- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.601
Cnm yok o zaman senin tek olur inş. Benim annemin ikizi var :) ama bende ikiz istemezdim galiba bakımı çok zor olsa gerek. Çalışanlar için zaten çok daha zor. Okul ev ikiz çocuk bide kocaya bakım oyyyyy yok yok tek olur inş tek isteyenlerin. Düşünmesi bile yorucuAilede yok ikiz ayrica. 4+0 dan 4+6 hafatya kadar 7000 bile beklenen hcg değeridir. Benim bir kızım var zaten uc kucuk cocukla huni takip gezerim edirne sokaklardinda almayayim ben
Teşekkür ederim canım senin kaçıncı haftaMasallah canim super
Ayyy maşallah yaa çok güzel. Bebiş değil bebişler vaaarrr :) sağlıkla tutunsunlar sıkıca annelerine. Hayırlı olsun canım.İyi akşamlar kızlar ben tüp Bebekle hamile kaldım transferimin 11.gunu değerim 784 çıktı 12 . Günü 1396 13.gunu 1721 15.gun ise 4206 çıktı sizce değerlerim iyimi salı kese görmeye çağırdı dr.um.
Çok teşekkür ederim canım inşallah sizinde sıkı sıkı tutunurlar annelerine salı gününü iple çekiyorum salı günü kese görücezAyyy maşallah yaa çok güzel. Bebiş değil bebişler vaaarrr :) sağlıkla tutunsunlar sıkıca annelerine. Hayırlı olsun canım.
Canim benim bat 18 kasim ona gore 4+1 oluyo ama ben 30 kasimda yumurtladim diye dusunuyorum takvimi ona gore yaptim 4+3...iki gun iki gundur onden gitmesi hosuma gidiyoTeşekkür ederim canım senin kaçıncı hafta
Kızlar benim bat öncesi yüksek çıktı ve yüksek artıyor erkek mi simdi ?
Benim adet gecikmesinin 2. Gunu 730 du bu teroriye gore erkek olmasi beklenen ama suan varsayim bakalim 6-7 hafta sonra ogrenicez:)Kızlar benim bat öncesi yüksek çıktı ve yüksek artıyor erkek mi simdi ?
Benim bat bugün ve 707 değerBenim adet gecikmesinin 2. Gunu 730 du bu teroriye gore erkek olmasi beklenen ama suan varsayim bakalim 6-7 hafta sonra ogrenicez:)
O zaman bakalim bir erkekte senden gelir mi :) benim cin takvimide hislerimde erkek diyor bekleyip gorucez. Herseyden once tabiki saglik orası ayri :)Benim bat bugün ve 707 değer
Çin takvimi kız çıktı bndeO zaman bakalim bir erkekte senden gelir mi :) benim cin takvimide hislerimde erkek diyor bekleyip gorucez. Herseyden once tabiki saglik orası ayri :)
Cnm hayırlı olsun. İnş Allah 9 ay 10 sonra bebelerini kucağına almayı nasip etsin.İyi akşamlar kızlar ben tüp Bebekle hamile kaldım transferimin 11.gunu değerim 784 çıktı 12 . Günü 1396 13.gunu 1721 15.gun ise 4206 çıktı sizce değerlerim iyimi salı kese görmeye çağırdı dr.um.
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun hepimizin insallahhhCnm hayırlı olsun. İnş Allah 9 ay 10 sonra bebelerini kucağına almayı nasip etsin.
Aaa edirneli misiniz yoksa:)Ailede yok ikiz ayrica. 4+0 dan 4+6 hafatya kadar 7000 bile beklenen hcg değeridir. Benim bir kızım var zaten uc kucuk cocukla huni takip gezerim edirne sokaklardinda almayayim ben
Merhaba :) maşallah hayırlı olsun gözün aydın canım. Pıt pıt ları da duyarsın inşallah perşembe günü :)Merhabalar ben de Allah nasip ederse Ağustos annesiyim şu an 5hafta 4 günlüğüz kesemizi gördük perşembe günü kalp atışlarını bekliyoruz