• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kan degerleriniz kaçtı
Canım bizim seninle tahmini doğum günlerimiz aynı. Benim adetten iki gün önce 155.9 çıkmıştı. Senin kaçtı?

Canım ben gittim bilgilerimi numaramı aldılar seni arayacağız dediler kilo takibi hemogram sayımı yapiyolar mutlaka git
Evet öyle birşeyler varmış bende yarın gideyim, detaylı tahlillerimi de yaptırayım çok zayıfım kalsiyum demir eksikliğim var hepsine baksınlar.

arkadaşlar sarı tonlarında akıntı yaşayan var mı aranızda?
Progestan içiyormusun canım? Bende ilk başlar sarıydı, doktora söyledim olabilir dedi, sonra giderek koyulaşınca acile gittim dün. Bebek iyiydi, kalbi,haftası falan. Progestanın dozunu artırdık birde vajinal koydum bugün yok şükür

hiç bilmiyorum ama sanırım 6. haftadayız beta en son 15.000 di...pcos luyum onun için adet düzeni karışık..iki kez düşük yaptım onun için kalp atışını duymadan gruba dahil olmak istemiyorum :KK43: yine hüsran olursa diye..doktor kesenin geliştiğini ve içindeki oluşumu gördü ancak kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi..
bende 6+4 deyim kalp atışı için 2 hafta sonra gitcem çok korkuyorum bende:(

Progestan içiyormusun canım? Bende ilk başlar sarıydı, doktora söyledim olabilir dedi, sonra giderek koyulaşınca acile gittim dün. Bebek iyiydi, kalbi,haftası falan. Progestanın dozunu artırdık birde vajinal koydum bugün yok şükür
yo içmiyorum doktor enfeksiyon diye fitil verdi sadece..annem iltihap varsa onu atıyordur diyor ama bilmiyorum

bende de tedirginlik var malum iki düşük olunca..sanki çok geç tarih verdi gibi ama ne yapayım bekleyeceğim :KK43:
Merhaba canim tedirgin olma bol bol dua et çok zor biliyorum daha önce bende boş gebelik geçirdim ama doktor o zman geç döllenme olabilir o yüzden 7 yi geçince bile duyulabilir demişti biz 8. Haftaya kadar beklemiştik o zman inşallah duyarsınız hemencik kalp atışlarını

Ay canım rüya konusu herkeste var sanırım hamile olduğunu öğrendiğim den beri bnde saçma sapan rüyalar görüyorum :))
Rüyamda yüzüm kırmızı kırmızı olmuş beyaz havluyla siliyorum kızım olacak ya o yüzden kızarıklık oldu diyorum bir arkadaşıma :) Hayır olsun inşallah.

Bende progestan kullaniyorum mide bulantısı baş dönmesi çok yapıyor yarından itibaren dozunu azaltalim dedi doktor inşallah bu yan etkiler de azalır :110:

Tersi çıkar diyorlar ama bende oğlumda pembe beşik falan görmüştüm erkek oldu :)
Ben oğluma hamileyken rüyamda erkek bebek görmüştüm,bilinçaltım benimle resmen dalga geçiyor, sürekli merak ediyorum ya geçenlerde de doğum yapacak bi arkadaşımı görüyorum doğum iznine çıkmıştı kızı olacaktı rüyamda doğum yapmış pembe pembe giydirmiş alıyorum seviyorum sonra altını bi açıyolar püpü :) :rolleyes:

Back