- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.621
Kızlar buarada bende çin takvimi rus takvimi japon takvimi her ne varsa cinsiyeti erkek çıkıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn testleri tekrarlamadım 12. Gün 718 çıktı daha da bişey yapmadım banada 2 transfer edildi hayırlısı bakalımEvet cnm 2 tane embriyo transfer edildi çok teşekkür ederm
Salı günü kaçıncı günün olmuş olacak canımÇok teşekkür ederim canım inşallah sizinde sıkı sıkı tutunurlar annelerine salı gününü iple çekiyorum salı günü kese görücez
Ne güzel sabırlı davranıyosun :) ben hrmen koştum hastaneye ilk gebeliğim tabi onun vermiş olduğu heyecanla. Şimdi 12 gün beklicem mecburen kese görmek için :) doktor 2 hafta sonra gel dedi :)Bata 4-5 gün kala test yapmıştım hcg 29.28 çıkmıştı. İkinci gebeliğim olduğu için daha temkinliyim. Adetim gecikir gecikmez doktora gitmek istemedim. Battan 2gün sonra yaptığım idrar testi bariz çift çizgiydi. İlk kontrolum sata göre 6+2deyken olcak.temkinliyim falan ama İlkinde kalp atışlarını kaçıncı haftada duydum herşey silindi gitti aklımdan:) 6+2deyken duyuluyormu kalp atışı? Gitmişken hem keseyi hem kalp atışlarını görürüm diye düşündüm ama bakalım kısmet:)
merhaba hoşgeldin maşallah hadi gözün aydın,Merhabalar ben de Allah nasip ederse Ağustos annesiyim şu an 5hafta 4 günlüğüz kesemizi gördük perşembe günü kalp atışlarını bekliyoruz
bana da hep erkek çıkıyor :) sağlıklı olsun da ne olursa olsunKızlar buarada bende çin takvimi rus takvimi japon takvimi her ne varsa cinsiyeti erkek çıkıyor:)
Canim ne zaman gordun keseyi, benimki senden 2 gun sonra, ben cuma gidicem insallah goruruzMerhabalar ben de Allah nasip ederse Ağustos annesiyim şu an 5hafta 4 günlüğüz kesemizi gördük perşembe günü kalp atışlarını bekliyoruz
Sikma canini canim guzel dusunelim guzel olsun insallah duyarsin sende yavrunun pit pitlarini gonlunu ferah tutmaya calisNe de güzel haberler okudum bu konuda...
Hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum kızlar...
Ben 6+3 te vajinal kalp atisini duyamadigim icin canım cok sıkkin yarin cagirdi 5 gün gecti yarin belli olur diyor bakalım nolacak keşke ben de size güzel haberler verebilsem
inşallah duyacaksın canım. üzme kendini bebişinde üzülmesin ama. dikkat et kendine. yarın haberlerini bekliyoruzNe de güzel haberler okudum bu konuda...
Hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum kızlar...
Ben 6+3 te vajinal kalp atisini duyamadigim icin canım cok sıkkin yarin cagirdi 5 gün gecti yarin belli olur diyor bakalım nolacak keşke ben de size güzel haberler verebilsem
İnsallah cnm tesekkurler.Cok gecmis olsun hayirlisiyla duyarsiniz insallah o minik pit pitlar :)
Cok tesekkurler,insallah.Geçmiş olsun... inşallah duyarsınız sevgiler...
Sikma canini canim guzel dusunelim guzel olsun insallah duyarsin sende yavrunun pit pitlarini gonlunu ferah tutmaya calis
inşallah duyacaksın canım. üzme kendini bebişinde üzülmesin ama. dikkat et kendine. yarın haberlerini bekliyoruz
aytug81 canim senin 3. Minnos geliyordu dimi :) Allah bagislasin masallah :) ben 2.geliyor diye bira kaygilarim var beni rahatlatacak tecrubelerin var mi :) bizim boncuk supriz geldi bakalim insallah kucağımıza da aliriz
Allah yardimcin olsun canimmm hic kolay degil.. Aynen mükemmel olmaya calistikca yıpraniyor insanHayırlısı canım. Bana 3 çocuk yapacaksın deselerdi gülerdim bir kaç yıl önce. 3 senelik evliliğe 3 çocuk benimkilerin arası 13.5 ay. Çok zor gerçekten. Bitik durumdayım ama insan pratik olmayı öğreniyor . Önce mükemmel anne diye bir şey yokmuş onu öğrendim. Bence işin özü şu; mutlu anne mutlu çocuklar.
Her bebekte ilk bebekmiş gibi heyecanlanıyor insan. Sağlıkla al miniğini kucağına inşallahHarika benim ilk ohooo senin alışmış olman lazım canım. Allah evlatlarını sana bağışlasın
Ne güzel sabırlı davranıyosun :) ben hrmen koştum hastaneye ilk gebeliğim tabi onun vermiş olduğu heyecanla. Şimdi 12 gün beklicem mecburen kese görmek için :) doktor 2 hafta sonra gel dedi :)
Sabirsiz61 canım sen emziriyordun dimi öyle konuşmuştuk yanlış kişiyi hatırlamıyorsam :) bir şey sorcam sana seninde sütün arttı mı hamile kalınca ya yediğimden kaynaklı ki farklı bir şey yemedim ama ya da hamilelikten sütüm çoğaldı sanırım