- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #2.761
pıhtılaşman ne boyutta canım? homozigot heterozigot?Banada öyle geldi çok şükür iğnesiz degerim arttı oda ondan diyo dur keseyi görünce başlayalım diye demi bu zamana kadar yükseldi pazartesiye kadar da yukselir herhalde değil mi
belki allah korusun düşük olursa çok kanaman olur diye olabilirNeden simdi riskli dedi başlamadı ben anlamadım
Canim bende keseyi bebegi gormeye gidince baslicam igneye su an sadece coraspin iciyorumBanada öyle geldi çok şükür iğnesiz degerim arttı oda ondan diyo dur keseyi görünce başlayalım diye demi bu zamana kadar yükseldi pazartesiye kadar da yukselir herhalde değil mi
Gozunuz aydin :)Selam kizlar. Bugun kalbini gorduk bebisimin cok şükür . Benim doktorum ayni zamanda perinatoloji uzmani prof melih atahan guvene gidiyorum. Kalp atislarini dinletmedi bebege zararliymis zaten minicik oldugu icin ses dalgalari zarar verebiliyormus. 10. Haftadan sonra dinleyebiliriz dedi. Sizinde aklinizda olsun
2 genimde heterezigot bir genimde homozigot var canimpıhtılaşman ne boyutta canım? homozigot heterozigot?
Ohh çok rahatlattın beni yaa allah razı olsunCanim bende keseyi bebegi gormeye gidince baslicam igneye su an sadece coraspin iciyorum
hemen hemen aynı bende de bir heterozigot bir homozigot..hergün hibor iğne ve coraspirin alıyorum doktor dokuz ay kullanacaksın ve her gebelikte dedi2 genimde heterezigot bir genimde homozigot var canim
Senden de razi olsun canimOhh çok rahatlattın beni yaa allah razı olsun
İyi düşün iyi olsun arkadaşım ölü doğumum ardından 9 ay sonra geldi bebeğim hiçte beklemiyordum 6 hafta olduk artık aspirin kullanıyordum doktor değiştirdim diğer doktorum aspirin bile gereksiz buldu homozigot olamama rağmen yeni doktorum iyi şükür homozigot olunca hemen iğneye başladık 5 haftanın içimdeydim o zaman clexsan 0,4 kullanıyorum coraspin ve haftada 1 lekelenme oluyor vajinadan progestan ve sürekli sürekli dua ediyorum Allah’ın izniyle bu bebeğimi sağlıkla kucaklayacağımMerhaba, ben de daha önce pıhtılaşma yüzünden kimyasal gebelik yaşadım. Bu sefer hamile kaldıgımda hemen iğneye başladı benim doktorum. Son adet tarihim 8kasım ve ben 8aralıktan beri ipne oluyorum her gun. Coraspin de içiyorum. Cuma günü keseyi gördük çok şükür ama içimde niyeyse yine kötü bi his varcuma kalp atışlarını dinlemeye gidicez ama ben dayanamadım bugun yine hcg için kan verdim. Akşama çıkıcak heyecanla bekliyorum..
Cok tesekkurler darisi basinizaGozunuz aydin :)
Gözünaydın:) sağlıkla alırsın inşallah bebişi kucağına :) ben de piyasada clexan bulamadım oksapar kullanıyorum.. kafam cok karısık..cok evhamlıyım ben..bu akşam sonuç iyi çıkarsa rahat bi oh çekicem..ama böyle de 9ay ması geçer bilemedimİyi düşün iyi olsun arkadaşım ölü doğumum ardından 9 ay sonra geldi bebeğim hiçte beklemiyordum 6 hafta olduk artık aspirin kullanıyordum doktor değiştirdim diğer doktorum aspirin bile gereksiz buldu homozigot olamama rağmen yeni doktorum iyi şükür homozigot olunca hemen iğneye başladık 5 haftanın içimdeydim o zaman clexsan 0,4 kullanıyorum coraspin ve haftada 1 lekelenme oluyor vajinadan progestan ve sürekli sürekli dua ediyorum Allah’ın izniyle bu bebeğimi sağlıkla kucaklayacağım
Sen ne yapacağına karar verene kadar bebe aspirini ic hergun bir tane ben kizimdan once dusugum oldugu icin genetik testlerimiz yapilmamasina ragmen dr um onlem olarak 24. Haftaya kadar kullandirtti. Doktorun hangisine guveniyorsan ona gitmelisin bu karar sana kalmisKızlar fikrinize ihtiyacım var.Şimdi ben de kan pıhtılaşmasi var coraspin kullanıyorum.Bu pıhtılaşma yüzünden 1 düşük yaptım 1 de kimyasal gebelik geçirdim.7 ay önceki doktorum düşük yaptığımda "hamile kalirsan çubukta görür görmez gel igneye baslayacagiz"dedi.7 ay gebe kaldim bu sefer özel hastaneye gideyim dedim şimdi özele gidiyorum bu doktorum da hcg ye baktı "Dış gebelik değil güzel artmış değer.Artık takip edeceğiz"dedi.Keseye baktı göremedi "zaten küçük görünmez haftaya pazartesi günü gel keseye bakalım"dedi.Bnde "hocam igneye başlamayacak miyiz? Sizden önceki doktorum çubukla görünce başlayacağız demişti"dedim.Doktorm "Hayır kesede görünce başlayacağız.Şimdi riskli"dedi.Esimi aradım oda" yarin seni eski doktorumuza götüreyim igneye başlayalım"dedi.Şimdi ne yapayım ben bu doktorumun dediğini mi yapayım eski doktoruma mi gidip igneye baslayayim mi?Ya kafam çok karsti.4+5 olduk bugün coraspin ile bugüne kadar geldik herhalde pazartesi ye kadarda gideriz değil mi çünkü o gün kese görnnce igneye başlayacak bu doktrm bana bi akil verin nolur sağlıklı düşünemiyorum.Herkez de alttan baksa görürdü niye bakmamış diyolar
Kizlar size bir soru sorcam ben bugun saglik ocagina gittim genel degerlere ve hcg ye bakmalari icin neyse simdi sonuclara baktimda plt yuksek cikmis biraz bilen varsa aciklayabilir mi
Doktoruma mesaj attim dönmesini bekliyorum 422 degerim canim bende o görevde oldugunu biliyorum ama belki yanlis biliyorumdur diye size sorayim dedim tesekkur ederim canim bende pijtilasma sorunu var coraspin kullaniyorum ama yetersiz geliyor demek ki doktor 2 hafta sonra kontrolde igne baslicam demisti gittigimde 10 gun kaldi gitmeme ama geç mi kaldi cok tedirginim insallah kotu bisey olmamistirCnm plt trombosit demek. Bendede az sayıda vardı. Az olunca sayı kanamayı durduramıyorlar. 22 yıl çektim sonunda ameliyat oldum dalak gitti plt yükseldi. Ama çokluğu ne anlama geliyor bilmiyorum. Kaçtı sayı ????? Dr la görüşseydin keşke o sana açıklardı. Şimdi trombosit vücutta tıkaç oluşturuyor. Kanamayı durduruyor. Plt bin görevi bu cnm.
Cnm normal değerler 150 bin ile 400 bin arası olmalı çok yüksek değil tedirgin olma. Allah yardımcın olsun. Cnm plt yüksek olunca mı kan pıhtılaşması oluyor ? Benim beta hcg %100 artmıyor da acaba bendede mi kan pıhtılaşması var diye düşünüyorum ????Doktoruma mesaj attim dönmesini bekliyorum 422 degerim canim bende o görevde oldugunu biliyorum ama belki yanlis biliyorumdur diye size sorayim dedim tesekkur ederim canim bende pijtilasma sorunu var coraspin kullaniyorum ama yetersiz geliyor demek ki doktor 2 hafta sonra kontrolde igne baslicam demisti gittigimde 10 gun kaldi gitmeme ama geç mi kaldi cok tedirginim insallah kotu bisey olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?