2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence de bi git. sıkıntı yaratıyor kan uyuşmazlığı maalesef. en azından doktorunla konuş ondan al aklını. benim annemde de kan uyuşmazlığı olduğu için hemen vurmuşlar iğnesini bence ihmal etme

Kızlar çok şükür bin şükür.Rabbime hamdolsun 250 çıkarsa normal 500 çıkarsa iyi dediler bebişim beni ağlattı ben ondan 300 bekliyordum o bana sürpriz yaptı degerimiz 707.9 çok mutluyum inşallah sizde tez zamanda yaşayın bu mutluluğu.Kızlar bu değerle keseyi görme ihtimalim yüzde kaç

Kızlar hamileliğinde ağrı kesici kullanan oldu mu? Kullandıysanız hangisini kullandınız? Lütfen fikir verin baş ağrısından duramıyorum

Hadi gözün aydın. Keseye acele etme canım, bu degerle kimyasal değil 100%. 2-3000 üstü olunca kese görünüyor

Canım hadi gözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar hamileliğinde ağrı kesici kullanan oldu mu? Kullandıysanız hangisini kullandınız? Lütfen fikir verin baş ağrısından duramıyorum
canım bi çok yerde ağrı kesicinin düşüğe sebep olduğunu duydum. bence içme hiç bişey

Ayyyyyyyy çok sevindim cnm. 2 gün sonra keseyi görürsün bence. 1400 olur. Vajinadan görürsün bence. Gözün aydın. Bu gece mutlu uyu. Bak ikizde olabilir bence. Süprizde olur.

Gözümüz aydın canım hadi hayırlı olsun

Ayyyyyyyy çok sevindim cnm. 2 gün sonra keseyi görürsün bence. 1400 olur. Vajinadan görürsün bence. Gözün aydın. Bu gece mutlu uyu. Bak ikizde olabilir bence. Süprizde olur.
Yok ikiz zannetmiyorum ama olursa yokda demem çok teşekkür ederim hakikaten bugün çok mutlu uyuyacagim

Guzel artmis degerin canim bencede tadini cikar bu beta artisina gore seninki kiz oluyormus oyle konusulmustu bakalim tutacakmi?????
Aaa öyle anlaşılıyor mu :) benimkini de yazsam bakar mısın canım :)
Hadi inşallah kat kat artmış çok güzel bi değerle karşılaşırsın gittiğinde. İğnenin etkisi en fazla 10 civarı çıkıyormuş bildiğim kadarıyla canım. Gayet iyi değerlerin maşallah. İçini ferah tut. Sana da hayırlı olsun inşallah :)
Maşallah canım ohh nasıl rahatlamışsındır şimdi dimi :) bu gece güzel bi uyku çekersin artık. Kese için 2000 lerin üstüne çıkmasını bekle. Muhtemelen cuma günü falan çağırır seni dr.

Canimmm cok sevindim, insallah saglikla kucagina alirsin melegini

@Smartanne canım bana da bi tahminde bulunurmusun :)
yumurtlamadan sonra;
8. Gün : 11.74
10. Gün : 48.1
12. Gün : 155.9
Bugün 14. Gün bat’ım bugündü kan vermedim daha

canim hadi gozunaydinnn:) cok sevindimmm :) darisi kalp atislarina :)

inşallah canım yarın göreceğiz zaten gün geçmiyor bana meraktan :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…