2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 1 oglum var 16 aylik :) simdi 2.ye hamileyim supriz oldu bize gozum cok korkuyor ama bi yandan da cok pozitifim nasil oluyorsa :)

Benim 1 oglum var 16 aylik :) simdi 2.ye hamileyim supriz oldu bize gozum cok korkuyor ama bi yandan da cok pozitifim nasil oluyorsa :)

Benim de 2. sürpriz oldu hatta öğrendiğimde 8 haftalık olmuştu. Zaten adet görmüyordum ama bi gün hastanenin önünden geçerken içimden bi ses beta ölçtür dedi ve sonuç 40.000 çıktı! Bunlar da bebişlerim.

Eklentiler

• D828A462-9654-441B-BDF3-D12B0535950B.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 3082F348-E0B6-4945-832C-A7ED9E8D2C8C.jpeg
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
Evet emziriyorum ama kizim tam bir meme delisi sigara tiryakisi gibi surekli memede oldugu icin anlayamıyorum arttımi artmadimi sütüm dogumdan beri hep fazlaydi o yüzden bur fark göremedim henuz suan sadece hassasiyet had safhada emzirirken canim eccuk yaniyor :)

Oy masallah Allah bagislasin nazarlardan saklasin canim bal gibiler ben ilk ogrendigim 2 gun bir afalladim sonra dedim yahu kendine gel Allah vermiş sana emaneti sen daha simariklik mi yapıyorsun :) cok sukur elimden geldiğince iyi baaya caliscam calismayi dusunuyordum cinari 2 yasinda krese yazdirip demek ki hayirlisi oyle degilmis alerjik bronsitli diye aklima takiliyordu zaten nasil vercem krese diye rabbim bizim icin en hayirlisini bizim haberimiz olmadan yapıyor cok sukur

Ayni valla aynii dudak tiryakisi gibi surekli agzinda akşam uykusunu uyudugu saatlerde bi 3 saat uyur sonra sapitir bende cizim yapiyordum gogsume bir elledim tas gibi ya hep ayni gogsu verdim birikti ya da sut artti o yuzden sana sorim dedim ama sende de durumlar ayniymis

Oy masallah Allah bagislasin cok tatlilar

Gözün aydın, hoşgeldin aramıza. Değerin baya yüksek maşallah
Göz

Bebiş izin vereydi uyurdum. Hep uyku delisi olan ben şimdi az birazla uykumu alır oldum. Valla bıktım ne haber kalmadı okumadığım ne birşey, geceyarıları tekbaşıma takılmaktan sıkıldımm.
Benmde öyleydi bugün ilk defa güzel uyudum sadece 2 kere kalktım gece

Bendede var cnm düşük yaptığımda iğne vurdular birde dr dediki leke kanama vs olursa vurucaz olmazsa 28. Haftada vurulacaksın diye birde test yaptırmıştım. Eğer herhangi bir leken olduysa mutlaka git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…