorum yaa neden yok belirtilerim ki :işsiz:
Merak etme canım başlar yakında 6 hafta çok buladım başlamıştı benim bulantı bitti şimdide sinir duygusallık alınganlık başladı

Back