2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin ama rahatlat kendini kötü düşünmeyin hamileligin tadini cikartmak lazim evet anneligin temelini hep endise olusturuyor ama onlarin bizim guclu durmamiza ihtiyaci var

Çok rahatladım gerçekten bugün rahat bi uyku uyicam

Bu degerle goremezsin keseyi ama sanirim carsamba gidersen gorursun diye dusunuyorum :) gözün aydin bu arada boda stres yapmissin

Bilemedim canim kafam karisti
Kızlar hamileliğinde ağrı kesici kullanan oldu mu? Kullandıysanız hangisini kullandınız? Lütfen fikir verin baş ağrısından duramıyorum
Canim ben sormustum bana Tylenol alabilirsin demisti..

Benim mi ikiz olacak ????? Yok cnm %60 oranında artıyor benim ama ben Onur_hira_ela dan şüpheliyim onun ikiz ihtimali çooooook yüksek
Ikiz degil canim kiz :)
K Kayra2021 canım bana da bi tahminde bulunurmusun :)
yumurtlamadan sonra;
8. Gün : 11.74
10. Gün : 48.1
12. Gün : 155.9
Bugün 14. Gün bat’ım bugündü kan vermedim daha
Canim benim bat gunu 608 cikinca yuksek baslayip hizli artiyorsa erkek dusuk baslayip yavas artiyorsa kizmis diye bi arkadas soylemisti bu grupta unuttum simdi kusura bakmasin ondan duymustum...buna gore senin de kiz :) bakalim tutacakmi?????

Ben ben oyle diyorlar tabiki kimseye kesin diyemeyiz ama test edecegiz bakalim dogruluk payi var mi :)

Cnm valla seninde ikiz olabilir neden olmasın. Bi taşla iki kuş çok iyi olur :) rakam yüksek çıkınca genelde ikiz denilir canlar
Ailede yok ikiz ayrica. 4+0 dan 4+6 hafatya kadar 7000 bile beklenen hcg değeridir. Benim bir kızım var zaten uc kucuk cocukla huni takip gezerim edirne sokaklardinda almayayim ben

Maşallah degerlerin cok guzel. bak işte sana ikiz diyebiliriz degerin haftaya gore yuksej gidiyor iki embriyo mu transfer edildi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…