- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #3.201
İnşallah canım benim amiinn. 11 gibi gidip alcam inşallah mutlu olurum..Canım gönlünü ferah tut ☺ güzel haberler alacaksın ve oradan musmutlu ayrılacaksn inanıyorum ben dilerim bebişin sana güzel bi sürpriz yapar ve değeri senin düşündüğün den daha fazla çıkar (aminn)
Oğluma 50 kilo ile hamile kaldım 105 kilo girdim doğuma yanlış yazmadım bidaha yazim 105 kilo girdim hamilelik tansiyonu cıktı ayaklarım 43 numara olmustu kocam kendini rahatsız eden tiplere sizi karıma söylerim diodu o derece neyse oğlumu doğurdum hala besili bir danayım babam 1 hafta sonra kalp krizi gecirdi ben üzüntüden maf oldum sürekli su gibiydim 3 hafta sonra 47 kiloya düştüm gören benden korkuyordu megersem hastalanmısım tiroid bezim olması gerekenden 19 kat hızlı calısıyormus tam 7 yıl tedavi gördüm en fazla gördüğüm kilo 52ydi sonunda ameliyat olabilicek seviyeye geldim gecen sene tiroid bezim alındı ve 1 ay ilaç verilmedi ben o dönemde istem dışı şiştim halada dikkat etmesem anında şişiyorum ama bugünlerede şükür tiroidlerinize baktırın kızcelerAllah korusun aklına bile getirme sağlıklı büyüyecek ve annesinin kucağına kavuşacak inşallah bebeğin.
Hiç iyi birşey değil canım, 46 kilo ile hamile kaldım kıyafet bulamıyosun 31 yaşındayım 24-25 sanıyor herkes. Hatta dün aile hekimliğindeki kadın gebelik izlem kaydımı yaparken bekar kız olduğundan şüphe ediyorum dedi:) rezillik yaa :) Allahtan boyumda uzun değil 1.62 ve o sayede çirkin görüntü biraz kayboluyo. Şimdi 48 olmuşum çok şükür elimden geldiğince güzel beslenmeye çalışıyorum. Artık ömrümde ilk kez 50 lerin üstüne çıkmak istiyorum.
Bende 42 kiloyum şuan
Annem kıyamam kuzum azıcık yemek ye gece yatmadan önce yarım ekmeğe yarım kilo kaşarı bas bak nasıl kilo alıyosun kendimden biliyorum
Tahlillerimi yaptırcam canım ben şekerim sınırda normalde şimdi ne durumda bilmiyorum hepatit testlerini falanda yaptırcamHadi inşallah duyarsın canım çok bekletmez annesini duyurur pıt pıt ları inşallah miniş :) kaç haftalık oluyorsunuz Cuma günü?
Canımm amin inşallah.. gaz sancısıdır kesin, bitmek tükenmek bitmeyen bi gaz oluyor hergün düzenli şekildekorkma ondan canım. Yarın kontrolün mü var?
Canım içini ferah tut inşallah bir sıkıntı yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydınlar
Dun aksam lekelenmem oldu
Acile gidiyorum simdi ultrasona yonlendirecek inş. Kalp atışını duyarim
Bugün yok gibi leke yinede korktum dua edin yazarım sonucu
Öncelikle başın sağolsun, Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Sonrasında çok çok geçmiş olsun canım..Oğluma 50 kilo ile hamile kaldım 105 kilo girdim doğuma yanlış yazmadım bidaha yazim 105 kilo girdim hamilelik tansiyonu cıktı ayaklarım 43 numara olmustu kocam kendini rahatsız eden tiplere sizi karıma söylerim diodu o derece neyse oğlumu doğurdum hala besili bir danayım babam 1 hafta sonra kalp krizi gecirdi ben üzüntüden maf oldum sürekli su gibiydim 3 hafta sonra 47 kiloya düştüm gören benden korkuyordu megersem hastalanmısım tiroid bezim olması gerekenden 19 kat hızlı calısıyormus tam 7 yıl tedavi gördüm en fazla gördüğüm kilo 52ydi sonunda ameliyat olabilicek seviyeye geldim gecen sene tiroid bezim alındı ve 1 ay ilaç verilmedi ben o dönemde istem dışı şiştim halada dikkat etmesem anında şişiyorum ama bugünlerede şükür tiroidlerinize baktırın kızceler
Korkma canım inşallah kalp atışını duyarak döneceksin. Merakla bekliyorum..Günaydınlar
Kıyamam içini ferah tut, stres en büyük düşmanGünaydınlar
Aynen yaptır canım benimde dün yapıldı hepsi, bakalım ne çıkacak. Doktorum Özel hastanede ve 300 küsür tutuyordu bu tahliller, aile hekimliğinde yaptırıp sonucu doktoruma götürmeyi daha mantıklı buldumTahlillerimi yaptırcam canım ben şekerim sınırda normalde şimdi ne durumda bilmiyorum hepatit testlerini falanda yaptırcam
Kuzum babam yaşıyor allahım korusun ama 4 aya yakın yogunbakımda yattı cok şükür şimdi iyi ben korkudan hastalandım ama cünki annrmlere babamın hasta oldugunu söylediler öyle gittim kapıda mahser kalabalıgı vardı babam öldü bana söylemiyosunuz dedim ve yarım saat boyunca burnum kanadı korku tetikledi tiroid zaman icinde deil birden olusur her rutin kontrol icin gittiginizde bir tsh testi yaptırın inanın cok önemli neyse cok şükür kötü günler geride kaldıÖncelikle başın sağolsun, Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Sonrasında çok çok geçmiş olsun canım..
Annemde tiroid hastası o da ameliyat oldu kilo almaya başladı, o vesileyle bize de tahliller tetkikler yapıldı şükür ki değerlerim normal. Ama baksana normal değerleri üzüntü nasıl etkiliyor
Bn zaten zayıfım dahada zayıflarım diye korkuyorumKeşke benimkide kapansa nerdeee ben sürekli acım kendimi frenlemeye calısıyorum tek iyi tarafı tatlı abur cubur manyagıydım suan hicbirini görmek dahi istemiyorum
Denerim teşekkürlerAnnem kıyamam kuzum azıcık yemek ye gece yatmadan önce yarım ekmeğe yarım kilo kaşarı bas bak nasıl kilo alıyosun kendimden biliyorum
Türkiye değilim canım aslında gelip Türkiye’de yaptırmak istiyorum ama yılbaşından sonra gelicem oyuzden geç kalmıyim diye mecbur yaptırıncamAynen yaptır canım benimde dün yapıldı hepsi, bakalım ne çıkacak. Doktorum Özel hastanede ve 300 küsür tutuyordu bu tahliller, aile hekimliğinde yaptırıp sonucu doktoruma götürmeyi daha mantıklı buldum
Ben neler denedim neler doktor bi ara mama bile yazmıştı onunla bile alamadım sizin dediğinizi bi deneyeyim ama zaten hamile olduğum için mutlaka alırım kilom ideal olur diye düşünüyorum Çok da kiloyu sevmiyorumOnur_hira_ela kız sen daha azmışsın bende o kilolardan 46 ya çıktım gece yatmadan sürekli yemek yiyerek :)
Dido44 doğru söylüyo aynen ekmek arası kaşar yiyordum her gece yatmadan hatta bağımlılık yaptı bende :)
Zayıflamazsın canım ama çokta almazsın ne güzel benimde kilo almaya çok müsait bir vücuttum var gerçi şekerim yükselirse mecbur diyet vericek ozamanda alamıyorum zatenBn zaten zayıfım dahada zayıflarım diye korkuyorum
Ayyy çok özür dilerimm Allah esirgesin sağlıklı uzun ömürler versin amcamıza. Sürekli kontrol altında olmak gerek haklısın aslında aylık rutin her kan isteminde tiroid de istetmek gerek. Sende sürekli levotiron kullanıyor musun?Kuzum babam yaşıyor allahım korusun ama 4 aya yakın yogunbakımda yattı cok şükür şimdi iyi ben korkudan hastalandım ama cünki annrmlere babamın hasta oldugunu söylediler öyle gittim kapıda mahser kalabalıgı vardı babam öldü bana söylemiyosunuz dedim ve yarım saat boyunca burnum kanadı korku tetikledi tiroid zaman icinde deil birden olusur her rutin kontrol icin gittiginizde bir tsh testi yaptırın inanın cok önemli neyse cok şükür kötü günler geride kaldı
Zaten en çok kilo alıcam diye seviniyorum hamileligimeZayıflamazsın canım ama çokta almazsın ne güzel benimde kilo almaya çok müsait bir vücuttum var gerçi şekerim yükselirse mecbur diyet vericek ozamanda alamıyorum zaten
Doğru ya canım unuttum gürcistandaydın dimi. Gelince ne var ne yok baktır bebişe takviye gerekebilir.Türkiye değilim canım aslında gelip Türkiye’de yaptırmak istiyorum ama yılbaşından sonra gelicem oyuzden geç kalmıyim diye mecbur yaptırıncam
Seni çookk iyi anlıyorum aynı sevinç bendede var canım :))Zaten en çok kilo alıcam diye seviniyorum hamileligime
Sen yine iyisin canım ben kilo alsamda yinede zayıf görünürum diye düşünüyorum çok alacağımı zannetmiyorum ama zaten zayifligimi da seviyorum 21 yaşındayım görenler 18 = 16 sanıyorlar buda bi artısı zayıflığın.Doğru ya canım unuttum gürcistandaydın dimi. Gelince ne var ne yok baktır bebişe takviye gerekebilir.
Seni çookk iyi anlıyorum aynı sevinç bendede var canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?