- 30 Eylül 2008
- 406
- 485
- 41
Hamilelik belirtisi istiyor insan. Ama inşallah aşırıya kaçmazYa ama napayım bence çok güzel bir şey.
Herkesi aradım bide onu hiç sorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik belirtisi istiyor insan. Ama inşallah aşırıya kaçmazYa ama napayım bence çok güzel bir şey.
Herkesi aradım bide onu hiç sorma
Hamilelik belirtisi istiyor insan. Ama inşallah aşırıya kaçmaz
Cuma beni kimseler tutamaz o zaman.
KIZLAR BU ARADA KUSUYORUM RESMEN HAMİLEYMİŞ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLADIM
benim de sat 9 nisan 16 mayısta yani geçen pazartesi abdominal usg de 2.2 mm çıktı kese canım...benim de ovulasyon geç oldu sanırım...
Canim benim doktorun söylediği tarih bu. Kk'dan hesaplayınca 12 çıkıyor benimde ama başka sitelerden de hesapladım oralarda da 11 çıktı.Benim de sat 6 nisan ama neden acaba sizin doğum 11 inde benim 12 sinde görünüyor
Gözün aydın canım , kese kaç mm ikon kalp atışı duyuldu acaba? Bizim senle aynı hafta ama benimki biraz geri gidiyor sanırım haftaya gidicem doktora inşallahMerhaba güzel anne adayları,Dr dan geliyoruz kalp atışını gördük çok şükür
Ne güzel darısı bana sürekli cipse aşermesem fazla almamda hayırlısı bakalım yoksa ekmek iyieceksem tam buğday yerim çikolata şeker hiç yemiyorum bakalım nasıl olcakdüzenli ve saglıklı beslenmeye alıştır kendini en azından çok almazsın:):) çünkü ben haftada 2 gün balık et tavuk bakliyat yiyerek verdim kiloyu şuan hamileyim ve beslenme düzenim aynen devam Tabi bulantılar geçerse :)
Benimde düşük riskim var ama bulantilarim var o yuzden icim rahat ediyor bebegim tutunmaya calisiyorki bulantilarim oluyor diyorumİnsan cidden belirti istiyor.
Keyfim yerine geldi valla.
Insallah canim.Bu arada düşük tehlikesi olan arkadaşlar varmış, çok endişeli zamanlar bu Zaman'lar. Allah hepimize sabır versin , inşallah bebeklerinize kavuşacaksınız. Olumlu düşünelim , dua edelim
Kan ver canimArkadaşlar ben test yaptım negatif çıktı ama adetten olmadım. .13 mayısta olmam lazımdı olmadım...ne yapmam lazım birazdahami beklesem
Verdim bugün ama negatif çıktı. .bekleseemmi birdaha kan testi icinKan ver canim
merhaba kizlarrrrrİnsan cidden belirti istiyor.
İnsan cidden belirti istiyor.
Ya ben hiçbirşeyi severek yiyemiyorum iştahım kapalı bulantım varGördüğüm tüm yemeği saldırıp yemek istiyorum okadar çok oburlastim ki anlamam hem yiyorum hem midemde kalkıyor birşeyler çıkmıyor ama iste...
Bide baş dönmesi var ama güzel birsey aynen insanın keyfi yerine geliyor
Ne güzel darısı bana sürekli cipse aşermesem fazla almamda hayırlısı bakalım yoksa ekmek iyieceksem tam buğday yerim çikolata şeker hiç yemiyorum bakalım nasıl olcak
Canım sen ne kullanıyosun düşük için. Benım bugun iğne yapıldı. Ama az bişey kanama olmuş. Doktoru aradım. Vajınadan hap kullanacakmışım. Beklesemmiki acabaBenimde düşük riskim var ama bulantilarim var o yuzden icim rahat ediyor bebegim tutunmaya calisiyorki bulantilarim oluyor diyorum
Bende bulantıda yok hiç. Allahım korktuklarımıza uğratmasın İnşallahBenimde düşük riskim var ama bulantilarim var o yuzden icim rahat ediyor bebegim tutunmaya calisiyorki bulantilarim oluyor diyorum
Cok üzgünüm şu anda.
Saglık ocagında verdiğim kanda bhcg çok az yükselmiş. Ebe gebelik durmak üzere dedi.
öğleden sonra doktora gidicem.
Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum!!!!! Deniz'i kaybetmek istemiyorum!!!!
Pazartesi 3646 idi.
Çarşamba 7200'lerde olmalı.
Dün verdim kan. 0.5 kat artışla 5400'lerde olmalıydı.
Ama sadece 3700 olmuş.
54 sayı artmış!!!