2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ocağın ilk haftası bile gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem :) hepsini bir arada duyup görmek için:) oğlumun 6.haftada kalp atışlarını duymustuk
Ben 6+2 de gittim kese var ama kalp atışı duyulmadı. Bu cuma günü yeniden çağırdı. Erken gidincede beklemesi çok zor oluyor acaba bir sorun var mı diye

Kızlar bugün 3 günüm geçti değerim de 160
Ben 10 gün sonra doktora gidicem. Daha test yapmıycam bu sonucu 4. Testte aldım. Çok erken öğrendik biz. 25. Gün öğrendik. Bugün 31. Gün. Çok stresli geçti bu hafta. Kafamı rahatlatıcam. Bu duygunun tadını çıkarıcam.
Hayırlı olsun canım tadını çıkart tabi bu bizim hakkımız

Canim benimde var lekelenmem ama sanirim kizimdan alisigim o yuzden kafam rahat. Yatsanda ziplasanda eger dusecekse malesef düşüyor progestan destek amacli yani dolaniyorum is yapiyorum diye uzme kendini benimde 11.5 aylık kizim var aksama kadar peşine kosuyorum 11 kilo kucağımda gezip duruyoruz. Kizimda 20. Haftaya kadar kanamam oldu ve progestan kullandim. Her kanama kotu habercisi degil. Doktor kanama alani gormediyse yerlesmeye calistikca oluyordur endise etme.
Haklısın canım, 4. Gebelik olunca endişe etmeden olmuyor. Bir de ben yurtdışında kürtaj oldum anestezisiz. Canlı canlı yani. Ondan psikolojik çok korkuyorum. Birde kalbinin vurduğunu gördüm ya, yaşasın istiyor insan daha bir hassas oluyor

Haklısın canım, 4. Gebelik olunca endişe etmeden olmuyor. Bir de ben yurtdışında kürtaj oldum anestezisiz. Canlı canlı yani. Ondan psikolojik çok korkuyorum. Birde kalbinin vurduğunu gördüm ya, yaşasın istiyor insan daha bir hassas oluyor
Ay. Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun. Kötü düşünme

Evet sen ne zaman öğrendin doktora gittin mi
Benim bugün adet günüm normalde, ama ben 6 gün önce öğrendim evde normal gebelik testinde. 3 kez 2 gün arayla kan verdim beta takip ettik. Cuma doktora gittim ayın 29’unda kese için çağırdı

Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 Beta hcg 160 çıktı.

Galiba iyiye gidiyor :)

Kızlar bugün 3 günüm geçti değerim de 160
Ben 10 gün sonra doktora gidicem. Daha test yapmıycam bu sonucu 4. Testte aldım. Çok erken öğrendik biz. 25. Gün öğrendik. Bugün 31. Gün. Çok stresli geçti bu hafta. Kafamı rahatlatıcam. Bu duygunun tadını çıkarıcam.
Guzel artmis degerin canim bencede tadini cikar :KK66: bu beta artisina gore seninki kiz oluyormus oyle konusulmustu bakalim tutacakmi?????

Benim bugün adet günüm normalde, ama ben 6 gün önce öğrendim evde normal gebelik testinde. 3 kez 2 gün arayla kan verdim beta takip ettik. Cuma doktora gittim ayın 29’unda kese için çağırdı
Hayırlı olsun canım. benim de bugün bat. Ben klomen+ovitrelle ile hamile kaldım o yüzden bakamadım teste iğnenin etkisi pozitif çıkartıyor diye. Cuma günü öğrendim ben de idrar testiyle ama tabi güvenemedim acaba ilacın etkisi mi falan diye. Ertesi gün kan verdim 48.49 24 saat sonra dayanamadım bi daha verdim 79.25 çıktı doktorum da pazartesi için tekrar test yapmamı istedi ve görüşmeye pazartesi çağırdı ben de o yüzden heyecanlıyım henüz emin olamıyorum. daha önce bir de bu iğnenin etkisiyle gebelik yokken kan testi ve idrar testi de pozitif çıkınca taktım şimdi kafama doktordan duymayı bekliyorum :)

Kizlar aranizda kan uyusmazligi olan varmi??? Ben aslinda doktora gitmek icin beklemek istiyorum ama burdaki hemsire deyim beni arayip sikistiriyo yarindan icin git diye bi test yapip igne vuruyorlarmis... Ben daha once kimsayal gebelik gecerdigim icin git diyo bana normalde ilk randevu 6/8. haftalarda olmali...

X