2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahah:KK70:aynennde ondan goruyorsundur kuzum tamamen bilinç alti​
Adama kahvaltıda nasıl gıcık gıcık bakıyorım diyor iymisin sen birşeymi oldu rüyamda böyle gördüm diyemiyorum yani normalde gerçekten kıskanç biri değilim ama bu hormonlar beni ne hale getirdi rüyadan kıskanır hale getirdim hayırlısıyla bir doğursak:)

Ben 5. Haftadan bu yana araliksiz yasiyorum oyle boyle bi agri degil gayet saglam bi agri sakat gibi yuruyorum yatakta donerken bile rahatsiz ediyor cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun
Peki bu durumu doktoruna danıştınmı canım kaç haftalık senin miniğin bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce gecer

Adama kahvaltıda nasıl gıcık gıcık bakıyorım diyor iymisin sen birşeymi oldu rüyamda böyle gördüm diyemiyorum yani normalde gerçekten kıskanç biri değilim ama bu hormonlar beni ne hale getirdi rüyadan kıskanır hale getirdim hayırlısıyla bir doğursak:)
aynenn canimmm ay allah iyiligini versin kesinlikle hormonlardan bu hale geldik bende esime.fena düşkün olmuşum gozumun onunden ayrilmasin diyorum simdiden boyleyiz 9 ay napcaz bilmiyorum :)

Peki bu durumu doktoruna danıştınmı canım kaç haftalık senin miniğin bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce gecer
Tabi canim danistim bende fitikta var yapacak hic birsey yok boyle yasamaya hazirla kendini 6.aydan sonra dahada zorlayacak seni dedi miniklerimiz sag salim kucagimiza alalimda ben raziyim

Günaydın herkese musmutlu bi hafta olsun inşallah :)

Günaydın güzel anneler nasılsınız bende bugun çok sinirliyim gerginim kasık ağrımda var ama en iyisi biraz ofise gidip çalışmak evde tek başıma iyice geriliyorum bide saçma sapan rüyalar kabuslar görüyorum sonra bütün gün negatif oluyorum:KK43: Hamile kalmaya çalışırken zaten 1 sene ağladım şimdide tadını çıkaracağıma rüyadan bile etkileniyorum
Bende aynı şekildeyim canım. Korkup sıçrıyorum hep gece uykuda. Bir sürü rüyada görüyorum ama kalktığımda hatırlamıyorum. Demekki hepimiz aynı durumdayız.

Günaydın güzel anneler nasılsınız bende bugun çok sinirliyim gerginim kasık ağrımda var ama en iyisi biraz ofise gidip çalışmak evde tek başıma iyice geriliyorum bide saçma sapan rüyalar kabuslar görüyorum sonra bütün gün negatif oluyorum:KK43: Hamile kalmaya çalışırken zaten 1 sene ağladım şimdide tadını çıkaracağıma rüyadan bile etkileniyorum
bende öyleyim yaa eşim annem diyo niy ebu kadar gerginsin:KK43:en iyisi çalışmak bende haftasonu 2 gün evde patladım sıkıntıdan:)yoksa evdekilere sarıyorum

Bende ilk gebeliğimde öyleydim canım. Valla sabrım 6+2ye randevu alacak kadar işte:) nasıl geçecek 10gün bilmiyorum:)inşallah keseyide kalp atışlarınıda o gün görürüm gerçi 2-3gün falan erken gitmiş oluyorum sanırım kalp atışı için ama inşallah onuda duyar rahatlarım. Hepimiz tez zamanda duyalım inşallah sonrası daha kolay geçiyor. Biliyoruz ki bebişlerimiz bizimle:emir_bebek::anneadayı::KK200:
Bnde 6+2de gidecem carsamba oluyo bnm ins duyarız canım

Benim de 2. sürpriz oldu hatta öğrendiğimde 8 haftalık olmuştu. Zaten adet görmüyordum ama bi gün hastanenin önünden geçerken içimden bi ses beta ölçtür dedi ve sonuç 40.000 çıktı! Bunlar da bebişlerim.
Allah bagislasin canım bnm de 1 tane var evde Afacan senin iki tane allah yardimcin olsun ins:))

Aynı ben bende sürekli asabiyim tahamülüm yok kendimle resmen kavga ediyorum hepsi hormonlardan inşallah normal halimize biran önce döneriz:KK48:

Rüyamda bir kızım olmuştu aynı bana benziyordu 6 7 yaşlarında :) Eşim de beni aldatmış başkasıyla evlenmişti kk da konuları okuya okuya oldu sanırım böyle :)))))
Ay canım rüya konusu herkeste var sanırım hamile olduğunu öğrendiğim den beri bnde saçma sapan rüyalar görüyorum :))

Ayy maşallah topiğe bak bir gün girmedim 35 sayfa oku oku bitiremedim valla hareketlenmiş bizim topik :KK9::KK73::KK71: 2 gündür evde çok iyiydim bugün işe başladım kokular ahh şu kokular :eek:
Kızlar bugün 3 günüm geçti değerim de 160
Ben 10 gün sonra doktora gidicem. Daha test yapmıycam bu sonucu 4. Testte aldım. Çok erken öğrendik biz. 25. Gün öğrendik. Bugün 31. Gün. Çok stresli geçti bu hafta. Kafamı rahatlatıcam. Bu duygunun tadını çıkarıcam.
4.test mi? Bazen çok şey bilmek gerçekten bünyeye zarar adet iki gün geçti idrar testi yaptım sonra kan verdim bende burdan duyduklarımla ikinci kana iki gün sonr mı geleyim dedim aile hekimime hayır gerek yok ikinci kana değerin iyi dedi adet geçmediği için düşük çıkıyo buda insanı korkutuyo ister istemez.

Ne artışa baktım canım ne de keseye gittim bir umut bu cuma hem kese hem kalp görürüm diye umut ediyorum
Senin maşallahın var arkadaşım valla banada senin ikizler olacakmş gibi geliyo :KK19:

Benim de 2. sürpriz oldu hatta öğrendiğimde 8 haftalık olmuştu. Zaten adet görmüyordum ama bi gün hastanenin önünden geçerken içimden bi ses beta ölçtür dedi ve sonuç 40.000 çıktı! Bunlar da bebişlerim.
Maşallah ya ikiside çok tatlı sende çok örnek alınacak fedakar bir annesin Allah yardımcın olsun fazla fazla hemde :) bu arada aytuğ hangisi isime bayıldım :) Allah bir tanede kız versin inşallah sana :KK22:
Bebiş izin vereydi uyurdum. Hep uyku delisi olan ben şimdi az birazla uykumu alır oldum. Valla bıktım ne haber kalmadı okumadığım ne birşey, geceyarıları tekbaşıma takılmaktan sıkıldımm.
Bende uykuyu çok severdim ama bendede durum aynı geceleri kalkıp dolanır oldum çalışıyorum gün,küçük bir yaramazım var,akşam eve gidincede oturmak yok kızıyorum kendime arayacaksın bu uykuları uyu diye :uykucu:

X