-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.641
Aynen canım orası öyle. Ama insan merak etmedende duramıyor. Bu güzel bekleyişin bi parçası işte:)bana da hep erkek çıkıyor :) sağlıklı olsun da ne olursa olsun
Benim 1 oglum var 16 aylik :) simdi 2.ye hamileyim supriz oldu bize gozum cok korkuyor ama bi yandan da cok pozitifim nasil oluyorsa :)Sizin de mi minnoşlar var evde? Bende 29 ve 15 aylık, 2 zıpır var. İlk oğlum 4 aylıktı hamile kaldığımda. Ne günlerdi ... biri karnımda biri kucağımda ev bazen tımarhaneye dönüyor ; benden söylemesi :))))
Benim 1 oglum var 16 aylik :) simdi 2.ye hamileyim supriz oldu bize gozum cok korkuyor ama bi yandan da cok pozitifim nasil oluyorsa :)
Yok Trabzonluyum ama evlenince geldim kesandayiz :)Aaa edirneli misiniz yoksa:)
Evet emziriyorum ama kizim tam bir meme delisi sigara tiryakisi gibi surekli memede oldugu icin anlayamıyorum arttımi artmadimi sütüm dogumdan beri hep fazlaydi o yüzden bur fark göremedim henuz suan sadece hassasiyet had safhada emzirirken canim eccuk yaniyor :)Sabirsiz61 canım sen emziriyordun dimi öyle konuşmuştuk yanlış kişiyi hatırlamıyorsam :) bir şey sorcam sana seninde sütün arttı mı hamile kalınca ya yediğimden kaynaklı ki farklı bir şey yemedim ama ya da hamilelikten sütüm çoğaldı sanırım
Oy masallah Allah bagislasin nazarlardan saklasin canim bal gibiler ben ilk ogrendigim 2 gun bir afalladim sonra dedim yahu kendine gel Allah vermiş sana emaneti sen daha simariklik mi yapıyorsun :) cok sukur elimden geldiğince iyi baaya caliscam calismayi dusunuyordum cinari 2 yasinda krese yazdirip demek ki hayirlisi oyle degilmis alerjik bronsitli diye aklima takiliyordu zaten nasil vercem krese diye rabbim bizim icin en hayirlisini bizim haberimiz olmadan yapıyor cok sukurBenim de 2. sürpriz oldu hatta öğrendiğimde 8 haftalık olmuştu. Zaten adet görmüyordum ama bi gün hastanenin önünden geçerken içimden bi ses beta ölçtür dedi ve sonuç 40.000 çıktı! Bunlar da bebişlerim.
Ayni valla aynii dudak tiryakisi gibi surekli agzinda akşam uykusunu uyudugu saatlerde bi 3 saat uyur sonra sapitir bende cizim yapiyordum gogsume bir elledim tas gibi ya hep ayni gogsu verdim birikti ya da sut artti o yuzden sana sorim dedim ama sende de durumlar ayniymisEvet emziriyorum ama kizim tam bir meme delisi sigara tiryakisi gibi surekli memede oldugu icin anlayamıyorum arttımi artmadimi sütüm dogumdan beri hep fazlaydi o yüzden bur fark göremedim henuz suan sadece hassasiyet had safhada emzirirken canim eccuk yaniyor :)
Oy masallahBenim de 2. sürpriz oldu hatta öğrendiğimde 8 haftalık olmuştu. Zaten adet görmüyordum ama bi gün hastanenin önünden geçerken içimden bi ses beta ölçtür dedi ve sonuç 40.000 çıktı! Bunlar da bebişlerim.
Kızlar benim bat 2 gün geçtiğinde değer 1961di, ama dün bebeği gördük ya acilde. Tekdi , ikiz falan demedi yaniAdet gectiginin 2. Günü benim 730 du benimde mi ikiz :) bu degerler 5 hafta hamilelikteki hcg araliginda zaten normal tek gebelik icin uygun degerler :)
Gözün aydın, hoşgeldin aramıza. Değerin baya yüksek maşallahİyi akşamlar kızlar ben tüp Bebekle hamile kaldım transferimin 11.gunu değerim 784 çıktı 12 . Günü 1396 13.gunu 1721 15.gun ise 4206 çıktı sizce değerlerim iyimi salı kese görmeye çağırdı dr.um.
Bebiş izin vereydi uyurdum. Hep uyku delisi olan ben şimdi az birazla uykumu alır oldum. Valla bıktım ne haber kalmadı okumadığım ne birşey, geceyarıları tekbaşıma takılmaktan sıkıldımm.Kiz siz niye uyumuyonuzizin verinde bebişler uyusun ☺
Yanimizdaki bebisler uyutmuyor canim siz bizim yerimizede bol bol uyuyun :)Kiz siz niye uyumuyonuzizin verinde bebişler uyusun ☺
Benmde öyleydi bugün ilk defa güzel uyudum sadece 2 kere kalktım geceBebiş izin vereydi uyurdum. Hep uyku delisi olan ben şimdi az birazla uykumu alır oldum. Valla bıktım ne haber kalmadı okumadığım ne birşey, geceyarıları tekbaşıma takılmaktan sıkıldımm.
Yerim o yanınızdaki bebişleri☺Yanimizdaki bebisler uyutmuyor canim siz bizim yerimizede bol bol uyuyun :)
Canim benimYerim o yanınızdaki bebişleri☺
Miniğim uyutmuyor beni herkezde uyku oluyormuş ben uykudan soğudum ❤ çalışmıyorum ev hanımıyım benCanim benimsende erkencisin calisiyo musun yoksa seni karnındaki minik mi uyutmadi:)
Bendede var cnm düşük yaptığımda iğne vurdular birde dr dediki leke kanama vs olursa vurucaz olmazsa 28. Haftada vurulacaksın diye birde test yaptırmıştım. Eğer herhangi bir leken olduysa mutlaka gitKizlar aranizda kan uyusmazligi olan varmi??? Ben aslinda doktora gitmek icin beklemek istiyorum ama burdaki hemsire deyim beni arayip sikistiriyo yarindan icin git diye bi test yapip igne vuruyorlarmis... Ben daha once kimsayal gebelik gecerdigim icin git diyo bana normalde ilk randevu 6/8. haftalarda olmali...
Bebegin heyecanındandir :)Miniğim uyutmuyor beni herkezde uyku oluyormuş ben uykudan soğudum ❤ çalışmıyorum ev hanımıyım ben