2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel sabırlı davranıyosun :) ben hrmen koştum hastaneye ilk gebeliğim tabi onun vermiş olduğu heyecanla. Şimdi 12 gün beklicem mecburen kese görmek için :) doktor 2 hafta sonra gel dedi :)

Merhabalar ben de Allah nasip ederse Ağustos annesiyim şu an 5hafta 4 günlüğüz kesemizi gördük perşembe günü kalp atışlarını bekliyoruz
merhaba hoşgeldin maşallah hadi gözün aydın,
bizler de hayırlısıyla kesemizi görsek kalp atışlarını duysak ne güzel olacak

Sabirsiz61 canım sen emziriyordun dimi öyle konuşmuştuk yanlış kişiyi hatırlamıyorsam :) bir şey sorcam sana seninde sütün arttı mı hamile kalınca ya yediğimden kaynaklı ki farklı bir şey yemedim ama ya da hamilelikten sütüm çoğaldı sanırım

Sikma canini canim guzel dusunelim guzel olsun insallah duyarsin sende yavrunun pit pitlarini gonlunu ferah tutmaya calis

inşallah duyacaksın canım. üzme kendini bebişinde üzülmesin ama. dikkat et kendine. yarın haberlerini bekliyoruz

aytug81 canim senin 3. Minnos geliyordu dimi :) Allah bagislasin masallah :) ben 2.geliyor diye bira kaygilarim var beni rahatlatacak tecrubelerin var mi :) bizim boncuk supriz geldi bakalim insallah kucağımıza da aliriz

Hayırlısı canım. Bana 3 çocuk yapacaksın deselerdi gülerdim bir kaç yıl önce. 3 senelik evliliğe 3 çocuk benimkilerin arası 13.5 ay. Çok zor gerçekten. Bitik durumdayım ama insan pratik olmayı öğreniyor . Önce mükemmel anne diye bir şey yokmuş onu öğrendim. Bence işin özü şu; mutlu anne mutlu çocuklar.

Allah yardimcin olsun canimmm hic kolay degil.. Aynen mükemmel olmaya calistikca yıpraniyor insan

Ne güzel sabırlı davranıyosun :) ben hrmen koştum hastaneye ilk gebeliğim tabi onun vermiş olduğu heyecanla. Şimdi 12 gün beklicem mecburen kese görmek için :) doktor 2 hafta sonra gel dedi :)

Bende ilk gebeliğimde öyleydim canım. Valla sabrım 6+2ye randevu alacak kadar işte:) nasıl geçecek 10gün bilmiyorum:)inşallah keseyide kalp atışlarınıda o gün görürüm gerçi 2-3gün falan erken gitmiş oluyorum sanırım kalp atışı için ama inşallah onuda duyar rahatlarım. Hepimiz tez zamanda duyalım inşallah sonrası daha kolay geçiyor. Biliyoruz ki bebişlerimiz bizimle

Sizin de mi minnoşlar var evde? Bende 29 ve 15 aylık, 2 zıpır var. İlk oğlum 4 aylıktı hamile kaldığımda. Ne günlerdi ... biri karnımda biri kucağımda ev bazen tımarhaneye dönüyor ; benden söylemesi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…