2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bizim iş yerindede raporuyla bildiriyo hamile olduğunu 4 buçukda çıkıp gidiyolar bende vermedim daha raporu

4 test yaptım 3 ü değişik hastanelerdeydi. Ne bileyim, ümitlenmek istemiyorum da fazla.

Anladım ben Keşan da Zuhal Hanıma gittim ama çok hoşuma gitmedi benim şu an memleketteyim burda gittim iyi haberler aldım çok şükür ama bakalım... Zuhal Hanımı çok methettiler bana... İnternetten araştırdım Hüseyin Bey daha donanımlı gibi bilemiyorum ya bir onuda denemeyi düşünüyorum

evet bizim iş yerindede raporuyla bildiriyo hamile olduğunu 4 buçukda çıkıp gidiyolar bende vermedim daha raporu

Canım nasıl bir rapor alıyorlar ve nereden alınıyor? Özelden de oluyor mu bilgin var mı?

4 test yaptım 3 ü değişik hastanelerdeydi. Ne bileyim, ümitlenmek istemiyorum da fazla.

Canım Allah isterse her şey olur sen herhangi bir şey yapma lütfen inşaallah hayırlısı olsun ne şekilde olursa olsun

siz bide yazın görün bizi karnımız burnumuzda oğlumda doğum 30 ağustos görünüyordu 4 eylülde yaptım doğum sıcaklar var ayaklar somun gibi eve gidip banyoya atıyordum kendimi ayaklarımın altından alevler çıkardı banyoda coss ederdi :)) şaka bir yana tabi Allah yardımcımız olsun bunlar iyi günlerimiz o zaman ağustos 2013 annelerinin topiğindeydim sen kalk eylülde doğur :) şimdide temmuzda doğurursam olacağına bak

Özel Trakya Tekirdağ da mı Edirne de mı?

Ben kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde heyecandan unuttum 12.haftada 2li tarama da isticem doktorumdan tabi özel devlet farketmez alabilirsin.

Ne kadar fark çıkmıştı hatırlıyor musunuz acaba?

Ne kadar fark çıkmıştı hatırlıyor musunuz acaba?
bayağı fark etmişti bayağı ama burdada okumuştum birinin 2000 değer fark etmiş onu okuyunca rahatlamıştım benimde hepsi farklı yerdi ama sağlık ocağına hiç güvenmiyordum ilk defa yaptırmıştım o yüzden içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…