2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi inşallah canım içini ferah tut inşallah değerin kat kat artmış olur

Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 Beta hcg 160 çıktı.

Galiba iyiye gidiyor :)

Canim benimde var lekelenmem ama sanirim kizimdan alisigim o yuzden kafam rahat. Yatsanda ziplasanda eger dusecekse malesef düşüyor progestan destek amacli yani dolaniyorum is yapiyorum diye uzme kendini benimde 11.5 aylık kizim var aksama kadar peşine kosuyorum 11 kilo kucağımda gezip duruyoruz. Kizimda 20. Haftaya kadar kanamam oldu ve progestan kullandim. Her kanama kotu habercisi degil. Doktor kanama alani gormediyse yerlesmeye calistikca oluyordur endise etme.

Cihazdan cihaza farkettigi icin ayni yerde kan verilmesi tavsiye ediliyor

Niye bu kadsr sık baktiriyirsunuz
Beta hcg takibi diye bi durum yok
Iki kez baktirirsin iki kat artiryorsa kese icin beklersin
Kendinize stres yaratiyorsunuz
Ben bir ekz baktirdim mesela
Bende test yaptigim gun baktirdim sadece her kan fazlasiyla stres hem bize hemde tutunmaya çalışan bebeğe o yuzden bencede gerek yok.

Kızlar ayin 14unde adet günümdü normalde. O gün kan verdim beta hcg 84 cıktı. Doktora gitmek için ne kadar beklemeliyim ? Ilk oğlumda 8 gün geçince kan değerlerim 1200lerdeydi ama bunda bilemedim şimdi ne yapsam. Değerler çok düşük geldi bana

Canım günde iki kat artarak devam ettiğini düşünürsek 84 ‘ün 8 gün sonraki değeri 1300 lerde oluyo :) yani düşük falan değil hesaplayınca aynı çıkıyo içini rahat tut

2gün sonra tekrarla testini sonra da doktora git canım

Bir hafta daha beklersen gittiğinde kalp atışlarını da duya bilirsin

Canım hayırlı olsun öncelikle. Doktor 6. Haftadan önce gelmenize gerek yok dedi bana, bende idrar yolu enfeksiyonu olunca mecburen gittim ama olmasa 6. Haftayı bekleyecektim.

Kızlar bugün 3 günüm geçti değerim de 160
Ben 10 gün sonra doktora gidicem. Daha test yapmıycam bu sonucu 4. Testte aldım. Çok erken öğrendik biz. 25. Gün öğrendik. Bugün 31. Gün. Çok stresli geçti bu hafta. Kafamı rahatlatıcam. Bu duygunun tadını çıkarıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…