2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım, 4. Gebelik olunca endişe etmeden olmuyor. Bir de ben yurtdışında kürtaj oldum anestezisiz. Canlı canlı yani. Ondan psikolojik çok korkuyorum. Birde kalbinin vurduğunu gördüm ya, yaşasın istiyor insan daha bir hassas oluyor
Haklisin ama rahatlat kendini kötü düşünmeyin hamileligin tadini cikartmak lazim evet anneligin temelini hep endise olusturuyor ama onlarin bizim guclu durmamiza ihtiyaci var

Aaa öyle anlaşılıyor mu :) benimkini de yazsam bakar mısın canım :)

Hadi inşallah kat kat artmış çok güzel bi değerle karşılaşırsın gittiğinde. İğnenin etkisi en fazla 10 civarı çıkıyormuş bildiğim kadarıyla canım. Gayet iyi değerlerin maşallah. İçini ferah tut. Sana da hayırlı olsun inşallah :)

Maşallah canım ohh nasıl rahatlamışsındır şimdi dimi :) bu gece güzel bi uyku çekersin artık. Kese için 2000 lerin üstüne çıkmasını bekle. Muhtemelen cuma günü falan çağırır seni dr.
Çok rahatladım gerçekten bugün rahat bi uyku uyicam

Kızlar çok şükür bin şükür.Rabbime hamdolsun 250 çıkarsa normal 500 çıkarsa iyi dediler bebişim beni ağlattı ben ondan 300 bekliyordum o bana sürpriz yaptı degerimiz 707.9 çok mutluyum inşallah sizde tez zamanda yaşayın bu mutluluğu.Kızlar bu değerle keseyi görme ihtimalim yüzde kaç
Bu degerle goremezsin keseyi ama sanirim carsamba gidersen gorursun diye dusunuyorum :) gözün aydin bu arada boda stres yapmissin

canım bence de bi git. sıkıntı yaratıyor kan uyuşmazlığı maalesef. en azından doktorunla konuş ondan al aklını. benim annemde de kan uyuşmazlığı olduğu için hemen vurmuşlar iğnesini bence ihmal etme
Bilemedim canim kafam karisti :KK43:
Kızlar hamileliğinde ağrı kesici kullanan oldu mu? Kullandıysanız hangisini kullandınız? Lütfen fikir verin baş ağrısından duramıyorum :KK43:
Canim ben sormustum bana Tylenol alabilirsin demisti..

Benim mi ikiz olacak ????? :KK57:Yok cnm %60 oranında artıyor benim ama ben Onur_hira_ela Onur_hira_ela dan şüpheliyim onun ikiz ihtimali çooooook yüksek :halay:
Ikiz degil canim kiz :)
K Kayra2021 canım bana da bi tahminde bulunurmusun :)
yumurtlamadan sonra;
8. Gün : 11.74
10. Gün : 48.1
12. Gün : 155.9
Bugün 14. Gün bat’ım bugündü kan vermedim daha
Canim benim bat gunu 608 cikinca yuksek baslayip hizli artiyorsa erkek dusuk baslayip yavas artiyorsa kizmis diye bi arkadas soylemisti bu grupta unuttum simdi kusura bakmasin ondan duymustum...buna gore senin de kiz :) bakalim tutacakmi?????

Bilemedim canim kafam karisti :KK43:

Canim ben sormustum bana Tylenol alabilirsin demisti..

Ikiz degil canim kiz :)

Canim benim bat gunu 608 cikinca yuksek baslayip hizli artiyorsa erkek dusuk baslayip yavas artiyorsa kizmis diye bi arkadas soylemisti bu grupta unuttum simdi kusura bakmasin ondan duymustum...buna gore senin de kiz :) bakalim tutacakmi?????
Ben ben oyle diyorlar tabiki kimseye kesin diyemeyiz ama test edecegiz bakalim dogruluk payi var mi :)

Cnm valla seninde ikiz olabilir neden olmasın. Bi taşla iki kuş çok iyi olur :) rakam yüksek çıkınca genelde ikiz denilir canlar :KK200:
Ailede yok ikiz ayrica. 4+0 dan 4+6 hafatya kadar 7000 bile beklenen hcg değeridir. Benim bir kızım var zaten uc kucuk cocukla huni takip gezerim edirne sokaklardinda almayayim ben :KK47:

İyi akşamlar kızlar ben tüp Bebekle hamile kaldım transferimin 11.gunu değerim 784 çıktı 12 . Günü 1396 13.gunu 1721 15.gun ise 4206 çıktı sizce değerlerim iyimi salı kese görmeye çağırdı dr.um.
Maşallah degerlerin cok guzel. bak işte sana ikiz diyebiliriz degerin haftaya gore yuksej gidiyor iki embriyo mu transfer edildi acaba ?

X