• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tersi çıkar diyorlar ama bende oğlumda pembe beşik falan görmüştüm erkek oldu :)

Ben oğluma hamileyken rüyamda erkek bebek görmüştüm,bilinçaltım benimle resmen dalga geçiyor, sürekli merak ediyorum ya geçenlerde de doğum yapacak bi arkadaşımı görüyorum doğum iznine çıkmıştı kızı olacaktı rüyamda doğum yapmış pembe pembe giydirmiş alıyorum seviyorum sonra altını bi açıyolar püpü :) :rolleyes:

ben de hamileyken ama henüz haberim yokken kız çocuğum olduğunu görmüştüm, onun dışında bu tür rüyalarda hep erkek çocuk görürdüm hadi bakalım hayırlısı :anneadayı:

Bende progestan kullaniyorum mide bulantısı baş dönmesi çok yapıyor yarından itibaren dozunu azaltalim dedi doktor inşallah bu yan etkiler de azalır :110:
Bende de öyle, 100 mg kullanıyorum yine o yan etkiler, perşembeye randevum var vajinal değiştirmesini isteyeceğim doktordan o böyle yan etkiler yapmıyormuş

Bende de öyle, 100 mg kullanıyorum yine o yan etkiler, perşembeye randevum var vajinal değiştirmesini isteyeceğim doktordan o böyle yan etkiler yapmıyormuş
Bende 200 mg hemde günde 3 sefer kullanıyorum başlarda çok etki etmemişti ama son 3 gündür fenayim yarından itibaren 100 mg lik günde 2 sefer kullanacağım umarım böyle devam etmez:110:

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Şimdi ben de kan pıhtılaşmasi var coraspin kullanıyorum.Bu pıhtılaşma yüzünden 1 düşük yaptım 1 de kimyasal gebelik geçirdim.7 ay önceki doktorum düşük yaptığımda "hamile kalirsan çubukta görür görmez gel igneye baslayacagiz"dedi.7 ay gebe kaldim bu sefer özel hastaneye gideyim dedim şimdi özele gidiyorum bu doktorum da hcg ye baktı "Dış gebelik değil güzel artmış değer.Artık takip edeceğiz"dedi.Keseye baktı göremedi "zaten küçük görünmez haftaya pazartesi günü gel keseye bakalım"dedi.Bnde "hocam igneye başlamayacak miyiz? Sizden önceki doktorum çubukla görünce başlayacağız demişti"dedim.Doktorm "Hayır kesede görünce başlayacağız.Şimdi riskli"dedi.Esimi aradım oda" yarin seni eski doktorumuza götüreyim igneye başlayalım"dedi.Şimdi ne yapayım ben bu doktorumun dediğini mi yapayım eski doktoruma mi gidip igneye baslayayim mi?Ya kafam çok karsti.4+5 olduk bugün coraspin ile bugüne kadar geldik herhalde pazartesi ye kadarda gideriz değil mi çünkü o gün kese görnnce igneye başlayacak bu doktrm bana bi akil verin nolur sağlıklı düşünemiyorum.Herkez de alttan baksa görürdü niye bakmamış diyolar

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Şimdi ben de kan pıhtılaşmasi var coraspin kullanıyorum.Bu pıhtılaşma yüzünden 1 düşük yaptım 1 de kimyasal gebelik geçirdim.7 ay önceki doktorum düşük yaptığımda "hamile kalirsan çubukta görür görmez gel igneye baslayacagiz"dedi.7 ay gebe kaldim bu sefer özel hastaneye gideyim dedim şimdi özele gidiyorum bu doktorum da hcg ye baktı "Dış gebelik değil güzel artmış değer.Artık takip edeceğiz"dedi.Keseye baktı göremedi "zaten küçük görünmez haftaya pazartesi günü gel keseye bakalım"dedi.Bnde "hocam igneye başlamayacak miyiz? Sizden önceki doktorum çubukla görünce başlayacağız demişti"dedim.Doktorm "Hayır kesede görünce başlayacağız.Şimdi riskli"dedi.Esimi aradım oda" yarin seni eski doktorumuza götüreyim igneye başlayalım"dedi.Şimdi ne yapayım ben bu doktorumun dediğini mi yapayım eski doktoruma mi gidip igneye baslayayim mi?Ya kafam çok karsti.4+5 olduk bugün coraspin ile bugüne kadar geldik herhalde pazartesi ye kadarda gideriz değil mi çünkü o gün kese görnnce igneye başlayacak bu doktrm bana bi akil verin nolur sağlıklı düşünemiyorum.Herkez de alttan baksa görürdü niye bakmamış diyolar
tatlım bence hemen iğneye başla derim bende hemen başladım ama keseyi belli belirsiz görmüştü doktor

Kızlar şimdi kan tahlili yaptırdım sonucum 48 saatte 79dan 199A yükseldi. İçim rahatladı çok şükür birazdan doktorumla da görüşeceğim
Cnm iyi çıkmış bence bi daha da test yaptırma çok stres yaşatıyor testler gerekte tok aslında 10 gün sonra git keseni görürsün yada 15 gün sonra git hem kese hemde kalp atışını görürsün. Hayırlı olsun

Ayy maşallah topiğe bak bir gün girmedim 35 sayfa oku oku bitiremedim valla hareketlenmiş bizim topik :KK9::KK73::KK71: 2 gündür evde çok iyiydim bugün işe başladım kokular ahh şu kokular :eek:
4.test mi? Bazen çok şey bilmek gerçekten bünyeye zarar adet iki gün geçti idrar testi yaptım sonra kan verdim bende burdan duyduklarımla ikinci kana iki gün sonr mı geleyim dedim aile hekimime hayır gerek yok ikinci kana değerin iyi dedi adet geçmediği için düşük çıkıyo buda insanı korkutuyo ister istemez.

Senin maşallahın var arkadaşım valla banada senin ikizler olacakmş gibi geliyo :KK19:

Maşallah ya ikiside çok tatlı sende çok örnek alınacak fedakar bir annesin Allah yardımcın olsun fazla fazla hemde :) bu arada aytuğ hangisi isime bayıldım :) Allah bir tanede kız versin inşallah sana :KK22:

Bende uykuyu çok severdim ama bendede durum aynı geceleri kalkıp dolanır oldum çalışıyorum gün,küçük bir yaramazım var,akşam eve gidincede oturmak yok kızıyorum kendime arayacaksın bu uykuları uyu diye :uykucu:

Merhaba, ben de daha önce pıhtılaşma yüzünden kimyasal gebelik yaşadım. Bu sefer hamile kaldıgımda hemen iğneye başladı benim doktorum. Son adet tarihim 8kasım ve ben 8aralıktan beri ipne oluyorum her gun. Coraspin de içiyorum. Cuma günü keseyi gördük çok şükür ama içimde niyeyse yine kötü bi his var :( cuma kalp atışlarını dinlemeye gidicez ama ben dayanamadım bugun yine hcg için kan verdim. Akşama çıkıcak heyecanla bekliyorum..

Merhaba, ben de daha önce pıhtılaşma yüzünden kimyasal gebelik yaşadım. Bu sefer hamile kaldıgımda hemen iğneye başladı benim doktorum. Son adet tarihim 8kasım ve ben 8aralıktan beri ipne oluyorum her gun. Coraspin de içiyorum. Cuma günü keseyi gördük çok şükür ama içimde niyeyse yine kötü bi his var :KK43: cuma kalp atışlarını dinlemeye gidicez ama ben dayanamadım bugun yine hcg için kan verdim. Akşama çıkıcak heyecanla bekliyorum..
Canım yaa inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Benimde kafam karıştı doktor şimdi baslsyamam riskli dedi neden riskli ki ben hiç bi şey anladım

Cnm iyi çıkmış bence bi daha da test yaptırma çok stres yaşatıyor testler gerekte tok aslında 10 gün sonra git keseni görürsün yada 15 gün sonra git hem kese hemde kalp atışını görürsün. Hayırlı olsun
Doktorum yaptırttı son 2 testi. Haftaya pazartesi için de görüşelim dedi. Artık bekleme safhasına geçtik

Yani evet ne riski varmış ki? Keşke sorsaydın ne riski oldugunu..hcg değerlerin yuksek ve artışlar gayet iyiyse belki gerek görmemiştir bu aşamada.
Banada öyle geldi çok şükür iğnesiz degerim arttı oda ondan diyo dur keseyi görünce başlayalım diye demi bu zamana kadar yükseldi pazartesiye kadar da yukselir herhalde değil mi

Banada öyle geldi çok şükür iğnesiz degerim arttı oda ondan diyo dur keseyi görünce başlayalım diye demi bu zamana kadar yükseldi pazartesiye kadar da yukselir herhalde değil mi
Gerçi benim betahcg değerimi görmeden iğneye başlattı..ama işte her doktorun değerlendirmesi farklı ve her bünye farklı şekilde ilerliyo.. ben de iğne olmak istemiştim. Çünkü öncekinde iğnesiz coraspinsiz artmamıştı değerler..inşallah pazartesi de güzel sonuçlar alırsın..içini ferah tut..

Back