2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah.. Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?
Biz iyiyiz cok şükür cuma günü kontrolüm var sürekli aklımda acaba iyimi kalp atısını duyucakmıyım diye iyice paranoyaga bagladım ogluma hamileyken herseyden bir haberdim hic böyle endişelerim olmamıstı bir an önce evhamsız rahat günlerime gecip hamileliğimin tadını cıkartmak istiyorum

Günaydın Kızlar Arel13 inşllah değerin yükselmiştir canım endişe etme. Benim üst karın bölgem sancılanıyor ani sancı giriyor çok acıyor gaz sıkışması falan olabilir diye düşünüyorum bende yarın sabah bende dktra gidicem

Hadi inşallah duyarsın canım çok bekletmez annesini duyurur pıt pıt ları inşallah miniş :) kaç haftalık oluyorsunuz Cuma günü?

Canımm amin inşallah.. gaz sancısıdır kesin, bitmek tükenmek bitmeyen bi gaz oluyor hergün düzenli şekilde korkma ondan canım. Yarın kontrolün mü var?

Günaydın herkese dün akşamdan beri sızım sızım başım ağğrıyo niye ağrıyo diye düşünürken takvime baktım ve adet günümmüş,her adette karnım değil başım ağrırdı benim,o yüzden adet ağrısı gibi ağrı çeken topik arkadaşlarım endişelenmeyin bence ikinci döngü geldiyse ondan olabilir

İnşallah güzel haberlerle dönerim 6+3olucak cuma günü minişim senin en sın degerin kaçtı canım bikaçgüne senin bebişde kendini gösterir

Canimm insallah guzel guzel sonuclar alirsin dualarımız seninle
Amiinnn canım benim inşallah Allah razı olsun..

İnşallah güzel haberlerle dönerim 6+3olucak cuma günü minişim senin en sın degerin kaçtı canım bikaçgüne senin bebişde kendini gösterir
İnşallah inşallah canımm..
Benim geçen cuma bhcg 155.9 çıkmıştı, çok zayıfım ben dün bütün değerlerime bakmak için 3 tüp kan aldılar. 4 günde bhcg ne kadar yükseldi, düzenli yükseldi mi ne oldu aklım orda, çıkacak diğer test sonuçlarımı hiç düşünmüyorum :)) çıkacak değere göre ne zaman gösterir tahminini yaparız herhalde

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz?
Dun kontrolum vardi.bebegim iyi cok sukur kalbi de atiyor.asiri bulanti kusmam var diye hastanede tutacaklardi ama ilacla kactim eve.birde 2 hafta once kahve akintim olmustu kontrol bu yuzdendi.ne yazik ki kesenin yaninda kan pihtisi varmis ve kanamam olacakmis.kanarken bebegi de dusurebilirmis.

Allah korusun çok geçmiş olsun o kalp hep seninle atar inşallah

İnşallah kat kat artmıştır önümüzdeki hafta basıda gözükür bence miniş negüzel zayıf hamile kalman ilerde alıcagın kiloları hic dert etmemene sebep olcak ben 63 kg ile hamile kaldım doguma cekiciyle götürürler artık

İnşallah korktugun gibi olmaz bebegin sana tutunur sen yinedr negatif olma iyiyi çağır kötü uzak olsun

Amin canım inşallah.. Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?
Canım gönlünü ferah tut ☺ güzel haberler alacaksın ve oradan musmutlu ayrılacaksn inanıyorum ben dilerim bebişin sana güzel bi sürpriz yapar ve değeri senin düşündüğün den daha fazla çıkar (aminn)

doguma cekiciyle götürürler artık baya güldüm :) aynı durumdayız ben 65

Allah korusun aklına bile getirme sağlıklı büyüyecek ve annesinin kucağına kavuşacak inşallah bebeğin.
Hiç iyi birşey değil canım, 46 kilo ile hamile kaldım kıyafet bulamıyosun 31 yaşındayım 24-25 sanıyor herkes. Hatta dün aile hekimliğindeki kadın gebelik izlem kaydımı yaparken bekar kız olduğundan şüphe ediyorum dedi:) rezillik yaa :) Allahtan boyumda uzun değil 1.62 ve o sayede çirkin görüntü biraz kayboluyo. Şimdi 48 olmuşum çok şükür elimden geldiğince güzel beslenmeye çalışıyorum. Artık ömrümde ilk kez 50 lerin üstüne çıkmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…